Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

Nach 

všechny recenze uživatele

Jediné plus a jedinou hvězdu tomuto snímku udělím proto, že ukazuje, jak stupidní je vlastně Paranormal Activity série. Tohle však jde ještě dál. Ano, občas jsem se uchechtl, ale z devadesáti devíti procent se i tak jedná o snímek, u kterého nostalgicky budu vzpomínat na první dva Scary Movie než na tuto nenormální vol...inu. 20% ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,5miliónaTržby USA $40,041,683Tržby Celosvetovo $59,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,913,920 //počet predaných kusov 83,250Tržby za predaj DVD v USA $5,827,937 //počet predaných kusov 321,552║ len a len humusárska trapošina, ktorá miestami dokáže nudiť rovnako ako parodovaný film a kde na jeden vydarenejší gag príde desať otravných žváchancov, strata času /10%/ ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už dle traileru se dalo čekat o co půjde a že jsou tu tací, kteří čekali inteligentní komedii s originálními nápady už je věc jiná. Je to pár dní, co jsem viděl Scary Movie 5, takže při srovnání s tím je A Haunted House dvakrát lepší a má daleko více humorných scén. Jedna z nejlepších parodií poslední doby a to mi nikdo nevezme. Občas jde samozřejmě o trapný a místy až otravný humor, ale na druhou stranu je pár slušných narážek na filmy a z toho jsem nemohl. A Haunted House není filmový skvost, ale dobrá lehce nadprůměrná parodie na Paranormal Activity a jiné filmy .. 6/10 = 64% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Podobný humor sa mi veľmi páči. Je maximálne stupídny, primitívny a degenerujúci ľudské pokolenie na úroveň opíc. Ale ja som sa vynikajúco pobavil a paródie tohoto typu milujem. navyše si myslím, že Wayans je pán komik so všetkým čo k tomu patrí. Tak ak si chcete užiť hodinku a pól úplne nezmyselného a úchylného humoru nieje nič lepšie .... a za mňa iba 75%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)

Reklama

Reklama