Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutalni (a jedna z nejlepsich) parodie, ktera je sice vsechno mozny, jen ne inteligentni, ale presto pobavi. Misty zacina bejt humor docela nechutnej, ale presto se to jeste drzi v prijatelnejch mezich. Navic diky prijatelne delce, sviznemu deji, dobre hudbe a dobre zvolenejm hercum to fakt nenudi. A plus je taky to, ze se na film da divat porad znovu a znovu a stejne se vzdy pobavim. Jednoznacne nejlepsi pisnicka byla rap pana Zabijaka (vykucham vas ...). Mozna bych dal i 5*, protoze takle sem se dlouho nenasmal (sledovat ty sparodovany horory je fakt zabava) a par vtipu je naprosto dokonalejch, ale precejen to je proste strasna uchylarna a druhej dil se mi libil malinko vic. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

No co. Takhle dobrý parodie se už dnes netočí. Jistě v tom hraje velká porce nostalgie, ale jako správný party film slouží Scary movie stále stejně skvěle i dnes. Rozhodně to má něco do sebe a i jsem se občas zasmál. Z dnešního pohledu jsem se i více bavil, jelikož už jsem většinu filmů, co tenhle kousek paroduje, viděl...81% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Too Cool for School - Fountains Of Wayne [2:27] ,2. The Inevitable Return of the Great White Dope - Bloodhound Gang [3:53] ,3. Stay - Radford [3:56] ,4. The Only Way To Be - Save Ferris [3:20] ,5. My Bad - Oleander [3:22] ,6. Punk Song #2 - Silverchair [2:46] ,7. Everybody Wants You - The Unband [4:11] ,8. Superfly - Bender [2:55] ,9. I Wanna Be Sedated - Ramones [2:31] ,10. Scary Movies (Sequel) - Royce The 5'9'' [3:46] ,11. All About U - Tupac Shakur/Top Dogg/Nate Dogg/Dru Down [4:34] ,12. I Want Cha - Black Eyed Peas [4:37] ,13. What What - Public Enemy [5:03] ,14. Feel Me - Rah Digga, Rampage and Rock [3:49] ,15. I'm the Killer (Killer Rap) - Lifelong/Incident [3:57], ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Obstojná paródia s niektorými vynikajúcimi momentami, ktorá však často sama sebe (a očividne s veľkou radosťou) podráža nohy zbytočnými nechutnosťami. A nezmierňuje to ani účasť niektorých viac ako oku lahodiac slečien, ktorých spoločný obvod pása by ste museli rátať na atomovej kalkulačke. Slabý priemer, silný podpriemer. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už samotná myšlienka zparodovat Vreskot (aj keď sa samozrejme vtipkuje aj na účet iných filmov) sa mi zdá pochybná, pretože objekt sám sa už nebral veľmi vážne. Humor má navyše nevalnú úroveň, je často predvídateľná, čo je u humoru dosť podstatná chyba. Aj v hlušine sa ale nájde pár perličiek. Len to mohlo byť všetko vzaté z inej stránky. Napríklad sa tu mohol spracovať aj nejaký inteligentný dej, ktorý by nás príbehom sprevádzal a zároveň si robil vtipne srandu z tých rádoby klasík ako je "Piatok trinásteho", "Haloween", "Tajomstvo minulého leta", "Vreskot" ... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Scénka, kdy na sebe několik postav křičí v telefonu "What's up???" („Co jéééé???"), je inspirovaná známou reklamou na pivo Budweiser. (Mimesis)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama