Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanželia Cory (Robin Dunne) a Sarah (Katharine Isabelle) Morganovci vezmú Corryho sedemročného syna Liama (Peter DaCunha) ​​na vidiek, aby spolu strávili istý čas spolu a posilnili nové rodinné väzby. Keď vysvitne, že Liam podľa všetkého utiekol, psychické napätie manželského páru sa postupne mení na pocit neutíchajúcej hrôzy. Obidvaja totiž musia čeliť sadistickej rodine, skrývajúcej sa vo vidieckom dome po celý čas, ktorá praktizuje akýsi zvrátený kult. Ešte horšie však je, že práve oni sú zodpovední za Liamovo zmiznutie. (Incantator)

(více)

Recenze (57)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že Torment není nikterak originální home invasion, ale nemůžu si pomoct. Mě tenhle film prostě sedl. Ikdyž mě hned od začátku neskutečně srala postava Sarah. Postupně si začala napravovat reputaci a na konci se ukázalo, že to není taková kráva jak to vypadalo na začátku. Jako milovník gore jsem si sice taky nepřišel na svý ( jelikož gore tu nebylo vůbec ), ale vše vynahrazuje napětí a houstnoucí atmosféra. Masky killerů jsou sice jednoduchý, ale v jednoduchosti je krása. K tomu všemu sympatická stopáž, takže film má celkem svižný tempo. Takže za mě to jsou slabší 4 hvězdy. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jako pokus o home invasion je toto "Dobřenedelání" jakš takš alright, ale....i bez ohledu na očividnou čórku z The Strangers, do kterých je pro jistotu berličkoidně nastrčený nejprotivnější dětský xicht (Peter DaCunha), jaký jsem za poslední dobu viděl, se mi vůbec nechce jít ani na ten průměr, protože jedna, dva, tři,.....a tak dále do minulosti. A asi bych moc křivdil Očistě, kdybych tohle ohodnotil lépe. Klidně se na to podívejte, ale já jsem asi přežraný nebo co.....50% a 3* se skřípáním zubů. ()

Reklama

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad z lidí dělají blázny! Postavy se podle hovadského scénáře chovají jako dementi, a tak místo, aby se o ně člověk bál, dostává záchvaty smíchu. Už dlouho jsem neviděl takovou chujovinu, kde nefunguje vůbec nic. Pobíhání po lese s baterkou nebo světelnou pistolí a vyřvávání, plížení se po domě a do sklepa jako stádo slonů v porcelánu, hrdina tatíček, co vykřikuje spoutaný na židli, že všechny zabije, a pak podělanej strachy lže a ucvrnkává si do kalhot...nu, byl by to hezký seznam nesmyslů. Jsem znechucen ztrátou času. A debilní konec vše korunoval! K.Isabellovou mám rád, ale asi neměla na nájem, holka... Rozhodně NEDOPORUČUJI! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně trapný. Frajer zabíjí rodiče a bere si pod sebe jejich děti, to chceš ty vole a aby se jó neřeklo, že nemá cit pro rodinu, tak si nasadí všichni povinně na svůj xicht hlavy z plyšáků, bomba, normálně jsem se pochcal strachy. A to měl Torment celkem slušný rozjezd, úvodní scéna nebyla vůbec špatná. Každopádně, Gore tu není vůbec žádné a Katharínka opět nic nepředvedla. Kvalitně natočený, ale hodně slabý Home Invasion, nedoporučuji. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Povedený Home Invasion, který však nepřekonává své kvalitnější předchůdce, ale přesto zaujme díky velmi povedeným maskám všech záporných postav, vynikajícím soundtrackem a špinavou, temnou atmosférou doprovázející celý film. Bavil jsem se,ale na vyšší hodnocení bych vyžadoval alespoň nějaké gore. 60% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama