Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádná vyvražďovačka s dobrou atmosférou. Už od začátku jsem tam tušil nějakou zradu. Některé postavy ovšem porušují základní hororová pravidla. Hlavní hrdinka je hodně sympatická. Ty pasti se mi fakt líbily. A nápady s foťákem a mixérem mě taky překvapily. Pěkně je tam vykosila. :) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takže ...tohle je pro mne jeden z filmů roku. Ten se přesně trefil do mýho vkusu. Je to čistej "home invasion" flick v nejčistší podobě a kvalitě. V podstatě se zde na nic nečeká. Velmi početná rodina je sezvána k večernímu stolu rodiči. Po několika dialozích začne masakr, když jeden z chlapíků dostane u okna šípem z kuše do hlavy... Pak začne okamžitě rychlej, intenzivní vybíjecí masakr, kdy několik vrahounů v prasečích maskách likviduje jednoho člena rodiny za druhým... Postavy jsou relativně sympatické, takže s nima i soucítíte... Proč se tohle všechno děje? Jakýto má význam a smysl?? To se divák dozvídá postupně během vybíjecích jatek... Vrahouni ovšem nepočítajís tím, že jedna přítelkyně syna z rodiny má za sebou hodně hustej život a není žádný ořezávátko. Karta se postupem času obtížně otáčí, ale hrdinka se nesere absolutně vůbec a celý plán vyvraždění rodiny se vrahounům vymyká z rukou... Závěrečná řežba - hrdinka versus chlap a jeho přítelkyně v kuchyni, je absolutní vrchol ... Krev teče proudem čím dál víc, na konci je hrdinka úplně celá od krve (ale ne svojí...). A nadšený divák Flipnic jásá a fandí jí čím dál víc ... Způsoby zabití jsou běžné, ale naprosto nečekané,stejně jako je nepředvídatelný celý film ... Tohle je pro mne třetí nejlepší horor roku 2013 ... První je Evil Dead 2013, druhý je I Spit on Your grave dvojka 2013, tohle je třetí ... Jízda jako sviň!!!!!!! ;-))) ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Sebeuvědomění už je dnes u hororů naprosté minimum a vyvracení, nebo naopak přesné stavění zajetých schémat už mě neuspokojí z principu. You're Next moc málo vybočuje z řady, abych ho považoval za nějakou událost. Je to jen příjemný horor, docela tuctový, abych pravdu řekl. A final girl jsem její náhlé převzetí kontroly neuvěřil ani na chvíli. Nahoru zaokrouhluju primárně za poslední dialog. 3 a 1/2 ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Starší manželé slaví výročí a pozvou na ní nejenom příbuzenstvo. Brzy začne být jasné, že fleky od zvratek na koberci v koupelně nebudou to nejhorší, co skupinku slavících ten večer potká. Začne je totiž terorizovat několik sadistů prezentujících se ve zvířecích maskách. Zbývá dodat poslední informaci. Byť je to děsivé, krvavé a kruté - zároveň se i zasmějete. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Odpad to nebude za pěkný song, který několikrát zazní a za záverečných asi 15 minut, kdy se konečně něco dělo. Jinak se jedná o naprosto céčkovou sračku. Bez nápadu, bez hrůzostrašnosti a absolutně bez herců a hereček. Skupinu tak otravných lidí jsem dlouho neviděl. Nechce se mi věřit, že jsme vážně viděli stejný film. Naprosto mi uniká, jak se někdo po zhlédnutí takové kokotinky může jít bát vyčůrat. S hororem se film nepotkal ani vzdáleně. Vraždí zde několik důchodců v maskách zvířat a 2 potenciální dědicové rodinného majetku. Atmosféra nulová. Efekty otřesné. 1* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama