Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pako Plaza nezklamal ani po třetí. Opět se mu podařilo vytvořit superkokotinu nejhrubšího zrna, která se už nemůže líbit vůbec nikomu. Vzhledem k tomu, že je ve filmu vše k posrání špatné, tak se člověk musí umět radovat z maličkostí, takže mimika a gesta strýčka byly vtipné. Myslím, že postrádá význam kritizovat film po jednotlivých částech, protože bych se jistě ukritizoval. Kdo měl tu smůlu s tímto snímkem ztratit 80 minut života, ten jistě ví o čem teď píšu. Nezlobte se na mě, ale taková pičovina, jakou bezesporu předčítání bible do rozhlasu je, může napadnout pouze totálně retardovanýho idiota. Za to by si řešisér zasloužil ukřižování v přímém přenosu, které by vysílala TV Nova. Všem, kteří se na filmu podíleli bych přikázal sežrat svá hovna, vysrát je a sníst je znovu. A to, že se snad chystá další pokračování považuji za naprostou nesoudnost, neúctu ke kinematografii a totální zradu vůči všem divákům. Člověk nemusí být vědma, aby mu bylo jasné, že i čtvrtý díl bude naprosto debilní s bude oceněn stejně jako tento - tedy opět odpadem! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Negativní Ohlasy z Cela Nechápu.. Fanoušci mají zřejmě stejný problém jako u Piraně 3DD.. Zkratka to není to, co každý Očekávál.. Čert To Vem. .Já fanoušek Reců rozhodně Nejsem.. a Tohle je velice příjemné Koukatelné Krvavé Béčko.. Mně osobně Zmizení Třepající se kamery neuškodilo ba Naopak! Strejda Zombie byl Top Zombie of All Time! Našlo se tady Pár skvělých momentů.. Motorová Pila. Odhryznutí Jazyku.. Fight se Strejdou.. A celou dobu film Doprovázela Fajn Atmosféra.. Kde se nudit rozhodně Nedá.. Já si film pustil pro Zábavu Né, abych hledal nějaké Nedostatky z předešlých Dílů! Já jsem Potěšen a mile Překvapen! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len ťažko horko možno túto časť porovnávať s dvomi predchádzajúcimi. Prvé dve nastavili latku príliš vysoko. Táto sa uberá úplne iným smerom. Nemožno však povedať, že by bola sklamaním aj keď do deju svojich dvoch predchodcov "zapadá" ako pohár Coca Coly k ruskej čajovej súprave Samovar. ALE .. (na záver) Veľa ľudí kritizuje humor, ktorý sa tu sem tam objaví. Ten však mne až tak nevadil, čo sa nedá povedať o tých omšových "kecoch" cez mikrofón, ktoré dávali všetkých zombiekov do stavu "tichého" režimu vášho kradnutého laptopu. Nebyť tejto pre mňa vyrážky na zadku, mohlo byť o jednu hviezdu viac. O "prekliatí" názvu tohoto hororu skvele vysvetlil "ricci.s" Ešte by som sa rád vyjadril k náväznosti na predchádzajúce dve časti. Ste si všetci úplne istý, že ozaj ničím nenadväzuje? Ten kto má túto "momentálne" trilógiu skutočne dobre napozeranú mi dá "možno" za pravdu. Spomeňme si teda ako začala jednotka. Za všetko mohol pes. Nebola náhodou jedna z osôb, ktoré boli na svadbe ako hosť v kontakte s týmto psom? Tá osoba to v úvode filmu povie a určite si spomeniete, že má pohryznutú ruku. V Rec 2 sa dej odobral úplne iným smerom. Nemohla zato len nákaza psa nezmámim vírusom, ale aj samotný diabol. V trojke je jasne dané najavo, že ani tak nejde o "zombiekov" ale o armádu satana vyobrazenú v "ich" podobe. Preto bolo úplne zbytočné ručičku mladej neveste sekať. Jednak jej to na kráse nepridalo, a čo bolo o dosť horšie, neprenášal sa len vírus v krvi, ale aj "časť" duše samotného satana. Ako voľné pokračovanie tejto série, vytvorenej v subžánry zombie pre "zábavu", si Rec: Genesis, nadpriemerné hodnotenie, najmä vďaka množstvu výborných gore scén a pekne spracovaných masiek zaslúži - 70%. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ano, má milá Phobie, dnes nastal ten den a já plním svá odhodlaná slova z nedávné minulosti. Ale i pro vás ostatní pár rad do života. Být vámi, pak bych si již dával větší pozor, než se rozjuchaně vrhnete na obálku s pozvánkou na svatební veselici, byť s vidinou zábavy a žrádla zadarmo ( i když ???), hlavně pokud se vám zdá nevěsta k nakousnutí, pak bych byl velmi obezřetný, i kdyby se mejdan zdál tak velký a úžasný (jako zde), že by si na něj našinec musel vzít šestnáct úvěrů. Na druhou stranu, co by to bylo za svatbu, kdyby se tam strejda s bratrancem trochu nepokočkovali, ne? Když už se vám to trošku zvrtne, stejně jako krizí zmítaným ( a že se kroutili) Španělům, pak je nutné mít po ruce aspoň flanďáka, chlapa převlečenýho za sýr ( s kvérem!) nebo v brnění, či nějakou jinou bizarní postavu, čím šílenější tím lepší. I přesto ale musíte počítat s tím, že o takové svatební noci zažijete podstatně víc krve, než by se jí mělo objevit na prostěradle ortodoxního katolického páru v jejich deflorační večer. Tentokrát jsem byl rád, že se kamera (až na začátek) vrátila do ruky kameramanovi, protože natáčet mi někdo svatbu mobilem drženým prdelním svalem, pak bych ho rád do té prdele kopnul a motorovkou upálil palici (možná je v tom ono vysvětlení počátku krvešílenství)...mimochodem, motorovka, super přístroj, a Osman Lafita by se posral v teplém úžasu, kdyby viděl, jak a čím se tvoří ve Špáňu večerní toaleta. Kvůli takovým scénám, jako je zmiňované postřižinovské zkracování sukní a hlav, nebo cpaní se důchodců do autobusu, zřejmě aby si sedli, nějakým bezva lekačkám, parádním maskám, dávám 4/5. Konec, který tady nevybleju, mě lehce nasral a film opět trochu sráží, pak už jsem téměř na 3/5. Jenže protože vím, že se na REC 3 bude nadávat hromadně, pak já to přepálím a u čtyř zůstanu, i když si to vzhledem k starším bratříčkům nezaslouží. Nečekejte REC a to není žádnej KEC, prostě taková milá zombárna. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Tenhle film akorát těžce dojíždí na to, že skoro každej čekal zase to samý, jako byl první REC :), a když dostali normální obyčejnej zombie film bez ruční kamery v činžáku, tak propadli hysterii :). Genesis je prostě jak klasickej odlehčenej zombie film, kde bafají zombie, ale zároveň se to nebere úplně vážně a zombie tam nemají rádi knihu genesis :). Jinak to ale taky nepřesahuje průměr těchto filmů, takže jenom *** a nebudem tomu strhávat hvězdičky jen proto, že to nebylo zase jen opakování těch samých zombie v tom samým činžáku a s tou samou ruční kamerou :). ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoli to název naznačuje, nejedná se o prequel, neboť děj se odehrává ve stejné době či dokonce později než první a druhý díl. Lze to poznat ve scéně, kdy se Koldo (Diego Martín) nachází v řídící místnosti a v televizi za ním jsou ve zprávách zobrazovány právě události prvních dvou dílů. (Teabag)
  • V celosvětových kinech film utržil 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama