Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak konečně až nyní v roce 2008 vidím parodii na filmy. Viděl jsem Vřískot a tak jsem se těšil na film, který ho bude parodovat. Tento snímek celkem pobavil. I když ty vraždy jsou celkem nechutné. Děsnej biják bije do očí a zanechá ve vás stopu, kterou smažete až za pár dnů, ale vždycky si ji vybavíte a vzpomenete si, že Scary Movie je ten film, který paroduje jiné filmy. Doufám, že pokračování mě nezklamou a já si užiji stejnou porci zábavy, kterou ve mě ponechal tento snímek. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je to tak strašně blbé, až je to často hodně vtipné, osobně jsem se u toho nasmál dost a dost. Vřískot je podle mě sračka (a Tajemství loňského léta snad ještě větší) , která si o zparodování přímo říkala, a tomuhle filmu se to prostě povedlo. Aby to ale podle mě fungovalo, musí mít člověk v paměti parodované originály, což v kombinaci s některými narážkami na dobové věci podle mě povede k tomu, že tenhle film bude rychle stárnout (už teď mi přijde hodně zaseklý v době svého vzniku) a jeho vtipnost se bude vytrácet (byť je samozřejmě možné, že něco je vtipné samo o sobě, i když člověk nezná originál). Btw. Carmen Electra je zde naprosto oslňující. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Obstojná paródia s niektorými vynikajúcimi momentami, ktorá však často sama sebe (a očividne s veľkou radosťou) podráža nohy zbytočnými nechutnosťami. A nezmierňuje to ani účasť niektorých viac ako oku lahodiac slečien, ktorých spoločný obvod pása by ste museli rátať na atomovej kalkulačke. Slabý priemer, silný podpriemer. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Kdybych film hodnotil hned po prvním zhlédnutí,asi bych dal čtyři,protože jsem se nehorázně bavil.Pak jsem se ale na film rozhodl podívat znovu a to už tak dobré nebylo.Míra nechutnosti je přece jen dost velká.Přesto zůstávám na slušných třech hvězdičkách.Jasně že je to blbost,ale kdo by taky čekal něco jinýho?Některé fórky jsou skutečně povedené.Celkově je celá série Scary Movie relativně vyrovnaná,tedy až na dvojku,která byla hodně trapná.Tohle je slušná parodie.65 % ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Tenhle "Děsnej biják" mě opravdu pobavil, i přes některé až skoro pubertální vtípky. Za důležité považuju, že jsem se po většinu filmu smála, což se o třeba o jiných komediích říct nedá. Takže nebudu pokrytec a dám poctivé 4 hvězdy. Ostatně parodii člověk náležitě ocení jenom pokud viděl původní film, který je parodován. Proto jsem si závěr tohoto děsného bijáku vychutnala až potom, co jsem viděla Obvyklé podezřelé. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • V jedné scéně říká Cindy (Anna Faris) ve své ložnici Bobbymu (Jon Abrahams) v původním znění: "Would like to have a little bump-bump?" Tato věta byla původně ve scénáři prvního Vřískotu (1996), ale později byla změněna na: "Would you like to have a little raw footage?" (Stocki)
  • Film byl distribuován stejnou společností (Dimension Films) jako snímek Vřískot (1996), který paroduje. (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama