Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak že to bude až takový průser, to jsem opravdu nečekal. Japonský film mi přišel dostatečně děsivý, i když přece jen bylo vidět, že inspirace v "Ringu" byla značná, ale americký remake už je skutečně jen vykrádáním "Kruhu", nejspíš se snahou tvrdit, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat i podruhé s jinými herci. Nefunguje. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tohle měl být spíše zmeškaný horor.. Zřejmě na objednávku provozovatelů pevných sítí natočená (notně atmosféricky vyschlá) fúze Kruhu a Nezvratného osudu, po celou dobu sterilní jak ruce Hawkeyho Pierce těsně před operací. Režisér Valette údajně požádal před natáčením herce, aby se na původní Miikeho film nedívali a předpokládám, že po finálním sestřihu jim to samé doporučil i u vlastního díla.. No nic, počkám si na připravovanou variaci námětu s pracovním názvem Nevyzvednutá listovní zásilka. Jen si zkuste vydělat baterku z dopisu a ty fronty před přepážkou - tady půjde do tuhého.. ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Môj názor, že ázijské horory sú lepšie než okopírovaný americký ,,remake ,, sa mi dokonale utvrdil .Či už to bolo: Oko, Nenávisť alebo práve zmieňovaný Zmeškaný hovor. Jedinou jasnou výnimkou je Kruh. Toporné dialógy , scény bez atmosféry , horor bez takmer žiadnych lakačiek alebo mysterióznych udalostí. V podstate jasná vykrádačka Kruhu a Nezvratného osudu , kde namiesto hovoru je hlasová schránka .Nič viac. 0,5* . Zaokrúhlené vyššie hodnotenie preto, lebo príbeh aj keď mal diery a bol až trápne predvídateľní , nenudil a jeho riedky dej mal ,,jakš takš ,, nejaký spád . ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi * nebo **, ale v globále to nic moc řešit ani nemůže. Film není nějak zajímavý, duchařina to je. Události před nehodou napínavé jsou. Ale celé to drží na vlásku. Dialogy luxusně hloupé. Samozřejmě "dialogy" berte pouze název pro to kdy se mezi sebou baví dva herci aby se ten film alespoň někam trošku posunul. Ono je totiž hlavně problém dělat z tématu ,kterému by bezvadně padla stopáž 45 minut jako ulitá někde v seriálu Krajní meze, celovečerní film. Originál jsem neviděl, ale moc nevěřím že by mohl být něčím zajímavý. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

One Missed Call je přesně ten film, který čekáte z místního hodnocení a z plakátu. Není nijak dokonalý po žádné stránce, moc mi nesedly hlavní role (jen detektiv byl celkem v pohodě), zápletka je silně neoriginální, ale přesto to ve výsledku docela funguje a jednou zkouknout se to dá úplně bez problémů. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)
  • Režisér Eric Valette nikdy před natáčením původní film neviděl a požádal herce, aby se nedívali taky. (Chatterer)
  • Film se nepromítal pro kritiky. (Chatterer)

Reklama

Reklama