Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Opäť animovaný Resident a ja som v celku spokojný. Vendeta má skvelý vizuál a akčné scény, kde poteší aj pohľad z prvej osoby.Ako film sám o sebe trošku slabší, tak isto aj scenáristicky. Ja som fanúšik Leona tak troška sklamalo, že nebol on v poprednej úlohe. Chýbal aj nejaký pamätnejší soundtrack. Damnation prekonané nebolo , ale ja som sa bavil a som zvedavý na niečo ďalšie. U mňa solídne 4*. ()

Janko_Vlyrd 

všechny recenze uživatele

Päť rokov prešlo od Damnation. Akoby to bolo včera. Vendetta je rozhodne najlepší RE zo všetkých troch animákov. Ak vezmem v úvahu aj filmové diely s Millou, tak poradie tých najlepších je nasledovné: 1. Extinction (film), 2. Vendetta (animák) a 3. prvý diel (film). Uvítal by som pokračovanie za kratšiu dobu, ako päť rokov. Jeden až dva roky by bol ideál. Leon, Chris, Rebecca. Všetci splnili účel prvotriednej zábavy vo svete RE. V rámci animovano-akčnej produkcie nemožno chcieť viac. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

V životě mě tolik neštvaly pistole s nekonečnýma zásobníkama a taky nesmrtelní hrdinové, vyhýbající se směšnými chvaty střelbě z nepřátelských stran. Ale jinak celkem dobrý. Krásně animovaný akční béčko, od kterýho když člověk nečeká nový Final Fantasy (přijde mi, že stylem to má k Esenci života hodně blízko!), tak prostě nemůže urazit; minimálně první neakční polovina tolik nebije do očí svou přehnaností. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo videohernom svete Resident Evil, som laik. Jovovichovej filmové dobrodružstvá, ma neurážali a niektoré diely boli pre mňa viac ako šikovné. Dokonca aj posledný zárez RACOON CITY u mňa dopadol celkom fajn. Kameňom úrazu sú pre mňa skôr tieto CGI prepisy. Zrejme majú toho viac s pôvodnou látkou a preto mi prídu akosi uťahané. Ponúkajú akciu a aj hororové momenty, ale v nie príliš strhujúcom prednese. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ač nerad, i jako fanoušek herní série musím uznat, že dějově se již svět Resident Evil nehezky vyčerpal. Samostatná epizodka "masové pomsty" šíleného překupníka biozbraní (zase novinka: A-Virus) svým primitivním, uspěchaným a ohraným dějem s mělkou "psychologií" nevtáhne, přestože do hlavních rolí zapojuje hned 3 oblíbené charaktery - Rebeccu, Leona a Chrise. Ještěže animace dobře vypadá a ta méně přepálená - kontaktní - akce nepostrádá "koule". 5/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Začátek příběhu se ve skutečnosti odehrává v sídle v Mexiku (Raccoon City, Spencer mansion a sídlo v Arklay mountains byly zničeny během dílů Zero, 1 a 3). Obdobná sídla jsou pro filmovou i herní sérii opakujícím se tématem. (H3ll_h0unD)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno