Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

tron 

všechny recenze uživatele

„Kýbeľ na grcanice som ti dala vedľa postele, šťastné spičené Vianoce.“ Príjemne priamočiara morbidita plus príjemná vianočná atmosféra rozľahlého domu plného upokojujúcich elektrických sviatočných výzdob. V teplej obývačke krb, v rádiu koledy a za oknami hustý sneh, proste ideálna kulisa pre krvavý horor, v ktorom voňajú mäsové koláčiky. K tomu atraktívne progesterónové a estrogénové herecké obsadenie. Ale aj scenár, ktorý sme už toľko krát videli (vrátane žánrových klišé a nelogického jednania postáv) a ktorý robí z ČIERNYCH VIANOC 2006 len ďalší povinný žánrový zárez do rukoväte. P.S. Jedná sa o remake snímky z roku 1974, ktorá je pokladaná za otca vyvražďovačiek (štyri roky pred Carpenterovým HALLOWEENOM). ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Páčilo sa mi to po rokoch menej. Na remake prvého a jedného z najlepších slasherov vôbec je toto dosť málo, na druhú stranu, kto ma pozná vie, že Lacey Chabert, Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead v jednom slasheri, u mňa už z princípu na trojhviezdičkové guilty pleasure stačia. Najväčším problémom sa zdá byť, že hrajú všetky tri vedlajšie role a hlavný part dostala nezaujímavá blondína. Z dvd, mimo dvoch filmov o filme, za zmienku stojí US theatrical ending, ktorý končí napichnutím vraha na vianočný stromček, čo je teda o dosť lepšie, ako sme videli my v európskej verzii. Zaujímavejšia je aj alternatívna smrť Michelle T. Pozeral som všetky bonusy a nedočkal som sa; oni fakt nechali Winsteadku umrieť mimo záber. Pff. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $16,273,581Tržby Celosvetovo $21,510,851Tržby za predaj DVD v USA $28,545,844 //počet predaných kusov 1,724,751║ Klasická pásová, ničím zaujímavá teen vyvraždovačka, ktorá našťastie nemá priestor pre nudu, stále sa tam niečo deje, takže zaspať pri tom nehrozí ale pre šancu na druhé pozretie vás ničím preboreným neohúri. /35%/ ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zábavný slasher, u kterého mi vadila jediná věc: název! Kdyby se totiž nevydával za remake parádního stejnojmenného horroru z roku 1974, neobsahoval jeden společný nápad (narušený psychopat, co se vrací na svátky domu, z kterého se stal dívčí internát), tak bych bral tenhle rozverný kousek jako ideální večerníček na páteční noc. Hold se tak nestalo, a já ho musel srovnávat s originálem. Samozřejmě už je to mainstream jako prase, takže tu vystupují pěkný kočičky, má to od začátku rychlý spád, kdy se během prvních 15 minutách zamordují čtyři postavy, "žloutenkového" vraha atd atd.. Ale na druhou stranu musim uznat, že jsem se ani na chvíli nenudil. Vraždí se tu dost, obzvláště vytrhávání očí z důlků je působivé, a má to prostě takovou hezkou vánoční atmošku. Kupodivu spokojenost. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, životní příběh Billyho, jeho matky a jeho sestry/dcery mě dost bavil, byl dobře natočenej a vymyšlenej, ale jinak jsou Černé vánoce jen dalším zřejmě (protože původní film ze sedmdesátých let jsem neviděl) nepovedeným remakem, který, snad vyjma docela zajímavého a místy nechutného způsobu odpravování členek sesterstva, trpí skoro všemi neduhy současných amerických mainstreamových hororů o/pro teenagerech/y. Ten konec v nemocnici si mohli kliodně odpustit, to už je jen trapná nastavovaná kaše. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)
  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama