Reklama

Reklama

Pátek třináctého

  • USA Friday the 13th (více)
Trailer

Vítejte v táboře Crystal Lake. Jeho historie je krvavá a místní říkají, že je prokletý. Je to dokonalé místo, kde může psychopat za svitu romantického úplňku zabíjet zamilované táborové vedoucí jednoho po druhém. Původní vyvražďovačka režiséra a producenta Seana S. Cunninghama vedla ke vzniku fenomenální filmové série a stovek imitací. Díky atraktivnímu obsazení (včetně mladého Kevina Bacona) a kreativnímu způsobu, jakým brutální syn zbožňující matky používá ostré nástroje, nepřestává tento klasický krvák napínat, inspirovat a děsit. (Magic Box)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Další kultovní slasher série kterou mám ráda. Jen by neměli dělat remaky a nechat klasiku být. 

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spolierová zaujímavosť o finálnom vynorení sa je chybná; nebol to Saviniho nápad, ale nápad producenta.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bodycount : 9 mrtvých. Tady se ještě sázelo spíš na atmosféru. Jenom ten obsah od magic boxu je trochu na pěst.

Chuckymaster

Chuckymaster (hodnocení, recenze)

Skvělý film! Dobrá atmosféra, hudba, děj a herci.

100% horor jak má být.  Doporučuju pro všechny milovníky hororů!

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Lidi,právě jsem nahodil Pátek 1 a všiml jsem si tam jedné,dost zvláštní věci.Je to divný,že až teď,po 20letech,ale to je jedno.Ve scéně,kdy chlápek vysadí kuchařku Annie(která,jak víme už do tábora nedojede)na křižovatce u hřbitova,tak po zoomnutí nápisu nad jeho branou,zjistíte toto-Moravian cemetery hope nj.A teď mi někdo může tvrdit,že pár desiítek kiláků od Křišťálového jezera,není moravský hřbitov.Dost by mě zajímalo,co tím kdo myslel.A pak,že se v těchto typech filmu,nedá opakovaným shlédnutím,nic nového najít,haha.

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Rad zkusim jeden den i 3 a treba 6dil ktery mam nejradsi :) Ja to zkousel poustet znamemu, ten se na to dival a rikal ze to je sakra uz stary.

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Videl jsem po letech Patek a muzu rict ze docela zklamani. Urcita nostalgie tam je, ale pusobi to spis lacine, humorne, herci taky takovy toporny. Proste becko se kterym uz dnes clovek pratele nepohosti a leda se mu vysmejou :D

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Továrna oživlých mrtvol byla dobrá pakárna, ale Re-Animator je samozřejmě trošku jiná liga (i když se to nedá srovnávat).

Ty vole, i kdybys mě zabil, tak si fakt nevzpomenu, na co tam dávali ty ukázky...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a jo Bloody dal továrně čtyři , no tak to sem dobře neodhadl , no tak nic :))) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bloody13

nevim dělám to to takhle už asi pět let , to víš slaví se , bude nový rok , tak proč nekout na pátky třináctého :)))

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Jello Biafra

Vlastně ještě AXN vysílala nějaký díly, tušim, že 7 a 8.

Jop, když nova začínala, o těch pátečních hororech tahala jeden trumf za druhym. Braindead, Bad Taste, Hellraiser 1 a 2, Evil Dead 2, Dům u hřbitova a jiný perly.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

Bloody13

fúha to som ani nevedel že vysielali aj dalšie diely, ale pamätám si nejak 13-14 rokov dozadu chodievali vždy v piatok v noci na nove horory a viem že treba My bloody valentine vtedy dávali len jeden jedinkrát a už nikdy to nereprízovali

na příspěvěk reagoval Bloody13

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Jello Biafra

Ba jo, šly. Na tehdejší premiéře vysílaly první tři díly. Stará (a tehdy ještě dobrá) nova pak dávala čtyřku, pětku a šestku. S bratrancem jsme je všechny nahrávali jak zběsilí :)

na příspěvěk reagoval Jello Biafra

Související novinky

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

28.09.2023

Ačkoliv jsme se posledního filmu ze série Halloween dočkali loni, kdy režisér David Gordon Green se snímkem Halloween končí uzavřel svoji hororovou trilogii navazující na úplně první film, podle… (více)

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

01.11.2022

Zatímco poslední celovečerní příspěvek do jedné z nejpopulárnějších hororových sérií všech dob dorazil do kin už před dlouhými třinácti lety a dalšího filmu se kvůli tvůrčím sporům o práva na… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama