Reklama

Reklama

Horor v Amityville

  • Česko Horor z Amityville (více)
Trailer

Film byl natočen podle údajně pravdivého příběhu nešťastné rodiny Lutzů, kteří se s nadšením nastěhují do nového domu na Long Islandu, aby ale v zápětí zjistili, že je plný nepřátelsky naladěných duchů jeho předchozích majitelů. Ti vykukují z každého zákoutí i kousku nábytku, přičemž děsivých zážitků nejsou ušetřeny ani Lutzovy děti. Na scénu tedy vstupuje laskavý otec Delaney, který se ze všech sil snaží démony z domu vymýtit a zachránit tak tuto nevinnou středostavovskou rodinu ze spárů terorizujících démonů, kteří jim nedají klidně spát. (oficiální text distributora)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Další Amityville horor na cestě

Další Amityville horor na cestě

19.06.2019

Když vezmeme v potaz i televizní snímky, vzniklo dohromady 23 filmů založených na knize Horor v Amityville od amerického spisovatele Jaye Ansona. Přidejte dokumenty a číslo ještě vzroste. Tenhle… (více)

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama