Reklama

Reklama

Oni

Trailer 2

Mladý muž James se uprostřed noci vrací se svou dívkou Kristen ze svatby kamaráda. Mezi oběma je cítit jasné napětí, protože Kristen předtím na oslavě odmítla Jamesovu nabídku k sňatku. Krátce po čtvrté hodině ranní někdo zabouchá na dveře. James otevře. Venku stojí mladá žena, které není vidět do tváře a která se ptá, jestli je Tamara doma. James odpoví, že to bude asi omyl, rozloučí se a zavře dveře. Poté odjede koupit cigarety. Někdo opět bouchá na dveře. Kristen ze strachu volá Jamesovi, aby se vrátil, ale hovor je zničehonic přerušen. Dívka se vrací do kuchyně, kde ji, aniž by o tom věděla, sleduje z chodby muž v masce. Když si chce opět dojít pro telefon, zjistí, že přístroj nikde není, a začne panikařit. Před domem uslyší ránu, odhrne závěsy na okně, a vtom ji vyděsí muž, který na ni zírá přes sklo. Kristen si všimne, že hlavní dveře jsou pootevřené. Běží je zavřít a vidí u nich stát ženu v masce. Schová v ložnici a slyší, že jde někdo do domu. Tentokrát je to James, který se vrátil z nákupu cigaret. Kristen mu vše vypráví. James chce volat policii, ale zjistí, že nechal telefon v autě. Když vyjde ven, najde své auto poničené a v dálce u lesa vidí stojící ženu... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (544)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Výborný psycho, který jsem těžko rozdejchával! Začátek a celá hodinka je dokonalá, atmosféra šlape jak má a já se bál dokonce nadechnout. Jenže. Konec je odfláknutý, bez jakýkoliv pointy nebo něčeho, čeho bych se mohl chytnout. Jestli závěr má být tou mystikou, tou záhadou, tak se to vážně nepovedlo. Slabé tři hvězdičky! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Really scary shit! Tenhle film jsem málem nenašel, protože po zadání THE STRANGERS do vyhledávače csfd.cz se mi nezobrazí. Atmosféra, zvuky, lekačky, toho tady je požehnaně a masky vykukující sem tam z nějakého pěkného tmavého místečka jsou fakt scary. Ale to je vše - otázky "kdo", "proč" hoďte za hlavu. Neptejte se, dívejte se a nehledejte chyby, našli byste jich plnej bouřkovej mrak. Ještěže jsem se na to díval na pc kolem půlnoci a mohl dát PAUSE, jít se napít do kuchyně (ozbrojen samozřejmě:)) a pak se vrátit, zkontrolovat skříně, okna,atd, uklidnit se a dívat se dál (vtip). Fakt to na mě působilo. Je to sice podobné Ils a jedna maska je typ Scarecrow z Batman Begins, ale to je jedno. Jednu výtku bych měl (TAK TROCHU SPOILER, BACHA!!!) a docela mi vadí - ono napínat diváka 85min je hezký, servírovat mu kdejaký úchylný hrátky jo fajn, poslužte si na našich nervech, ale na konci NIC nevysvětlit, to už není vůči nám fér. Uvalovat na rozuzlení informační embargo není fér. Chabé vysvětlení "protože jste doma" neberu (zavání to totální nedomyšleností tvůrců anebo leností vymyslet pořádný konec, anebo - a to je reálnější - si to nechávají na druhý, třetí, čtvrtý a já nevím kolik dalších dílů). Na Mayersovi je sice děsivý, že vraždí jen tak koho se mu zachce, ale tady mi ten motiv činu chyběl. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

No jo no, je to pravda, že tento horor nám toho nenabízí mnoho nového a lekačky jsou snadno předvídatelné, ale i tak na mě snímek, puštěný pochopitelně uprostřed noci v naprosté tmě, tichu a o samotě působil celkem tak jak měl proto nevidím důvod, proč ho nějak shazovat. Postavy se bohužel v mnoha situacích chovajíopět tak trochu, že by jste jim nejraději zarazili sekeru do kebule, ale co se dá dělat. To co má film splnit, splní, nic víc, nic miň. 70%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $52,597,610Tržby Celosvetovo $82,391,145Tržby za predaj DVD v USA $16,028,669 //počet predaných kusov 902,157║ Film čudák, no ako žiadny dej, prázdne postavy, budovanie napätia nulové,... o čo tam ako išlo? /20%/ ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Špičkový trailer, s výbornou atmosférou, který jistě navnadil každého fanouška hororu, ale film na mě nezapůsobil tak jak jsem očekával, vytratila se atmosféra a pocit nebezpečí. Co se stalo? Abych se vcítil do problémů, tak by film nemusel mít tolik rušivých momentů tipu nelogického chování postav a několika scénáristických hloupostí. Sice je zde mnoho šokových momentů, u kterých se mě zastavil dech, ale atmosférická část vůbec nefunguje. Nejvíce mě zamrzelo, že film je dost předvídatelný což je obrovská škoda, jelikož od takového filmu očekávám, že režisér bude vždy krok přede mnou. Mé hodnocení 2,5 hvězdičky… Zlatý Carpenterův Halloween… ()

Galerie (77)

Zajímavosti (16)

  • Během natáčení filmu trpěla Liv Tyler zánětem mandlí. (Valsadora)
  • Natáčení začalo 10. října 2006 a skončilo v roce 2007, natáčelo se v Jižní Karolíně (USA). (Varan)
  • Bryan Bertino se inspiroval zážitkem z dětství, když byl sám doma a strašila ho parta zlodějů. (Dines)

Reklama

Reklama