Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

tron 

všechny recenze uživatele

Klišé sa Wingard rozhodne nevyhýba (odhalenie zradcu vo vlastných radách, dôvod prečo sa to všetko deje, neschopnosť hrdinky zabiť omráčeného vraha a radšej ho následne nechať ujsť). Miestami dosahuje predvídateľnosť takých rozmerov, až je to jemne trápne. Nie je to úplne zlé, niektorí herci sú fajn, výprava domu v nočnom lese OK, takisto drsné scény OK, ale slušný home invasion potenciál ničia nechutné schválnosti (nefungujúce mobily) a nelogické správanie hrdinov (väčšinu úmrtí si spôsobia sami, keby boli niekde zalezení, nič by sa im nestalo). Absurdne pôsobí celkový zmysel „toho všetkého“. Keď som sa dozvedel, prečo sa dialo to, čo sa dialo, tak som sa začal nechápavo klopkať na čelo a pýtať sa „a to prečo takto komplikovane, nestačil požiar?“. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak You're Next po nemastné-neslané The Purge vyloženě potěšil. Musím uznat, že tohle je jeden z nejlepších slasherů, které jsem za poslední dobu viděl. Umocňuje ho nakřížení s home invasion, které se ale ve výsledku ukáže jako ne až tak znepokojivé (ve srovnání například s komorními The Strangers), za to má ale skvělý drive a perfektní krvavé lázně, při nichž krev valí vodotryskem jako z páčidlem otevřenýho čela. Herecké osazenstvo není nic moc, ale na to sere pes, bavil jsem se opravdu skvěle. Hudební podklad mně místy přišel kapku rozhádaný, protože se ve filmu střídá jakýsi oldschool sound s moderními zvuky, ale atmosférický účel plní obě složky v pohodě, takže celkově jo, překvápko na světě. 90% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom, ako skupinka zabijáckych vagabundov vtrhne do rodinného sídla s cieľom všetkých rozsekať na cucky. Nerátajú však s tým, že sa tam nachádza aj šťúple žieňa - Kulihrášok, ktorý im skríži plány a všetkých rad radom po jednom likviduje. Kulihráškov vražedný výkon je porovnateľný so Stevenom Seagalom a Chuckom Norrisom dohromady. A možno aj oni by dostali na prdel. Skáče sem a tam, vyrába rôzne nástrahy a vagabundi majú plné gate, ale to ich samozrejme nezachráni. Pravdou však je, že v rámci tohto hororového žánru je to to najlepšie čo som za veľmi dlhý čas videl, takže spokojnosť. 80/100 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slasher podle mého gusta. Začátek je sice malinko pomalejší, většina postav strašně nevýrazná a ani příběh není dvakrát originální a nedokáže některé své složky náležitě využít (masky zvířat). Po režijní stránce je to ale opravdu výtečná práce a další pěkné hraní se žánrem, které šlape jako hodinky. Obzvláště v poslední půl hodince, kdy se hlavní hrdinka (mimochodem strašně boží) rozhodne skoncovat s těmi parchanty tím nejbrutálnějším způsobem, jsem doslova chrochtal blahem. Tam se tvůrci opravdu vyřádili a nechybí ani celkem sympatický černý humor. Jedna z nejlepších vyvražďovaček posledních let. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Crispian je spolu so svojou priateľkou pozvaný na oslavu 35 výročia svadby jeho rodičov. Oslava sa koná v staršom, opustenom, rodinnom dome mimo civilizácie. O deň neskôr sa postupne pridávajú všetci ostatní súrodenci. Podáva sa večere a "prichádza" prvá hádka. Od počiatku bolo medzi určitými súrodencami cítiť napätie. Toto o "chvíľu" už nikoho nebude trápiť. Všetkých zúčastnených na oslave čaká väčší problém, ako hlúpa výmena názorov – boj o holé životy. Drsné od úvodu. Nebudete si mať kedy vydýchnuť. V prvom zdaní spočiatku obohraný príbeh, ktorí sme už videli, skrýva nejedno prekvapenie. Najsilnejšou stránkou jednoznačne gore a atmosféra. A záver? Presne taký aký má byť. Tento snímok poteší nejedného fanúšika hororu - 90%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)
  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama