Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hessovka

hessovka (hodnocení, recenze)

Nic moc teda....ale štve mě jak csfd, nebo nevím kdo, dělá tajnosti s hercema. Kdyby někdo chtěl vědět tak třeba ten hlavní je Kyle Gallner. Proč ho tam nepřipsat? A třeba i do jeho filmografie připsat zase ten film? Na co si tu kdo hraje? Kdyby ten film stál aspoň za to , tak mlčím. :/ to samé se týče i jedničky 

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Jednička se mi líbila moc, ale tohle je ultra stupidní blbost. Duchové, co sami natáčejí kamerou? WTF!? :) Možná, že to byla jen parodie na jedničku, jako komedie fajn, ale potom nechápu, proč u toho všude píšou horor...

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Když už konečně vlezli po 40 minutách dovntiř tak se začali dít věci a navazovalo to čím dál tím větší a lepší atmosféru, ale od tej doby jak ten chlápek vylezl z tej šachty, (páč zdrhal pře tou holkou co otevřela hubu do kořán) se už moc zajímavého a děsivého nedělo, a to jak paranormalní jev či co, zvedl do vzduchu všechny ty kamery, tak to už mi přišlo moc přeplácaný...ale musím uznat že scény s tím týpkem co je na plakátu byli vážně dobrý.
Ale podle mě je jednička lepší jak dvojka. :) 

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Nehovořil bych zde o síle internetu nad kinem, ten film byl od 2.10. k dispozici "on-demand", takže rip se dal víceméně očekávat.

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Koman: co vim, tak ne, ale premiéra to samozřejmě byla americká, kterou opět trumfla síla internetu

Koman

Koman (hodnocení, recenze)

v kinech 12. října? To je za pár dní, nezměnilo se datum?

Reklama

Reklama