Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Po stránce veškerých efektů ve filmu se film nemá za co stydět. Bohužel po stránce jak herecké, tak především obsahové to bylo méně než ubohé. Upusťme uzdu fantazii a připusťme, že mrtvého, červy prolezlého Jasona postaví na nohy zásah blesku. Dobře beru to, ale vysvětlete mi v které vymazané hlavě se zrodilo něco tak debilního, jako tahat do takového filmu čarování. Jasonovi kurevsky nesluší, když se z něj stává lovná kořist. A myslím, že to nesluší ani filmu samotnému. Nějak si nemohu vzpomenout na osobu, která tento titul posrala více než John Carl Buechler, odporné to jméno. Odporný to film. Jeden z lepších odpadů. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Sedmička je jeden z mých nejoblíbenějších dílů, je profesionálně natočená s dobrým rozpočtem i když cenzoři kazili, co se dalo. Jason poprvé v podání Kane Hoddera má charizma totálního namakaného drtiče (vystříhané scény ten dojem ještě potvrzují) a přídavek s telekineticky nadanou hrdinkou přiživuje obvykle banální příběh. Snímek má fajn atmosféru, neotravuje s komediální nadsázkou a myslím, že řada vražd patří k nejlepším v celé sérii, Jason by měl s celou tou škálou zahradnických nástrojů používaných k mordování dementních postav natočit nějakou reklamu pro Mountfield. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů ze všech. Z Jasona se konečně stal super nahnilý zombík,Kene Hodder je borec jako hrom a dává Jasonovi tak opravdu dobře namakaný vzhled. Film plyne dobře,nápad s telekinezí je opravdu dobrý a Jason má konečně pořádného soupeře,který se s ním nemaže a dává mu jednu ránu za druhou. Lar Park Lincoln se do role dost dobře vžila a narušenou dívku hraje opravdu skvěle. Jason má kupu nápadů na vraždění,nápad se spacím pytlem patří k těm nejlepším,stejně tak i pronásledování v lese s křovinořezem. Lar se postaví Jasonovi čelem. Za pomoci svých telekinezních schopností se ho ani nemusí dotknout,přesto dostane Jason nejvíce ran a zásahů z celé série. Střelí ho elektrický proudem,zabolí ho hlava po úderu gaučem,rozdrtí jej stříška,je škrcen na elektrickém drátě,propadne sklepem,tělo mu ozdobí hřebíky,pozná žár ohně. O jeho obličeji bez masky se musí mluvit,už jako o ksichtu,který vypadá z celé série nejlépe. Pokuď jde o stížnosti proč je ve filmu málo krve,ikdyž zní v podtitulu,zde je vysvětlení. Původně se mělo jednat o první střetnutí Freddyho Kruegera a Jasona Voorheese,ale vznikl tu problém. Práva na Pátek 13.ého vlastnil Paramout a na Noční můru v Elm Street zase New Line Cinema a nevznikla žáídná domluva,tak z nápadu sešlo. Na filmu se vyřádila také cenzura. Scéna,kdy Jason chytne toho černocha z dodávky je mnohem delší. V necenzurované verzi mu Jason rozmačká hlavu,tak,že mu celá hlava exploduje. Stejně tak i scéna se spacím pytlem je o něco delší. Kene se natrápil s těžkou pohyblivou loutkou a to mlácení o strom se zkrátila pouze jen na jeden úder. A tohle není všechno. Film měl prostě smůlu v tom,že si ho podali cenzoři a byl také trochu sestříhán,proto ke konci skáče k jedné vraždě k druhé. O režisérovi Johnovi Carlovi Buchlerovi si vůbec nemyslím,že je psichicky labilní,podle mě je to génius a právě tihle režiséři točí ty nejlepší filmy na světě. A nikdo a žádný komentář mi ten film nijak nepomluví nebo nezošklivý. Dlouhý komentář? No a co? ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

lietajuce droty bedne a ine ....predmety ....John Carl Buechler si zrejme mysli ze je kazdy padnuty na hlavu tak ako on a na take vyplody mysle choreho idiota si hocikto pozrie zcela rad .. necudo ze sa myli ...!!!! no hnus ...takto odkurvit priebeh casti jednej legendy horroru ........to je teda neucta rezisera k cloveku ako takemu .... za take zlociny by som posielal reziserov makat do uranovych bani ..bez naroku na celodennu stravovaciu jednotku .... jedna hviezda ..len kvoli kontinuite a sunalezitosti k celku ...jednoznacne najslabsia cast ....napatie ..agresivita ... vsetko sama nula ... ()

topi 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě vytáčejí cenzorské střihy a u tohoto dílu, je to znát mírou vrchovatou. Nechápu, proč režisér ten film točí, když si ho kvůli ratingu stejně nechá vystříhat. Potom je zbytečné, se na takovou okleštěnost dívat a nadarmo se rozčilovat. Jason je přece killer největší a tak to má být ve filmu i vidět!!! ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Režisér John Carl Buechler se podílel i na speciálních efektech a Jasonově (Kane Hodder) vzhledu. Krvavé efekty byly nakonec kvůli cenzuře vystřiženy. Ve filmu chybí např. scéna, kdy Jason vyskočí z jezera a zabije rybáře na loďce. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama