Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Prokletí

  • USA Paranormal Activity: The Marked Ones (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jesse (Andrew Jacobs) právě dostudoval střední školu a ocitl se na prahu typické prázdninové nudy. Během zoufalého hledání jakéhokoliv rozptýlení uslyší z větrací šachty podivný hluk z bytu o patro níž. S kamarádem „pošlou na průzkum" zapnutou videokameru, která zaznamená bizarní rituál. Z bizarního se stane děsivé, když obyvatelka onoho bytu náhle zemře a vzhledem k přítomnosti policistů na místě činu rozhodně ne přirozenou cestou. Zvědavost u kluků zvítězí nad pudem sebezáchovy a policejním páskám navzdory se rozhodnou sousedčin byt prohlédnout. Jako suvenýr si Jesse z expedice odnese podivné kousnutí, po kterém už jeho život nikdy nebude stejný jako předtím. Stejně jako životy těch, kteří se mu budou snažit pomoci. Podle režiséra Christophera Landona, který má na svědomí scénáře předchozích tří dílů, je toto volné pokračování jakýmsi bratrancem slavné hororové série. Do té doby fádní a nezajímavý osud hlavního hrdiny se vinou jeho zvědavosti nečekaně protne s tragickou historií postav předchozích dílů. Od tohoto protnutí vše půjde už jenom z kopce a na divácích bude, aby prudký nával filmového děsu přežili až do konce. (CinemArt)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Jako jediný díl, který jsem viděl s cz dabingem, jako jediný díl, který se mi nejmín líbil a nemohl jsem celou noc spát.....ani vlastně nevím proč, s předchozími díly to nemá nic společného.....

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

se divým že takové kokotiny jak tam nějaká píčusek s amatreskou kamerou něco natáčí ( vše je vytřepané jak ratlík skoro hovno je vidět ) může vůbec někoho zajímat .

na příspěvěk reagoval Pilda17, kery-

Uživatel Droid.Magnet smazal svůj příspěvek.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

SidneyP

To nemelo nic vysvetlovat, ale vem si to tak, ze by zadna PA serie nebyla a vysel by tenhle dil sam o sobe, nebo kdyby ta serie byla a pak by vyslo tohle pod jinym nazvem s tim ze to ma bejt propojeny ale bez ty sceny, tak ti to absolutne nic neda, reknes si ze to je jenom nejakej remake. Ale proste je to prequel jednicky, nebo ne tak docela, kdyz se to stalo na konci filmu, a nerek bych premisteni v case, podle me se to stalo ve stejnou dobu, ale ted si nejsem uplne jistej, to je jedno. Nechci to nejak extra rozebirat, pro me ta scena byla podstatna pro tu serii

na příspěvěk reagoval beba789

SidneyP

SidneyP (hodnocení, recenze)

Havaj8

Počkej... tohle je jako tvoje odpověď na mou otázku "Co tedy tyto díly provázalo"? Ano, pokud to bereš z takovýho hlediska, kdy jsme na konci viděli konec jedničky, pak ti můžu říct, že máš pravdu. Jinač? Přibližně tam šlo o co? Bubububu, přemístění v místě (a čase), na konci maník z tohoto dílu, Katie a... co? Co to tedy vysvětlilo dál? Jako vím, že se teď s těma otázkama opakuju, ale nějak jsi mi na to nedokázal líp odpovědět :)

na příspěvěk reagoval Havaj8

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

bestlama

Ja ho nepotrebuju mit v oblibenejch abych tu serii mel rad, a netvrdim ze tak moc, ale nejaky tam sou a to mi staci.

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Havaj8

A ty jsi milovník PA, že v tom ty souvislosti tak moc vidíš? Promiň, já taky nemám zapotřebí ti sjíždět profil, proto se ptám.

na příspěvěk reagoval Havaj8

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

SidneyP

Ja nemam zapotrebi ti sjizdet profil, ale s timhle pristupem, co si psal to tak ocividne vyznelo. Jde hlavne o to, ze tenhle datadisk z Mexika bylo zniceho. Dil jako takovej nebyl uplne spatnej, ale proc vubec neco takovyho vytvorili? Proto k tomu udelali ten konec, cimz se dostavame do jednicky. A v jednicce sme nevideli co se stalo (alternativni konec neni original konec) tudiz pro ostatni to bylo neco novyho, videli sme jenom jak Katie zmizela z pokoje, nejakej řev a vratila se, takle sme se dozvedeli aspon priblizne o co tam slo. Nevim jaky dalsi otazky v tomhle konkretne vidis...

na příspěvěk reagoval SidneyP

SidneyP

SidneyP (hodnocení, recenze)

Havaj8

Jono, jsem odpůrce PA, proto mám jedničku v nejoblíbenějších filmech, proto se mi líbí i trojka, proto se zajímám o dění kolem PA, proto tu píšu zajímavosti ohledně těchto filmů atd. Než něco řekneš, tak si zjisti nějaké info ;)

Kdybys mi teda blíže vysvětlil, jak to celkově PA blíže provázalo, byl bych ti fakt vděčný, protože já v tom teda moc extra souvislost nevidím, spíš další otázky navíc. ;)

na příspěvěk reagoval Havaj8

SidneyP

SidneyP (hodnocení, recenze)

Havaj8

Ehm... a co se stalo? Co víme? Viděli jsme, jak Katie bodá nožem do Micaha, což jsme mohli vidět již v alternativním konci ze samotné jedničky, který se už pár let potlouká po zahraničních webech. A nějaký Jesse a jeho "bububu ksichtík" mi teda nic moc nevysvětluje, když ještě navíc vím, že k tomuhle se tvůrci už určitě nevrátí v příštích dílech. A navíc to cestování v čase přes tu... ani nevím, co to už bylo... to bylo naprosto trapný. :)

na příspěvěk reagoval Havaj8

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

bestlama

A myslim ze ucel to splnilo, protoze to bylo naprosto skvely, kdyz se objevil rekneme v jednicce a proste to provazal a vime co se teda v ty kuchyni tehdy stalo...

na příspěvěk reagoval SidneyP

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

e.peet

Asi v přestavěném domě. Oni celkem tuhle logiku neřeší. Jen se to snaží nějak namontovat na sebe, aby to potěšilo diváky, že to aspoň trošku "dává smysl."

na příspěvěk reagoval Havaj8

e.peet

e.peet (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, kdy se točila ta poslední scéna, protože v zajímavostech o PA 2 je napsáno, že dům z PA 1 byl kompletně přestavěn. 

"Pokračování bylo natočeno ve stejném domě, jako první díl, což však nemusí být divákům patrné. Dům patří režisérovi Orenu Pelimu, který ho díky úspěchu prvního filmu stavbu zrekonstruoval"

na příspěvěk reagoval bestlama

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Příjemné překvapení! Čekal jsem blábol ve stylu dvojky a čtyřky, ale ono to bylo nečekaně osvěžující, často napínavé i zábavné! FF styl je možná vyčerpaný, ale tady mi ještě přišel relativně účinný.

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Mě to docela překvapilo a není to vůbec tak špatné jako 4. Za 3* a mě se ten konec teda líbil.

na příspěvěk reagoval Bonaci

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

SidneyP

Ne :/

Spíš mě naštval ten pitomí konec

Jako WTF ?!? Poškrábaný dveře ho portnou do v čase ???

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

beba789

Už jsem byl. Atmosféru trojky očekávej tak v posledních deseti minutách. Jinak je to taková teenage komedie s nádechem hororu. Na trojku to nemá ani z poloviny.

Uživatel MikeCool smazal svůj příspěvek.

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Bože, to byla sr*čka!! :-D Atmosfericky výborná (kino) TROJKA nepřekonaná. Nicméně na závěr jsem se párkrát lekl, ale víceméně převažuje negativní názor. :)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Barva

Už jsem to někde viděl takový žebříček, ale byl úplně jiný. Akorát Záhada se snad shodovala.

Reklama

Reklama