Reklama

Reklama

Šílenec

(neoficiální název)
  • USA Madman (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dětský tábor, skupinka lidí kolem ohně si vypráví strašidelné historky na dobrou noc. Když tu jeden drzý mládežník zvolá jméno místního masového vraha. Podle legendy se totiž traduje, že onen „Madman Marz“ kdysi pozabíjel celou svoji rodinu a byl oběšen, jenže jeho tělo do rána zmizelo z oprátky. A tak běda tomu, kdo ho přivolá… A také že ano, naši hrdinové začnou být jeden po druhém masakrováni. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Typický slasher z 80´ rokov, kedy filmové plátna "zavalil" samý nadprirodzený, sériový vrah, ktorý pokiaľ nechcel vyvraždiť celú svoju rodinu (Halloween), nenosil uniformu (Maniac Cop), rozhodne zašiel do "pionierskeho tábora", kde to zrátal všetkým iskričkám. Boh vie, či z toho divák nebol unavený už vtedy, lebo v dnešnej dobe je "Madman" viacmenej voľbou z nudy. Každopádne, aj po 35 rokoch, sa nato dalo pozerať... - 55% ()

topi 

všechny recenze uživatele

Mezi mé oblíbence Jasona Worheese a Michaela Myerse přibyl další, Madman Marz, který nelítostně likviduje každého, kdo mu stojí nebo nestojí v cestě. On si prostě každého najde a jeho sekyrce nikdo neuteče. Neměli vyslovovat jeho jméno, kdysi vyvraždil svoji rodinu a lidi ho oběsili, do rána však z oprátky zmizel...Dost dobrý slasher s výborným skučícím zabíjákem, dobrým hudebním doprovodem, atmosféra tam prostě je, škoda jen těch nesympatických postav a otřesných dialogů. Ale i to se dá překousnout, protože je jasné, že Madman Marz se o ně určitě postará.... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Slušnej slasher, zaměnitelnej s téměř jakýmkoli jiným kempovým slasherem (proto ten subžánr nemám moc rád), jehož velikou výhodou je to, že vraždí takovej mohutnej znetvořenej týpek se sekerou a celej se odehrává v noci v lese. Takže o atmosféru je postaráno - a je opravdu docela povedená. Na druhou stranu děj a postavy jsou tak neskutečně debilní, že se divák až zdráhá uvěřit, že ho nešálí zrak. Dneska už by naštěstí demenci takovejch rozměrů snad žádnej tvůrce nedovolil. V podobných exkurzích do let minulých se to však zkousnout dá. Takže 3 hvězdy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Madman je koukatelný béčko které ale díky mnohem větším a lepším konkurentům zapadlo. Nicméně i tak si vyslouží uznání. Je to dobře natočené a hlavní záporák je fakt hajzl. Sice tu nejsou zas takový jatka jako třeba v Burning, ale film má svojí osobitou atmosféru a scény v Marzovym baráku jsou parádní. Scéna kdy je Marz na stromě je skvělá. A film celý je prošpikován parádníma scénama, ale bohužel plno scén je nezajímavá výplň. A proč vždycky když se ukáže vrah se spustí tak debilní nehodící se hudba? Slabší 4*, ale bavil jsem se dost. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Uuuuff a co jsem taky vlastně čekal.Tyhle staré slashery jsem nikdy moc nemusel, jedinou vyjímkou je Halloween.Zapomenutá kravina s příšernými dialogy, děsnou hudbou, nudnýma vraždama a vrahem, co mrumlá jak retardovanej medvídek a vypadá jak Santa Claus po pár lahvích Ethanolu.Děsně nudný a blbý béčko.20%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Počas natáčania sa narodil Paulovi Ehlersovi syn Jonathan. Ten obdržal správu o narodení počas natáčania jednej scény a naplnený radosťou a vzrušením sa rozbehol ísť do nemocnice za svojim potomkom. Nevadil mu ani fakt, že bol celý od falošnej krvi. (beso74)
  • Původně se počítalo s natočením pokračování, ale nakonec se od dalšího filmu upustilo. (JasonIX)

Reklama

Reklama