Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 6
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 6

Recenze (114)

xlelusx 

všechny recenze uživatele

Jak často se v seriálovém světě stává, že ti samí producenti a scénáristi co vymysleli původní seriál, natočí lepší spin-off, než byl původní seriál?! No myslím, že moc často ne. :-) Samozřejmě mám ráda TVD a jako každý fanoušek deníků jsem byla na Originals opravdu zvědavá a musím říct, že splnilo všechny očekávání a snad je i překonalo. Seriál je podle mě skvěle promyšlený a hlavní zápletka, dřívější král (Klaus) versus nynější král (Marcel), když oba dva jsou vlastně záporáci je podle mě skvělá myšlenka. Během dosavadního sledování seriálu se mi několikrát stalo, že jsem nevěděla komu mám fandit jestli Klausovi nebo Marcelovi :-D . Což je podle mě opravdu zvláštní situace. Seriál není jen o milostném trojúhelníku jako jeho starší bratříček, samozřejmě i zde ten milostný trojúhelník zavání, ale scénáristi nám ho tolik nepředhazují, což je příjemná změna. Seriál se ubírá správným směrem a doufám, že mu ta cesta vydrží dlouho, podle mého má velký potenciál. Nejoblíbenější postavy: Klaus, Davina, Rebekah Nejoblíbenější epizody: (moc epizod zatím není) S01E01, S01E02, S01E04, S01E05 ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

TVD v 5. sezóne už nestoja ani za starý groš, preto som bola na tento počin extrémne zvedavá. A môžem povedať, že pre mňa sa jedná o super prechod z teen denníkov do trochu temnejšieho, dospelšieho sveta pôvodných upírov. Originals ukazujú zaujímavé charaktery, prijateľné zápletky a vyspelejšie spracovanie. Soundtrack zatiaľ výborný a rodinka pôvodných má charizma, pre ktoré sa oplatí pustiť si nový diel. Zatiaľ spokojnosť, uvidíme, čo ponúkne druhá séria. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvladol som pozriet 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Na tenhle serial jsem zacal koukat spis z nudy. Nic pred tim, jsem na podobny styl nesledoval a nevidel. Bohuzel moje ostatni serialy nejsou uz a diky hodnoceni na CSFD jsem vybral tento. A nelituji. Je fakt ze prvnich par dilu jsem byl kompletne mimo ale postupem casu se to zlepsuje a obcas me dej mile prekvapi. Takze za me super na odreagovani u TV :) ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Seriál skvěle začal a první série ještě lépe skončila. Sice to po odchodu Rebekah vypadalo všelijak, ale finále vše vynahradilo. Mikaelson Family je prostě perfektní. Edit. Druhá série dokázala tu první překonat o pár koňských délek. První série měla především problém v tom, že se tam začalo odvíjet až moc hlavních linek. Druhá série se tohoto dokázala vyvarovat a naservírovala jich méně, které navíc plynule přecházely jedna v druhou. Velké plus vidím především v tom, že jsme se tentokrát víceméně dočkali celé Mikaelson Family. Jinak série dokázala zachovat všechno dobré, co bylo na sérii první a vyvarovat se jejích chyb. Jen tak dál. Edit. Třetí série je o malinko horší než druhá, ale stále se jedná o jeden z nejlepších seriálů, které sleduji. Série byla skvěle rozehraná, ale poněkud trpěla střídáním nepřátel, přičemž ten hlavní měl nakonec docela málo prostoru. A obě zemřelé postavy mi budou opravdu chybět. Série 1 - 88 % Série 2 - 100 % Série 3 - 92 % ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama