Reklama

Reklama

Oni

Trailer 3

Mladý muž James se uprostřed noci vrací se svou dívkou Kristen ze svatby kamaráda. Mezi oběma je cítit jasné napětí, protože Kristen předtím na oslavě odmítla Jamesovu nabídku k sňatku. Krátce po čtvrté hodině ranní někdo zabouchá na dveře. James otevře. Venku stojí mladá žena, které není vidět do tváře a která se ptá, jestli je Tamara doma. James odpoví, že to bude asi omyl, rozloučí se a zavře dveře. Poté odjede koupit cigarety. Někdo opět bouchá na dveře. Kristen ze strachu volá Jamesovi, aby se vrátil, ale hovor je zničehonic přerušen. Dívka se vrací do kuchyně, kde ji, aniž by o tom věděla, sleduje z chodby muž v masce. Když si chce opět dojít pro telefon, zjistí, že přístroj nikde není, a začne panikařit. Před domem uslyší ránu, odhrne závěsy na okně, a vtom ji vyděsí muž, který na ni zírá přes sklo. Kristen si všimne, že hlavní dveře jsou pootevřené. Běží je zavřít a vidí u nich stát ženu v masce. Schová v ložnici a slyší, že jde někdo do domu. Tentokrát je to James, který se vrátil z nákupu cigaret. Kristen mu vše vypráví. James chce volat policii, ale zjistí, že nechal telefon v autě. Když vyjde ven, najde své auto poničené a v dálce u lesa vidí stojící ženu... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

No popravdě zas tak moc dobré to nebylo. Bylo to celkem slabé. Ale nakonec jsem se lekla teda bravurně.

Gnoma

Gnoma (hodnocení, recenze)

nebýt toho divného konce, mohl by to být zajímavý a dobrý horror

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Mně je jedno, že to bylo předvídatelné, plné "levných lekaček" a vykrádalo to kdeco. Já jsem párkrát docela solidně nadskočila a to si myslím, že mám už dost nakoukáno. To, že celou dobu nevidíme do tváře těm vrahům, je obrovské plus. Pořád jsem si říkala "jen je teď neukazujte"...a neukázali :-) Každému to asi nesedne, já se solidně bavila/bála :-)

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

Jsem sám nebo se tu najde ještě někdo, kdo ten film tolik nepochopil ? Tento horror mi přišel zajímavý a má své tajemné kouzlo. Ještě, když jsem tu četl, že to je podle pravdy. Ale nepochopil jsem tam pár věcí. Například --> Proč to ta rodina dělala ? nebo ten muž zastřelil jednoho z těch cizinců a oni žili dál ? nebo tak nějak to tam bylo ?

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

film síce "straší" , ale to je asi tak všetko... bez deja, bez vysvetlení, iba "akcia" - jednotvárna - žiadne zvraty, žiadny vývoj, prakticky jedna scénka rozložená na 85 minút, do toho perfektne zakomponavaná alogičnosť chovania všetkých postáv! ..... ako film ma to sklamalo... odpad!

eRKo

eRKo (hodnocení, recenze)

Dobrej a děsivej začátek, ale někde v polovině to začíná bejt pěkná nuda. Podtitul, že jde o snímek natočený podle skutečné události je jenom reklamním tahákem. Minimálně 99% děje filmu vypovídá o jen a jen fantazii tvůrců, ale bohužel nic milého. Logika dostává těžce na frak, i když si chcete jenom odpočinout.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Lonsdale8: jenže tento film byl prý točen podle skutečný události jak se tam psalo,ale nechtělo se mi věřit že natočily tak stupidní chování Tyler a jejího přítele který se ani nepodíval na koho vlastně střílí...vždyt ta psycho rodina neměla žádnou zbraň,jen sekeru a nůž...a Scott měl brokovnici,a ještě k tomu si ji nechal sebrat a nechal se odzbrojit...kdyby na ně vlítl tak je postřílí postupně,ještě k tomu to byl namakaný chlap...myslím že vyřídit 2 holky a manžela by neměl mít problem...místo toho se schoval v pokoji a čekal až někdo příjde,pak zastřelil stupidním omylem svého přítele a vrhnul se ven s puškou kde se schoval pod strom a chlápek v masce mu dal pěstí do hlavy...další nesmysl byl na konci filmu,kdy svěděk Tyler přežila a klidně mohla potom tu rodinu poznat u policie...prostě chování Tyler,Scotta a jeho kolegy bylo dementní...hodně jsem byl na ně nasraný...ten film si prostě jen vymyslel režisér ve prospěch rodiny v maskach...dávám 1* za herecký výkon Tyler a někdy nepříjemné lekání..jinak by to byl odpad...

Lonsdale8

Lonsdale8 (hodnocení, recenze)

celej film dobrej moc se my líbil až na konec,celej film jsem čekal kdo je vraždící rodina zač,proč to dělaj. pak jsem si řek po skouknutí nic lepšího nevymyslely tak nechaly že rodina to dělala bud ze zábavy,či byli psichopati.každopádně my tam chyběl na 90%lepší konec.jinak slušný lekačky vše dobrý!

MIA84

MIA84 (hodnocení, recenze)

Výborná LIV TYLER !!!!!!!! Slušný horor, hlavne v prvej polke filmu ma dosť mikalo :-) Ale radšej by som ho videla s iným koncom. 3stars

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Predsa viem čo sťahujem, je tam písané Unrated Edition. A navyše tu jeden užívateľ písal, že videl tento film a tá scéna na plagáte tam vôbec NEBOLA. To je normalná verzia.V mojej verzii tam tá scéna je...

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Tak videl som The Strangers - Unrated version. SPOILER: v tejto verzii na konci nájdu Liv Tyler dvaja chlapci, čo roznášajú nejaké letáky. Jeden ju chytí za ruku a ona sa zobudí, teda žije. Je tam aj tá scéna z plagátu ako sa plazí k telefónu, ležiacemu pri mŕtvom Mikeovi. Zaujímavý alter koniec, ktorý jasne vypovedá aj o tom, že to nemôže byť točené podľa skutočnej udalosti... Inač super film 5*

Modráček

Modráček (hodnocení, recenze)

Nic proti, ale nevzpomínám si na jediný moment, který by mě usadil do křesla a vyvolal mrazení v zádech. Očekávala jsem mnohem víc. Tenhle snímek mě prostě ničím nebavil.

dredgenka: na otevřené konce mám stejný názor. Bych za to normálně... :-x

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

Pavlo: Tento film bych do kategorie dnešních hororů nepřirovnával.Je to úplně jiné kafčo. ;o) A Funny Games USA je taky skvělý film....

Kaneda

Kaneda (hodnocení, recenze)

tangerine1: Stresovou situaci jsem zazil. Jenze to je naprosto jiny, nez v tomhle filmu. Zas bych to tak k realite neprirovnaval. ;-) Adrenalin se projevuje ruzne, napriklad tresem... Ale uplne chladnou mysl (jak ve filmu) ti take nedava. Kazdopadne za spoiler se omlouvam... ;-)

Pavlo

Pavlo (hodnocení, recenze)

V porovnaní s Funny Games U.S. je to bomba, ale v porovnaní s inými filmami spadajúcich do tejto kategórie - dosť dobrý priemer.

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

Jsem si říkal.Každopádně film je skvělej.Moc se mi líbil.A ta atmosféra....

xmeda

xmeda (hodnocení, recenze)

Slibili horor, horor se povedl 4b. Na Liv muzu oci nechat.. +1b Jen skoda ze ma kameraman soustavnou tresavku, uz aby tahle divna moda skoncila.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Sice to ještě není oficiálně potvrzené, ale i tak mě to začíná děsit: "Word has it that the sequel will take place in a trailer park."

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

The Strangers 2 bude režírovat Laurent Briet, ktorý má na svedomí efekty k filmu The Ring.

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

jj stojí za ním film zasluhující známku lepší než dobrou :-)))

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Mégo, ty mi ani nestojíš za to, abych si otevřel ten Tvůj slavný profil, tak tu nemachruj chlapečku. A psal jsem jen svůj názor ! Bez urážek, tak se začni chovat normálně.

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

práveže jedného dostal :)) bohužiaľ iba toho jedného :) Méga: :ˇ) sná´d sa vážne nedivíš? ako môže niekto niečo také napísať? mimo ale i vrátane kvanta ozveny ktroé tu na csfd prebýva a úspešne sa zdá rozrastá tu narazíš na oveľa nestráviteľnejšie veci a stoja čierne na bielom, akurát sme sa o tom bavili s kamarátom:(((

Méga

Méga (hodnocení, recenze)

Stallone: No ty hlavo! Velký znalec filmů? Jak tohle o sobě může někdo napsat??? O tvé znalosti svědčí už tvůj popis sám sebe cituji: Jsem velký příznivec filmů se Stallonem.Nepohrdnu dobrým hororem.Jsem také velký znalec filmů (především hororu a trihleru). dyžtak né trihler ale Thriller ty znalče... jestli je tvá přítelkyně stejně krásná jako ty seš blb tak to gratuluju. Ty fronto na bufet

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jsem se vrátil z kina a výsledek dobrý. Mě a mojí krásnou přítelkyni to bavilo a komentáře ve stylu: měl brokovnici a nedostal ani jednoho jsou k smíchu. Bych frajera chtěl vidět v realu. Ten zažil stresovou situaci maximálně z dlouhé fronty na bufet.

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

jj hovada. Ted jsem si vsimnul banneru tady na CSFD a dostal jsem zachvat smichu, je mi lito toho postizenyho cloveka co neprosel ani celou zakladni skolou, Strangers by prelozit dokazal, kdyby se vic ucil...Dalsi drsna vec je, ze se k nam film dostane po temer pul roce, coz mu se stupidnim nazvem od ceske distribuce taky moc nedoda.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Když jsem četl v Premiere "Oni" tak jsem si myslel že to je nějaká chyba v názvu :)

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

V angličtině je to na www.davidmovie.com a je to fakt dobrý

Dubro

Dubro (hodnocení, recenze)

Tak to je úplne v prde..., kreténa, čo vymýšľa tieto názvy by som najradšej skopol so schodov! Vraj "Oni". Oni sú čurák!

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Sakra, další film, u kterýho použití českýho názvu povede k nedorozumění. Doteď pro mne byli "Oni" francoužští Ils (2006). Co se dá vymyslet s tak jednoznačným názvem jako The Strangers, je fakt udivující...

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

spoiler!!! to Kaneda: "Nejdrsnejsi - celou dobu na zemi lezi manik s mobilem... " Akurát to idem hodnotiť (mňa film uspokojil) a tneto tvoj prípsevok som čítala, tak mi nedá nereagovať: čo je prosím ťa na tom najdrsnejšie??? Počul si už o tom, keďže zrejme ešte v živote nikdy nezažil, že ľudia v stresových situáciách nekonajú logicky a že im to práve nezapaľuje ako normálne? Chklapík si práve osvedčí používnie zbrane- odstrelí najlpešieho kamoša, ide mu spolu s priateľkou o život a je na totálnej samote..... teda, keby sa to prihodilo mne na potenciálnu prítomnosť mobilu by som ani nepomyslela, proste nie.....ale to asom ja :ˇ) (moje hodnotenie ****)

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

som videl verziu s plaziacov sa Liv, ta co bola v trailery, zeby to bola unrated ?!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kaneda

Kaneda (hodnocení, recenze)

nelogicka slatanina. Nejdrsnejsi - celou dobu na zemi lezi manik s mobilem... Ach jo... Tzhle kiksy - ze jich v tom neni malo, mi tu atmosferu vzali. Obavam se, ze to neni nic extra.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době horror s atmosférou hutnou tak,že by se dala krájet a bez většího množství nelogičností a scénáristických hloupostí. Bez rozpaků ****.

petero

petero (hodnocení, recenze)

According to its production notes,[2] the movie is inspired by an event from director Bryan Bertino's childhood: a stranger came to his home asking for a person and he would later find out that empty homes in the neighborhood had been burgled.[3] In interviews, Bertino stated he was "very impressed" with some of the wild theories circulating on the Internet about the "true events" the movie is supposedly based on, but his main inspiration was Helter Skelter, a book about the 1969 Manson family murders he read as a kid.[4][5] In an interview, Liv Tyler revealed that in Bertino's original script "You saw a lot more of the strangers" and "It was much more of a Manson-esque experience."[3]

Reklama

Reklama