Reklama

Reklama

Recenze (37)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Neviděli jste ani jeden díl ze série a zajímá vás, co na tom všichni mají? Tak tohle je taková instantní verze, kde se dozvíte, co se stane, když koukáte na špatný film. A že Jake koukal na hodně špatný film... Pokud jste filmy viděli, už vás Rings asi ničím novým nepřekvapí. Možná snad jen tím, že ústřední hrdina neřeší věci kolem, ale má jasný cíl. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Ide o krátky film, ktorý má 16 min a ja ho mám na DVD ako bonusový materiál k filmu Kruh 2. Príbeh sa odohráva medzi filmami Kruh 2002 a Kruh 2 2005. Dalo by sa povedať, že sa jedná o krátku prequelovu časť, ktorá je za mňa veľmi dobre napísaná, zahraná a hlavne spracovaná. Celý film: https://m.youtube.com/watch?v=n1NDuV5TVaM&t=4s Tento krátkomontážny film môžem len odporučiť. Celkové hodnotenie za mňa je 85%. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vynikající spoiler mezi prvním a druhým dílem, 16 minut našlápnuté atmosféry vyrcholíc hodně luxusním finále.První Kruh (americký) je jeden z nejúžasnějších hororů poslední dekády a i přesto, že dvoika byla o dost slabší, pořád je v téhle sérii mrazivý potenciál a já se těšim na 3D pičo jak sviň.75%.Prdel je, že tenhle kraťas je nejlepší Liebesmanův film vůbec. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci krátkometrážny počin podľa Liebesmanovho a Krugerovho scenára je (oveľa) lepší, ako celý (americký) KRUH 2. Dej ukazuje posledných sedem dní chlapca z úvodu dvojky, jeho počiatočné predrogovanie hypnotickými halucináciami, spôsobenými dobrovoľným pozretím prekliatej VHS. Už po niekoľkých dňoch sa očarenie novým pohľadom na svet zmení na totálny krach duševného zdravia. V posledných minútach siedmeho dňa... Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/681/ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle bonusovej kraťas se ke mě dostal až teď, kdy co nevidět přijde do kin celovečerák se stejným názvem. Po dokoukání jen nevěřícně koukám na zdejší ( kladný) hodnocení, který absolutně nechápu. Pro mě to byla celkem provar, kterej nenabízí nic novýho a jen mě ujistil v tom, že duchařinám tohodle typu už dávno odzvonilo. Takže jsem docela zvědavej s čím přijdou celovečerní Kruhy. Nic moc dobrýho od toho určitě nečekám. ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o bonusový materiál k filmu Kruh 2 (2005). (R´Hell)

Reklama

Reklama