Reklama

Reklama

VOD (1)

Alice (Milla Jovovichová) bola jedným z dvoch ľudí, ktorí vyviazli z katastrofy, čo premenila podzemné laboratóriá mamutej biochemickej korporácie Umbrella Corporation na smrtiacu pascu. Druhým bol Matt Addison (Matthew G. Taylor) – muž, ktorý chcel pôvodnr odhaliť nekalé machinácie mocnej firmy. Spolu s Alice unikol z tajného centra Umbrelly zamoreného hladnými zombie a bleskurýchlymi mutantmi. Sám sa však stačil nakaziť nebezpečným T-vírom a vedci z Umbrelly sa rozhodli zneužiť ho na ďalšie experimenty. Teraz sa Alice znovu ocitá na prahu zlého sna. Spustošené Racoon City sa zmenilo vinou T-víru na mesto živých mŕtvych. Bývalí zamestnávatelia mladú ženu aj tentoraz vháňajú do súboja, v ktorom musí bojovať a zabíjať, alebo bude sama zabitá. Jej hlavným protivníkom je teraz monštrum Nemesis. A nie je to nikto iný ako hrozne premenený Matt… Boj na život a na smrť v meste mŕtvych – to je úloha skúsenej a novými schopnosťami obdarenej Alice, odvážnej Jill Valentineovej (Sienna Guilloryová) a ich spoločníkov – Carlosa Oliveru (Oded Fehr), Nicholaia Ginovaeffa (Zack Ward) a L. J. (Mike Epps)... (TV JOJ)

(více)

Diskuze

Nikar

Nikar (hodnocení, recenze)

Podle mě nejlepší díl Resident Evilu :) Raccoon City,Jill Valentine a Nemesis.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Neznalci série s kleopatrou včele tentokrát pěkně trapčí - vzhled Nemesis je to nejvernější, co si film od třetí hry vzal...

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Já s tímhle problém neměl, i když to bylo dost akční a ty já moc nemusím. Každopádně to překvapí, jsou totiž mnohem horší režiséři.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Není se čemu divit, po tomhle propadáku a zmrvení skvělé jedničky bych mu taky už nic nesvěřil...

CURVE

CURVE (hodnocení, recenze)

Mne se prostě tenhle film líbil,jak jednička tak dvojka a těším se i na další díly. V poslední době mne fakt chytlo to posapokaliptické téma... Třeba i jako hra Fallout nebo knížka R.Merle - Malevil...

M_Morpheus

M_Morpheus (hodnocení, recenze)

Začátek dobrý, člověk by čekal, že to to bude mít aspoň "úroveň" jedničky, ale postupem času je to stále horší a horší. Děj je slabý, to se dalo čekat, ale aspoň to chtělo nějakou kloudnou akci. Bitka jedna horší než druhá. Zmatená kamera, že jsem ani nevěděl kdo je kladnej a kdo zlej. Velký, hloupý mutant sešitý sponkama je spíše k smíchu než aby se ho člověk bál a pěkná Milla si mohla vzít na sebe něco sexy jako v prvním dílu. Nějak mi nedošlo, proč ji chybí nohavice na levé noze :-).

mudvayner

mudvayner (hodnocení, recenze)

Za dvě hvězdy. Jediný, co se mi opravdu líbilo na jedničce i dvojce, je hudba k titulkům na konci - Killswitch Engage, Slipknot, Spineshank a Fear Factory. Ale ani tak to není v případě "Apocalypse" na ***

Lefiath

Lefiath (hodnocení, recenze)

Pomóc, to néé. Hrál jsem 1-3 (kromě 4 je zbytek na konzolích) a jsem pro 5 ne hvězdiček, ale rajčat, řežisérovi a celému štábu, Milé Jovowitch i komukoliv kdo je s tímto filmem spojen do obličeje. Se hrou to nemá nic společného (až na vykrádání některých věcí, jako je třeba Nemesis) a člověk to může zařadit k ubohým bezejmenným béčkům, fuj!

Deid

Deid (hodnocení, recenze)

Apokalipsa je jeden z povedenych filmu Alexandera Witta, ktery na me zapusobil zpocatku velice chladne, ale asi po 30 minutach jsem se zase dostal na svoji linii a uzival si kazdy okamzik Milli Jojovich... o neco slabsi provedeni nez u prvniho dilu mene potvor, ktere se snazi kousnout temer kazdeho koho uvidi a celkove slabsi zpacovani scenare..:)

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Asi už Japoncům došly nervy s tím, jak jim Hollywood zkurvil celej jejich Resident. Myslím si, že tenhle CGI film strčí do kapsy celou hranou trilogii, bezva nápad a já se těším, fakt moc. Kdo dal jakékoliv části z týhle směšný trilogie víc jak jednu hvězdičku, jsem zvědavej, jak si povede tohle: http://www.youtube.com/watch?v=RIJfeaPjJrg

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

rozpocet $45 million trzby celosvetovo $129,394,835 ja len dodám že Sienna Guillory mi tu neskutočne liezla na nervy ,podala jeden z najtrapnejších hereckých výkonov všetkých čias

 (hodnocení, recenze)

čtyři..jen proto že Milla je prostě krásnej kus ženský..ale taky pro akční spád..bavil sem se v celku slušně..

LeStAtKa

LeStAtKa (hodnocení, recenze)

Jednička byla fakticky lepčí,ale tohle zas až tak špatný taky nebylo!

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

proc sem se nqa TOHLE vubec dival ? bezeleo to na navsteve u znamych a kritizovat vyber filmu se neslusi, kazdopadne sem rad ze se nemylim nikdy pri vyberu, TYHLE filmy jsou predem o nicem, nechapu tech vyhozenejch penez na natoceni snimku, chudaci herci, lituju je ze se nechaji naverbovat do takovejhle p******n

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

sam s odstupem casu nechapu ze jsem tomu nedal odpad protoze RE2 bylo pro me nejvetsi filmovy zklamani roku 2005 a spolu s XXX 2 taky nejvetsi sracka roku.

Afterpoe

Afterpoe (hodnocení, recenze)

Vetsi blbost si zatím neumím představit. Diváci! Jestli vám připadal 1. díl jako typickoamerická komerční slátanina, která ale mohla být zpracována dobře, tak na 2. díl ROZHODNĚ nechoďte. Celý štáb se pravděpodobně skládá z absolutních chudáků!

 (hodnocení, recenze)

Dějová linie pokulhává, nicmeně jsem se bavil, Jill je hustá a ja se těším na Resident Evil: Afterlife...

oli.G

oli.G (hodnocení, recenze)

Robik: Pravda, je to komercne az bieda, nezavisla jednotka je omnoho lepsia.

Robik..

Robik.. (hodnocení, recenze)

Resident Evil: Apocalypsa dosti zaostává za jedničkou, dvojka mi připadá už hodně komerční a taky hodně přehnaná!

Související novinky

A profesorem Moriartym se stává...

A profesorem Moriartym se stává...

30.09.2010

Když se mluvilo o obsazení hlavního padoucha v Sherlocku Holmesovi 2, padala zvučná jména: od Brada Pitta přes Hugha Laurieho až po Daniela Day-Lewise. Roli nakonec získal Jared Harris. Kdo, k čertu,… (více)

AVP 2

AVP 2

05.05.2005

VOTRELEC VS. PREDÁTOR, filmové stretnutie mimozemských tvorov z dvoch legendárnych sci-fi sérií (Votrelec a Predátor), zožal aj napriek záporom, o ktorých by vedel rozprávať snáď každý, kto film… (více)

Reklama

Reklama