Reklama

Reklama

VOD (1)

Alice (Milla Jovovichová) bola jedným z dvoch ľudí, ktorí vyviazli z katastrofy, čo premenila podzemné laboratóriá mamutej biochemickej korporácie Umbrella Corporation na smrtiacu pascu. Druhým bol Matt Addison (Matthew G. Taylor) – muž, ktorý chcel pôvodnr odhaliť nekalé machinácie mocnej firmy. Spolu s Alice unikol z tajného centra Umbrelly zamoreného hladnými zombie a bleskurýchlymi mutantmi. Sám sa však stačil nakaziť nebezpečným T-vírom a vedci z Umbrelly sa rozhodli zneužiť ho na ďalšie experimenty. Teraz sa Alice znovu ocitá na prahu zlého sna. Spustošené Racoon City sa zmenilo vinou T-víru na mesto živých mŕtvych. Bývalí zamestnávatelia mladú ženu aj tentoraz vháňajú do súboja, v ktorom musí bojovať a zabíjať, alebo bude sama zabitá. Jej hlavným protivníkom je teraz monštrum Nemesis. A nie je to nikto iný ako hrozne premenený Matt… Boj na život a na smrť v meste mŕtvych – to je úloha skúsenej a novými schopnosťami obdarenej Alice, odvážnej Jill Valentineovej (Sienna Guilloryová) a ich spoločníkov – Carlosa Oliveru (Oded Fehr), Nicholaia Ginovaeffa (Zack Ward) a L. J. (Mike Epps)... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (611)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Herním předlohám dějově nejvěrnější díl série, ač jim není věren skoro vůbec a scénář je jedna bota za druhou. A všem těm botám se loupou podrážky ihned po nazutí. Z úvodní trilogie se mi ale na tohohle Resiho koukalo zdaleka nejlépe, s nejnižším faktorem utrpení. Plusové body za Nemesis a Jill Valentine, obě potvůrky jsou herní předloze vzhledově věrnější než jak je moje ranní podoba v zrdcadle věrná mně (v Residentském vesmíru každopádně charakterově i dějově jeden průser vedle druhého, dostal se v těch hrách kurva alespoň někdo z tvůrců dál než za intro?). Mínus naopak za Carlose, od jeho pixelové verze bych se klidně nechala dobrovolně pokousat, zato jeho filmové verzi bych nejradši udělala totéž, co Odeda Fehra potkalo v Drool. 50% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

To ze u akcniho filmu chybi scenar by mi vubec nevadilo, ale kdyz absentuje i akce je to hodne divny. Ne ze by tu nebyly pokusy, ale jsou vzdy ubity zbesilou kamerou a chaotickym strihem. Co se nepodarilo dokurvit reziserovi (vazne uz toho moc nezbyvalo) s prehledem nici herci. Obligatni cernoch vtipalek a cernoch tvrdak mi uz v americkym filmu ani tak nevadej, ale to co predvadi Sienna Guillory jako Jill prekonava snad i Michelle Rodriguez z prvniho dilu. No a pak je tu jeste Milla, obcas se znicehonic objevi, pokusi se vyskocit, kopnout, bouchnout nebo tak neco a zas zmizi. Chvile, kdy neni na platne patri k nejlepsim, takze jsou jenom hrozne. Fanousky miniatur by mozna mohlo potesit, ze na chvilku ukaze i spuntiky, ale normalniho cloveka to jen nuti k smichu. Sracka. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než jednička. Navíc tu zombies dostaly mnohem míň prostoru, naopak víc prostoru dostala obludná Nemesis (vypadá jako příšera z 50. let) a směšné hlášky (nechtěně směšné, samozřejmě). Milla tu také vystupuje mnohem míň než v jedničce. Doufám, že trojku bude režírovat a psát někdo zdatnější. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Správná bojovnice proti čemukoli má být štíhlá, nepříliš oděná, v sexy obuvi a s pořádnou bouchačkou. Alice i Jill tohle splňují a tak jsem v tomto pokračování mlácení, střílení a pečení zombíků našel dvojnásobek zábavy. Co na tom, že to bylo o ničem, když se na to celkem příjemně koukalo? Nic, protože já umím vypnout mozek naprosto brilantním způsobem. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Bohužel slabé pokračování. Dějově by se to snad ještě dalo, ale těch jednotlivých stupidit je zde docela požehnaně. Kouzlo jedničky je to tam, tohle je úplně o něčem jiném a bohužel to není nic převratného, co by diváka alespoň trochu ohromilo. Pár dobrých scén a nápadů se najde, ale v celkovém vyznění převládají spíše negativní pocity. 45% ()

Galerie (214)

Zajímavosti (29)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 51,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 129,3 mil. (NIRO)
  • Milla Jovovich (Alice) trpí klaustrofóbiou a povedala, že najstrašidelnejšou vecou, ktorú kedy urobila, bola scéna, kde musela byť v malom tanku. (Raccoon.city)
  • Krátkou upoutávku ve formě reklamy společnosti Umbrella „Regenerate“ si stáhlo 8,5 milionů lidí. Ve filmu vidíme logo společnosti na autobusu. (imro)

Související novinky

A profesorem Moriartym se stává...

A profesorem Moriartym se stává...

30.09.2010

Když se mluvilo o obsazení hlavního padoucha v Sherlocku Holmesovi 2, padala zvučná jména: od Brada Pitta přes Hugha Laurieho až po Daniela Day-Lewise. Roli nakonec získal Jared Harris. Kdo, k čertu,… (více)

AVP 2

AVP 2

05.05.2005

VOTRELEC VS. PREDÁTOR, filmové stretnutie mimozemských tvorov z dvoch legendárnych sci-fi sérií (Votrelec a Predátor), zožal aj napriek záporom, o ktorých by vedel rozprávať snáď každý, kto film… (více)

Reklama

Reklama