Reklama

Reklama

VOD (1)

Na osamělé farmě uvízne sedm neznámých mužů a žen. Kanibalové, kteří se díky kosmickým jaderným pokusům proberou ze smrtelného spánku, vyrazí k neúprosnému a krutému útoku, při kterém zabíjejí (a pojídají) každého, kdo jim přijde do cesty. Nejnovější speciální efekty a současné triky dělají z tohoto filmu klasiku 90. let: živou, příšernou a děsivější než cokoliv jiného. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

gein

gein (hodnocení, recenze)

Pro mě nejlepší zombie horor všech dob.Miluju ho už od dětství :)

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

remake,který je lepší než originál při vší ůctě k Romerovi!!!

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

1* za masky, druhá a půl za posledních 15 minut, na třetí to dotáhnou originální titulky. Nepochopitelné (debilní) chování  všech postav mě neuvěřitelně rozčilovalo :D to už se teda radši čistě zasmát u Návratu o.m.

Uživatel T.r.i.s.h. smazal svůj příspěvek.

JohnnyBane

JohnnyBane (hodnocení, recenze)

jarkolar: Zemřel na následky postřelení, potom protože byla "Noc oživlých mrtvol" tak ožil:)

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Může mi někdo říct, jak se nakazil Ben? Byl ve sklepě jen s tou matkou a tu zabil, když přišli pro něj, dveře nebyly vylomený a ani poškozený, tak nevím, kdo ho nakazil/zabil.

Bizzaremifo

Bizzaremifo (hodnocení, recenze)

videl som to teraz prvý krát .... na to aké to má vysoké hodnotenie, je to nehorázna sračka...samozrejme, možno pred 20-timi rokmi to patrilo medzi dobré béčkové horory , ale teraz je to na smiech ... herci nuloví, príbeh nulový a zombíci boli trápni....

Mr.Fender

Mr.Fender (hodnocení, recenze)

tohle sem videl kdyz mi bylo 7 let :D!! byl jsem tak vyklepanej ze sem utek za maminkou :P

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

Né tak si mi to líbilo tak průměrově,nemyslím se,že jsem nadčlověk. Můžem to tu furt rozebírat. Mě se to líbilo na 50 %,někomu na 100% někdo to hodil rovnou do odpadu. Rozdíl je tu fakt,že je to v barvách a to je ono.Viděl jsem to jen v barváchA kdyby co jsou tu i kritičtější hodnocení a komentáře.

bigpecan

bigpecan (hodnocení, recenze)

LION-MRd no ty totiž jsi jiny člověk ty budeš asi nadčlověk ty jsi vyvolený tvoje hovno o proti nam ostatnim voní (máš to těžký vid)

bigpecan

bigpecan (hodnocení, recenze)

jediné včem to nemá na klasiku je že to natočily pozdějš a v barvě jinak je to to samé jako jeho original . kdo neuznal tenhle remaik dokazuje svojí hloupost v kritice která je asi z nudy nebo aby vypadal zajímavě že v tom vydí něco víc ( neni to nic víc jen znovu natočený film ale v barvě )

Reklama

Reklama