Reklama

Reklama

Sadako vs Kayako

  • Japonsko 貞子vs伽椰子
Trailer 1

Mladičká studentka Natsumi nalezne videokazetu, na které je natočena svatba jejích rodičů. Aby jim udělala radost, rozhodne se požádat svou kamarádku Yuri o to, aby jí tento záznam „přetáhla" z kazety na DVD, čímž by Natsumi získala ideální dárek pro své rodiče. K tomu je však zapotřebí videa. To dívky zakoupí v zapadlém krámku, avšak k jejich překvapení je v onom přístroji stále zasunuta stará a lehce poničená kazeta, kterou si Natsumi přehraje... Dle místní městské legendy si však každý, kdo kazetu zhlédne podepíše jistý ortel smrti, jelikož jej postihne kletba ducha Sadako Yamamury... Na pomoc nyní přichází Keizo - mladý muž, jenž ovládá určité nadpřirozené schopnosti a který se rozhodne poštvat proti sobě jak zákeřnou a vlasatou Sadako, tak i krkající Kayako z prokletého domu... (fiLLthe3DD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Kletba sem, kletba tam nám už je to všechno jedno, ale osobně jsem se rozhodla, že se zařadím mezi prokleté asijské čubky a vyprodukuji vlastní kletbu takže - KAŽDÝ KDO DOČETL AŽ SEM, ZEMŘE !!!!! Stejně tak jako by jednou chcípnul i kdyby to nečetl, jelikož nesmrtelnej z vás hádám není nikdo. A jelikož tento koment může číst spousta lidí, na které právě dolehla má kletba, znamená to, že bych měla s mordováním kurevsky hodně práce a dost blbě bych to stíhala. Takže malá pomůcka - Do sta let a do dne u srdce Tě bodne !! Tedy až budete ve stáří chcípat na smrtelné posteli, není to přirozená smrt, jsem to JÁ a se slovy - bu bu bu ty malá pyčo - Vás vcucnu do světa kde nebudete muset koukat jak si to vyříkávaj Sadako s Kayako. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se do sebe pustí Jason s Freddym, tak člověk tak nějak tuší, co se bude dít. Ale když si to mají rozdat dvě japonské ochechule, přičemž jedna se plazí a druhá klátí, je otázka, jak to bude vypadat, celkem na místě. Zvědavost a to, že jsem oběma holkám v jejich počátcích docela dost fandil, způsobila, že jsem se hodně těšil. A proto jsem byl také hodně zklamán. Copak o to, samotný střet celkem ušel, ale ten trval asi tak pět minut a to, co mu předcházelo, byla nuda k uzoufání. Vlastně se jednalo jen o snahu nějak to udělat, aby se děvčata mohla porvat. A snaha je to hodně kostrbatá a kolikrát ani nedává smysl. Z letargie nevytrhne ani těch pár hororových scén. Ne že by byly špatné, ale všechny už tu byly několikrát v minulých dílech, takže Kayako sestupující po schodech, ani Sadako vylézající z televize už nepůsobí tak, jak by měly. A do toho všeho neustále ječí japonské školačky, což bylo nakonec to jediné, co mi napínalo nervy k prasknutí. Víc než 30% nevypotím a zároveň přidávám varování před verzí s anglickým dabingem. Je to past na nedočkavce. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé diely sérií Kruh a Nenávisť (resp. Ringu a Ju-On) patria k tomu najdesivejšiemu, čo som v živote videl, ale s pribúdajúcimi dielmi to začalo byť občas dobré, občas zlé, ale už nikdy nie vynikajúce. Crossover je napokon, v rámci možností, prekvapivo dobrý. Rozhodne by som nevravel o žánrovom zázraku, ale čakal som béčko a nakoniec je to celkom fajn. Hlavne scény s Kayako, chlapcom a kocúrom sú tradične veľmi nepríjemné. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Ty krávo. Jakože chápu, že to mají Japonci v hlavně trochu dost jinak, ale tohle už byl přestřelenej úlet. Příběh o Kayako je fajn, do půlky i o Sadako, ale na konci se to zvrhne v typickej Japan bizzare se špatnýma efektama a afektovaným přehráváním. Několik scén je tam ale hodně cool. Celkově za lepší 2*, nebýt toho konce, tak za 3*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne tak špatný jak jsem se bál. Spojení těchto dvou nejslavnějších duchů zní jako dobrej nápad. Ale přišlo mi že režisér se spíše soustředí na Sadako. A tím pádem je Kayako dost v pozadí. Nenávist film mám o něco raději. Největší změnou je to že Sadako vraždí tusím již po 3 dnech a ne 7. Atmosféra film ze začátku celkem ujde, později už to ale opadne a spíše se spoléhá na levné bafačky. Co u režiséra uznávám je to že měl koule na to zabít i děti. Co na to říct ušlo to a překvapilo mě to, čekal jsem to horší. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Snímek byl poprvé oznámen 1. dubna 2015, tedy na Apríla, a proto nikdo jeho vzniku nepřikládal velkou váhu. Výroba snímku byla však nakonec potvrzena 10. prosince 2015. (fiLLthe3DD)
  • S rolí Kayako Saeki byla nejprve spojována Takako Fuji, která Kayako ztvárnila v originální japonské sérii, jenž čítá dva video filmy a dva kino filmy. Též si zahrála i v amerických verzích z roků 2004 a 2006. Herečka však na svém Twitteru popřela, že by měla s tímto filmem cokoliv společného. V tomto snímku ztvárnila Kayako herečka Runa Endo. (fiLLthe3DD)
  • Twitterový účet vytvořený pro Sadako jako propagace filmu Sadako 3D (2012) byl znovu použit pro propagační účely u tohoto filmu. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama