Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

campix 

všechny recenze uživatele

Na podobných parodiích si občas ujíždím. Série Scary Movie je pro mě téměř kultem (alespoň první tři díly) a tak mě potěší každá alespoň v rámci mezí povedená parodie, a že těch v poslední době opravdu moc nebylo. A Haunted Hause splňuje několik klasifikací povedené parodie - stopáž je rozhodně snesitelná, dávkování vtipů je smrtelné, proto že nějaký prostě povést musí a také ikonická hlavní postava, která film dokáže utáhnout a tou Marlon Wayans rozhodně je. Kvalitou film rozhodně neohromí, ale já se bavil a povedené vtípky vyvažují ty špatné. Dobrá parodie Paranormal Activity, ale další projekci už vynechám. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Haunted House neni tak beznadějný, jak to dle mnoha ohlasů vypadá. Jeho problém je zejména v tom, že je to víc černošská komedie než hororová parodie. Vůbec tomu ještě nepomáhá fakt, že všechny fóry ve filmu jsou ty první možné reakce, které by někoho na danou situaci napadli a proto sem měl po celou stopáž pocit, že se dívám na Improshow nebo něco podobného. Zejména díky tomu, že ty nejvtipnější scény neměly s žádným hororem nic společnýho. Že by většina lidí po tomhle radši viděla Marlona Wayanse, jak jim sklízí bavlnu je jejich problém. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Povedená parodie, která umí pobavit, ale u se u některých hlášek a záběrů cítíte vážně trapně. Pořád to byla ale lepší, než paranormal activity. Více zábavy a více akce. Překvapil mě výkon Marlona, který hraje vážně dobře a pokaždé, když tam byl, tak hodil nějakou hlášku u které se zasmějete. Na pobavení úplně dostačující. Není to žádní veledílo, ale dalo se na to koukat a celkem to i pobavilo. Pár vtipů se opravdu nevyvedlo a já se cítil trapně za výkony herců, ale to se musí u parodie očekávat. 60% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Scary Movie sériu mám rád a niečo podobné som očakával aj od A Haunted House ale paródia na sériu Paranormal Activity skrátka nedisponuje možnosťou sa odviazať až tak aby nebola len nezáživným blbnutím Marlona Wayansa s kamošmi v jednom dome s podpriemernými trademarkami ako sú prdenie pod perinou, srandovanie s vyčíňajúcim duchom v nahúlenom stave či fuckovanie vyhaňačov diabla. I keď sa snaží celkom dobre parodovať aj samotný found footage štýl, najzábavnejšie pôsobila scénka nakladačky plyšáka, proste nič čo by stálo za zmienku. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že je to kvalitní parodie na hororovou legendu Paranormal Activity. Začátek...když píši začátek, myslím tím bohužel asi tak 5 minut začátku filmu, který mi vyčaroval úsměv na rtech, ale od scény, kde přítelkyně Malcolma přejede (zabije) jeho psa, film navázal takový ten typicky, dementní, americký styl humoru, což jsem očekával, ale bylo toho až moc. Například 100x omletý a opakující "vtip", kde se Malcolm snaží vysvětlit zavření dveří pomocí paranormálních jevů, tím že souložil jako tornádo a díky tomu se zavírají dveře, ach...jak trapné. Na druhou stranu mě rozesmáli parodující scénky přímo na již zmíněný Paranormal Activity, např. scéna s klíčema, nebo úplný nezájem mladého páru při plné vášni paranormálních aktivit. Spadnutá pánvička se stala zřejmě takovou malou legendou. PS: Pro AlohaAnty ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)

Reklama

Reklama