Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (446)

JAn 

všechny recenze uživatele

Lussier mění narativní strukturu a atmosféru originálu za plastické 3D orgie, které naštěstí baví. Osekal veškerá hluchá místa a tak si prakticky nonstop užíváme kyslíkové masky a zábavných násilností á la Friday the 13th 3-D (vystřelující oční bulva apod.). Nebýt toho dementního polopatického vysvětlování pointy a mít tak aspoň z poloviny šmrnc osmdesátkových slasherů, bez váhání bych šel s hodnocením o nějáký ten bod výš. Takhle ´sem si aspoň z části spravil chuť po Nispelově otřesném Friday the 13th. A Jensen Ackles je prostě třída! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Valentýn mám sice v lásce asi jako dentální hygienu, ale uznávám, že tohle si nezaslouží. Kdybych na tuhle napodobeninu daleko záživnějších sraček býval šel do kina, neřku-li na koncert v provedení 3D a nedej Bože ještě ke všemu za prachy, asi bych pak z batohu vytáhnul plynovou masku s krumpáčem a z popcornovýho multiplexu udělal kůlničku na dříví. Horor ano, pokud je tím myšleno horor pro diváka, kterej by to rád vydržel a nepřepnul na Volejte věštce. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Asi ve třetině tohoto snímku jsem si říkala, proč se na takové filmy vůbec koukám, když mě vytáčí ta nelogičnost, s jakou postavy, obzvláště ženské, jednají. Naštve mě milenec, tak za ním vyletím nahá ven z motelu jen s pistolí v ruce. Nahání mě poté vraždící monstrum, tak se letím schovat pod postel. Kde je nejlepší místo na schovku? Opuštěný důl. _____ Ty tři hvězdičky dávám za povedené vyvražďování ajn-cvaj. Závěr snímku mi potom přijde, jako by si natáčecí četa hodila korunou, který z těch dvou bude ten šílený, pohybově nadaný horník s extra ostrým krumpáčem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No to byla ubohost, nečekal sem žádnej extra zázrak, ale tak snad by to nemuselo být absolutně tupý, nedomyšlený a souboje by nemusely vypadat tak strašně televizním dojmem. Jediný, co to opravdu drží nad vodou jsou docela slušně brutální vraždy a krumpáč, ale jinak je původní film v uncut verzi daleko lepší a to skoro ve všem ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Krvavý Valentýn pro mě bylo velmi milé překvapení. Hned na úvod se musíme domluvit, že se o filmu nebudeme bavit jako o hororu, a to z prostého důvodu - horor to zkrátka není. Nicméně se jedná o velmi vtipnou záležitost, u které nemám mnoho věcí k vytýkání. Ta největší výtka patří Kerr Smithovi, který ztvárnil roli nejméně sympatického šerifa všech dob. Tak nesympatickou a čurákoidní postavu jsem potkal naposledy ve Stmívání. Naštěstí to částečně kompenzují herečky, které běhají jen stroze oděné a v jednom případu dokonce i tak, jak byly stvořeny. Režisér Patrick Lussier s námi rozjel takovou minihru - uhodněte, kdo se skrývá za maskou. Doporučuji trvat na prvním tipu. 2 x jsem ho v průběhu změnil a byla to chyba. Člověk by nevěřil, jak neskutečně multifunkční zařízení může takový krumpáč být. Zabíjení je skutečně velmi pěkné na pohled a vyskytuje se často. Troufám si film nazvat moderním nehororovým slasherem s nesmrtelným ústředním zabijákem. Některé videoefekty působí laciněji než z méně kvalitních her, ale člověk to v tom vražedném tempu rád přehlédne. Nebýt toho debilního šerifa, tak bych se nebál dát klidně 4*. Film je zde vysoce podhodnocený. Je mnohem zábavnější, než se zde píše. Lepší 3*. P.S. Toho 3D bych snesl klidně více. Jedná se o klasický 2D film pouze s několika efekty. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Když se Sarah (Jaime King) schovává v chatě před Tomem (Jensen Ackles), do chaty přes okno svítí sluneční světlo, přitom do chaty Sarah doběhla v noci. (t.mon)
  • Scenárista, Todd Farmer, si vo filme zahral aj rolu kamionistu Franka. (Smok)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama