Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nelogický, prekombinovaný kus niečoho ( alebo ničoho ? ), čo sa dá nazvať pokusom o horor. Schopnosť vyvolať stiesnený a panický strach, ako pri predchádzajúcom snímku zostal pravdepodobne v tamojšom lese a film sa svojím snažením dosiahnuť plnohodnotného diela vyznieva trápne a groteskne. Tá druhá hviezdička je za odvahu. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Z jednoho z nejoriginálnějších nápadů 90. let se stal jeden z největších propádků jakých jsem se u pokračování dočkal. Oproti prvnímu dílu je tohle něco naprosto připitomělého. A to neberu v potaz naprosto odlišné zpracovnání snímku, už jen samotný příběh mě absolutně neoslovil a nedostal mě ani svou atmosférou. S ohledem na to jakým filmům dávám odpad a k úctě k prvnímu dílu dávám hvězdičku. Ale jedno vím urcitě, tohle už rozhodně nechci nikdy ani vidět..... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednička je naprosto trapný blábol, na který se nedá dívat. Dvojka není o nic lepší to je jasné, ale alespoň mě dokázala něčím zaujmout. Když pominu to, že zde hráli rovněž trapní herci, kteří ani moc hrát neumí... tak se tu ukázali alespoň zajímavé scénky. Trocha té erotiky nikdy neuškodí a v podání tří průměrných krásek se nato rozhodně dalo kouknout. Ony a jejich přednosti jsou jediným důvodem proč tomuhle paskvilu dám ještě o něco víc než jedničce. Tedy 30%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ohodnotil pěti hvězdičkami, ale dvojce dávám jen dvě. Ano, tak velký je rozdíl v úrovni obou filmů. Čekal jsem další informace nebo i rozluštění záhady čarodějnice z Blair. Na to se tvůrci absolutně vybodli a udělali stejný přiběh, jehož děj přesunuli do starého domu v lese. Nechápu, proč se nepokusili objasnit řádění čarodějnice a místo toho vymysleli pointu, která je v každém druhém filmu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Strach je predchodcom zlyhania.“ Toto by bolo mizerné aj ako samostatný horor, ale ako sequel kultovej jednotky je to do neba volajúce. Bizarné je, že scenár skutočne pôsobí dojmom, že nemal s Blair Witch nič spoločné, ale po megaúspechu snímky štúdio bleskovo potrebovalo dvojku, siahlo po najbližšom hororovom scenári, ktorý malo k dispozícii, jemne ho prepísalo, aby lepšie pasoval k originálu, zmenilo názov a hor sa natáčať! A podľa toho to aj vyzerá. Herci už na pohľad nesympatickí, výprava nehororová, dialógy o ničom, príbeh o ničom, samý chaos, zmätok, prázdna snaha o šokujúce zvraty, bieda, bieda, bieda. Myrick so Sánchezom síce nerežírovali, ale pracovali na tomto odporne zbytočnom filme ako šéfovia výroby, čo je pre hollywoodsky film zásadná pozícia, takže si zaslúžia zhorieť vo filmovom pekle. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení snímku probíhalo v Baltimore v Marylandu, ruiny domu Rustina Parra byly postaveny z polystyrénu a scény z tohoto místa byly natočeny v Gwynns Falls Leakin park (Maryland), scény z nemocnice se natáčely v opuštěném sanatoriu (opět Maryland). (fiLLthe3DD)
  • Jméno čarodějnice Elly Kedward nebo masového vraha Rustin Parr jsou téměř přesmyčky jmen Edward Kelly (anglický alchymista) a Rasputin (ruský mystik). (Nick321)
  • Menší roli ve filmu ztvárnil režisér Joe Berlinger. (nakiniki)

Reklama

Reklama