Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (368)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere CInemas - Rok se s rokem sešel a já opět zavítal do kina na další díl mojí nejoblíbenější duchařské série. Před návštěvou kina jsem četl velmi špatné recenze, ale to mě neodradilo. Zkrátka musím mít zhlédnuté všechny díly, když už jsem to začal sledovat. Musím ale říct, že to bylo pro mě spíše zklamání a PA 4 vidím jednoznačně jako nejslabší díl série. Film se už nedržel zaběhnutých kolejí (klasická kamera, vraždící démon, který není vidět, atd.) Katie prostě vejde do domu a vyvraždí celou rodinu stylem Chucka Norise. Což by ani tak nevadilo, ale čekal bych už konečně nějaké rozumné vysvětlení. Tak snad se ho někdy dočkáme. Co se musí ale nechat, jsou lekačky. Ty na mě v kině poměrně slušně fungovaly a za ně dávám kladná procenta, díky kterým film nespadne pod 3 hvězdičky. Co mi ale ještě chybělo, byly scény, při kterých by mi běhal mráz po zádech, to jsem zde opravdu postrádal. No a co se týče závěru...jedním slovem - odfláknutý. Škoda ho. Ale i po tom všem jsem z kina neodcházel zas až tak rozčílený jako většina hodnotících uživatelů na čsfd. BTW...kdy že bude pětka? :)) 60% ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Já jsem sice fanouškem této série ale s tímto čtvrtým dílem mám i já docela velký problém. Ve filmu se skoro nic neděje. Lekaček a strašidelných momentů je tu hrozně málo. Hlavní hrdinka mi byla nesympatická, herci byli příšerní. Z úcty k minulým dílům dávám čtvrtému dílu této hororové série aspon dvě hvězdy. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nové postavy, nové prostředí, další nudný a zbytečný díl. Ne, to není upoutávka na Rodinná pouta, ale na další díl PA. Tentokrát můžu říct, že celý film se čeká jen na konec . Atmosféra se vytratila, ale nebudu tady psát (jako spousta z vás), že jsem se nelekl, lekl jsem se a nejednou. Celý film se nic neděje a směřuje to sice k dobrému, ale krátkému konci, kde se vlastně hodně vysvětlí a naladí to na případný 5. díl. Kromě dobrého konce, který trvá 2,01 sekundy je film vlastně o tom, že si nějaká holka pořídila notebook. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To pořád někomu přijde normální, že barák je prošpikovaný kamerami víc, jak v nějakém špionážním filmu, a kde není kamera v místnosti, tak běhá kdejaký pošuk s kamerou v ruce? Tohle mi už přijde tak nedomyšlené a tak svazující pro tento typ filmů, že to odvádí hodně pozornost od toho, co by možná tvůrci chtěli říct. Problém je, že všechny tyto filmy jedou ve stejném mustru - nějaká rodinka, sem tam divné věci, šok na závěr bez jakéhokoliv vysvětlení. Jestli se tahle série má pohnout dál, musí dodat nějaká vysvětlení, a hlavně se zbavit těch kamer. Může reflektovat třeba policejní vyšetřování, jak co bylo, ale už normální, statickou kamerou. Tady u tohoto filmu se nějak celou dobu neděje ani náznak nějakého logického chování postav, ani pokusy zjistit víc o podivném klukovi, prostě se objeví a je, no problemo. Chlápek stojí po půlnoci uprostřed pokoje s nožem, a manželka mu řekne, pojď spát, vůbec se nediví? Zmatek v postavách. Naprosto nudný a zbytečný ani ne film, ale skutečně home video, nebo spíše YouTube video. Včetně těch divných střihů... ()

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Lekačky ohrané již v předchozích dílech + vesmírná odyssea v obýváku + je to pořád strašně creepy and weird + vymaštěná blonďatá teenka, nerd, dva malí chlapečci a několik postav předurčených ke zkáze + kočka + dílo satanovo. Vhodné maximálně k pobavení skupiny podnapilých delikventů. (Pokud to opravdu musíte vidět, tak doporučuji ve slovenském znění. Čudák Robbie je totiž do pekla nepřekonatelný!) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Keď príde Ben (Matt Shively) za Alex (Kathryn Newton) a bavia sa o tom, že sa pôjdu von prejsť, má Alex vlasy v cope a sú strapaté. V ďalšej scéne, keď sú v domčeku na strome, ich už má upravené a cop je vyžehlený. (DJ Rocco iNc)
  • Film sa v októbri 2016 podľa webu PrettyFamous umiestnil na 50. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V kinectové kameře je vidět, jak se Alex (Kathryn Newton) jde podívat do prvního patra, co shodilo míč. V dalším záběru z normální kamery, kterou Alex nese dolů po schodech, ale míč není. (t.mon)

Reklama

Reklama