Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Zajímavosti (8)

Baiohazado: Desuairando (2023)

  • Ve filmu je Chrisovi vyčten fakt, že se často z misí vracel sám po ztrátě celého týmu, kterým velel. Je tak odkázáno na události šesté hry, kde přišel o celý tým při operaci v postsovětské republice Edonia. Stejně se tak stalo i o půl roku později při incidentu s C-Virus v Číně. Ve filmu Resident Evil: Vendetta (2017) s menším týmem však zaznamenal jednu ztrátu, kdy zmutovaný pes roztrhal postavu Damiana. Zbylí dva přeživší, D.C. a Nadia, se již tomto filmu nevyskytují. (ScarFace_V8)

Baiohazado: Desuairando (2023)

  • Leon žertuje, že po incidentu na ostrově Alcatraz potřebuje dovolenou. Myslí přitom na to, že jeho poslední dvě dovolené byly násilně přerušeny. Poprvé ve filmu Degeneration (2008) nadřízenými a podruhé ve filmu Vendetta (2017), kdy ho Chris do konfliktu nechtěně zapletl. (mikki089)

Reklama

Reklama