Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Grave encounters 2... Začnu pozitivem...hmmm žádné sem nenašel... Film je od začátku (cca. 30 minut) nudným hledáním toho,zda byla jednička real,nebo fake.Pak se ale konečně dostávají do "______" (Jak bylo ve filmu trapně popsáno-každ ý ví že to je Waverly Hills Sanatorium) a člověk čeká strach.Ale ten je někde na Bahamách spolu s hrůzou a neklidem z prvního filmu.Naštelují kamery a nic.Děje se prakticky to samé co v jedničce + něco navíc v podobě 3 metrového dementa,plačící/lítající teenky a objevuje se i ,,hrdina,, z prvního filmu.Spíš neandrtálec než hrdina.Žil tam 9 let a živil se krysami.Ale no táááák :D A spřáhl se s duchem.Ale no táááák :D Vrcholem trapnosti bylo finále s požírající zdí za kterou byla jiná dimenze.Trapnost na entou.Trapné herecké výkony,kamera,zvuky,fuj Plno lidem se to ale líbit bude a budou se bát.S prominutím sou divní. Za mě ODPAD,ale podívejte se.Mě to ale sebralo hodinu a 38 minut života který mi nikdo nevrátí. ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je druhý díl krokem vedle, jak už to ostatně u druhých pokračování bývá. Tvůrci tak trochu vaří z vody a po prvním, řekněme mrazivém, lekacím dílu, nás v blázinci již nic nepřekvapí. Příběh se sice snaží překvapit "překvapivou" změnou v chování jednotlivých postav a napojením na první díl, ale vše je velmi předvídatelné a tupé. Jestliže první díl alespoň pro mě zajímavý...ten druhý balancuje někde mezi ztrátou času a pouhou zvědavostí vědět, zda tajemní duchové stále existují. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po obstojnom záujme o found footage horor Grave Encounters prichádza po roku jeho pokračovanie, ktoré z neho priamo vychádza. A to nielen príbehovo, ale aj "reálne", keďže sa zaoberá ľuďmi, ktorých pôvodný film uchvátil natoľko, že sa rozhodnú navštíviť psychiatrické priestory kde sa odohrával, aby si overili, či tu pôvodní aktéri skutočne mohli zmiznúť. Samozrejme narazia na niečo podobné a v duchu originálu si všetko handy-camujú. Rozbeh je síce strašne zdĺhavý, prestrelený, ukecaný a hodnú chvíľu trvá, kým sa začne diať niečo, čo by pripomínalo horor. Chválim však následný rozvoj deja a nadstavbu na originál, ktorá pekne sedí, i keď je všetko o niečo väčšie; väčšia stopáž, viac motačiek, lokácií, zámerov, postáv, akcie, ale aj lepšie vybavenie a viac efektov. Mne sa to zdalo približne rovnako dobré ako jednotka (teda zľahka nadpriemerné) a myslím teda, že komu sa páčila, bude sa mu páčiť aj pokračovanie. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto je také "typické" pokračovanie so všetkými kladmi a zápormi, ktoré väčšinou "dvojky" obnášajú. To znamená, že tvorcovia sa rozhodli pritvrdiť, ale aj to pritvrdenie malo svoje mínusy. V prvom rade treba povedať, že je to takmer identická kópia jednotky, akurát s tým rozdielom, že lovcov duchov nahradili teenageri. No ani v prvej časti som tie postavy veľmi neriešil, takže tu mi už bolo duplom ukradnuté, koho tam obsadia. Pre mňa bolo skôr dôležité, že prvá polovica bola ešte nudnejšia a neznesiteľnejšia ako v jednotke. Potom sa to samozrejme rozbehlo, duchovia sú stále pôsobiví, pekných efektov a akčných scén je omnoho viac, dokonca sa dočkáme aj gore, ale na druhej strane zatiaľ čo v prvej časti som sa ľakal každú chvíľu, tu sa to tvorcom darilo len sporadicky. Napriek tomu - pozerá sa na to dobre a svoje kvality si to udržuje, takže po dlhšej dobe opäť fajnový zástupca otravného a otrepaného hororového subžánru, ktorý ma aspoň trochu potešil. Pohodových 60%. ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Abych nezůstaval pozadu se svými trapnými komentáři, tak chci dokázat, že taky občas zvládám jazykové nadání jako pár zdejších uživatelů. Takže: Tenhle MOVIE začíná velice STUPID trapným TEENAGE PARTY SHITem, kdy se musíme dívat na EMBARRASSING focení genitálii a následné dávány na ASSBOOK. Potom se GROUP OF studentů rozhodne popřít základní STORY prvního PARTu a dokázat, že první MOVIE byl jen hloupý SICK FAKE. MOVIE jede sice na zajeté vlně FIRST MOVIE, ale přesto mám FEELING, že tomu dodává jiný odstín OF STORY(tentokrát nemyslím GREEN odstín). Lekačky už jsou BETTER a atmosféra taky. FIRST MOVIE byla parádní SHIT, ale tenhle PART byl AWESOME. A tak musím určitě doporučit pro FANS (ne větráky) a pusťte si film IN THE NIGHT. Fakt SURPRISE měsíce OCTOBER. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama