Reklama

Reklama

Zmeškaný hovor

  • Japonsko Chakushin ari (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrůzostrašný film ve stylu slavného Ringu (režie H. Nakata) a Nenávisti (režie T. Shimizu) je prvním Miikeho počinem na poli čistého hororu. Několik mladých lidí postupně obdrží na mobilní telefon záhadnou hlasovou zprávu z budoucnosti, v níž uslyší své vyděšené reakce z okamžiku vlastní násilné smrti...Nejen že tito lidé pochopí, jak krutý jejich konec bude, ale dozvídají se také přesný údaj o tom, kolik času jim zbývá. Objevme temnou stránku nástroje naší každodenní existence, jemuž bez obav svěřujeme svou absolutní důvěru: našeho mobilního telefonu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemný hororík. Napriek tomu, že na mňa nepôsoil nejak extra desivo (no dobre, finále bolo fajn), celkom som si užíval atmosféru. Stále tie isté ingrediencie dokážu šikmáči podať stále zaujímavým spôsobom, klobúk dolu. A možno je to len tým, že som nedávno videl OKO 3 a všetko, kde nie je humor, považujem za dar z nebies. Dokonca aj ducharinu, ktorá nie je až taká strašidelná, ako by chcela....... ()

Genero 

všechny recenze uživatele

S asijskými horory mám jeden zásadní problém – všechny ty ťamany nerozeznám jednoho od druhého. Tenhle film má pro mě tu základní devizu, že jsou dokonce i pro mě rozlišitelní. Kostýmní výtvarníci a maskéři to vzali pevně do rukou a tak tu máme jednu postavu v kožené bundě, druhou jako odpornou máničku, třetí s metrosexuálním melírkem. Právě to, že nebudu muset přemýšlet kdo je kdo a mohu se soustředit na film, je předpoklad udržení mé pozornosti. A toto bylo celkem dobré, i když to svým způsobem byla opět další varianta Kruhu, tentokrát ve formě hrůzných telefonních hovorů, předpovídajících volanému účastníkovi smrt. Nicméně vše zachraňuje šikula Takeshi a jeho opravdu vypečené nápady a lekačky. Při scéně z televizního studia mi už vážně povolovaly svěrače, takže ač otřepané, přesto lehce nadprůměr. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Že by to bola úplna hovadina, to netvrdím. Aj keď je to trochu o hubu pozerať x-tú variáciu na to isté téma, stále sa to dá, pokiaľ to človeka nenudí. Tu sa však paní Nuda zakrádala až podozrivo často. Výtky mám aj k prílišnej monotónnosti - ku koncu to so mnou už poriadne lomcovalo a pri scéne v nemocnici som dokonca zaspal (čo sa mi zase až tak často nestáva) Možno keby si strihač vytiahol nožnice zo zadku a trošku dlhšie pracoval...bolo by to lepšie :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zmeškaný hovor považuji po Nenávisti za druhý nejlepší japonský horor, co jsem viděl. Jestli to něco vykrádá nebo kopíruje, je mi buřt. Scéna ve staré nemocnici mi pěkně brnkala na nervy, je dóóóst povedená. A vzhledem k tomu, že jsem nedávno viděl americký remake, bych klidně ještě i tu jednu hvězdu přidal. Ale možná by to mohlo být o něco kratší... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

RINGU spôsobil, že sa začalo rojiť obrovské množstvo podobne ladených hororov. A musím povedať, že tento je viac ako dôstojný zástupca tejto vlny. Snímok vie občas až extrémne pritlačiť na pílu a sprostredkovať vám strach, ale to nebude to príjemné mrazenie na chrbte, ale drsný švih bičom. Atmosféra je tu takmer dokonalá a celkový námet patrí medzi tie najoriginálnejšie v hororovom žánri. Takže neváhať. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Vyzváněcí tón, který se ve filmu objevuje, se stal populárním a často používáným jako hudební pozadí při záběrech na strašidelné domy. (Terva)
  • Na konci filmu si Yumi Nakamura (Ko Shibasaki) myje vlasy a má hlavu celou od šampónu, ale hned v dalším záběru má vlasy naprosto čisté. (moukey)

Reklama

Reklama