Reklama

Reklama

Horor v Amityville

  • Česko Horor z Amityville (více)
Trailer

Film byl natočen podle údajně pravdivého příběhu nešťastné rodiny Lutzů, kteří se s nadšením nastěhují do nového domu na Long Islandu, aby ale v zápětí zjistili, že je plný nepřátelsky naladěných duchů jeho předchozích majitelů. Ti vykukují z každého zákoutí i kousku nábytku, přičemž děsivých zážitků nejsou ušetřeny ani Lutzovy děti. Na scénu tedy vstupuje laskavý otec Delaney, který se ze všech sil snaží démony z domu vymýtit a zachránit tak tuto nevinnou středostavovskou rodinu ze spárů terorizujících démonů, kteří jim nedají klidně spát. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Je to lepší než remake. Atmosféra starého domu je super. Má to cosi do sebe. Je to sice delší ,ale nevadí.

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Nemyslel jsem si že v duchařském,exorcistickém a démonském žánru najdu slušný horor ale přeci jen.Horror v Amityville vyníká od ostatní duchařských propadáku dnešní doby nejen zajimavím přiběhem ale i některými opravdu napínavími až děsícími scénami.Rozhodně ukázal na jednu rodinu a nastavil skvělý příběh.Taky je pěkný název domu

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

to je super film bylo to o trošku lepší než 3:15 Zemřeš ale bylo tam málo vražd

bary64

bary64 (hodnocení, recenze)

Na to,že starší filmy moc nemusím,mi tenhle docela sednul. Je vidět,že tvůrcům na výsledku přece jenom záleželo. *** a půl.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No tento díl je určitě lepší než 3:15: Zemřeš, ale 3:15:Zemřeš je zase lepší než ty všechny krváky, kde jenom stříká krev (tedy až na Rec, to je kvalita). Čtyři hvězdičky.

Související novinky

Další Amityville horor na cestě

Další Amityville horor na cestě

19.06.2019

Když vezmeme v potaz i televizní snímky, vzniklo dohromady 23 filmů založených na knize Horor v Amityville od amerického spisovatele Jaye Ansona. Přidejte dokumenty a číslo ještě vzroste. Tenhle… (více)

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama