Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád animal horrory. Bavia ma rozzúrené, zmutované, či inak nasraté zvery, ktoré útočia na ľudí a chladnokrvne ich zabíjajú. V rámci tohto horrorového žánru som už videl veru všeličo, kadeakú háveď. Špeciálnu pozornosť venujem snímkom, v ktorých vyčíňajú žraloci. Od čias kultových Spielbergových "Čeľustí" som sa už stretol s všeliakými žralokmi. Videl som megažraloka, mechažraloka, dvoj, troj, štvor, päť, ba až šesťhlavého žraloka, viaceré zmutované žraloky, dokonca aj piesočného žraloka, sharktopusa, prehistorického žraloka a viackrát som zažil žraločie tornádo. No a teraz som natrafil na močiarneho, bažinného žraloka. Americký televízny film "Swamp Shark" je béčkový, nízkorozpočtový brak. Hlúpy scenár, otrasní herci, podradné triky, úbohá réžia a obrovská nuda. Napriek tomu som rád, že mi tento takmer odpadový titul rozšíril moju shark animal horrorovú kolekciu. * ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí horor, tentokrát se dostane do mokřin spíš náhodou, ale opět za tím stojí mocný, kteří pak nechtějí přijmout následky. A než aby uzavřeli festival, tak radši riskují životy, v podstatě stále stejná písnička, ekonomický zájmy nade vše. A tak ještě že je tu osazenstvo místní restaurace, co vezme pořádek do vlastních rukou. Ps-nejzajímavější je asi scéna, se šmírujícím poldou, kdy přijde o hlavu. Jinak na tv film slabší průměr, ale nechá se po ránu. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Žraločí čelisti nevypadaly ze začátku tak tragicky. Z úvodu bylo cítit vyladěne poutavé napětí a lákadlo v podobě ikony D.B. Sweeneyho slibovalo kvalitní zážitek. Několik málo vyvedených akcí a tradičně mrskající se končetiny přidávalo klasický punc žraločího adrenalinu. Když ale došlo na podvodní kameru a pohled na útočícího predátora (v šíleném střihu), šlo to fofrem z kopce. Kýčovitý závěr a hloupost některých aktérů pak poslalo Swamp Sharka nemilosrdne do podprůměrného slintu... ()

psajko odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku. Nápad se žralokem, který unikl do vod močálu je super. Ale nápad není všechno, a tento film je důkazem. Střihy jsou úplně nesmyslné, spatřit žraloka jak útočí na svou kořist je unikátní jako spatřit jednorožce, a na konec finální scéna? No o té se zmiňovat ani nemusím, prostě nereálnost – těch je ve filmu více. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další z řady novodobých digitálních taškařic v rámci eko hororového žánru. Tentokráte tu máme pro změnu žraloka v bažinách brouzdajícího kolem ospalého městečka, kterému vévodí prodejný šerif a místní blondýna vedoucí aligátoři restauraci. Efekty jsou samozřejmě v souladu s očekáváním, takže je to tragédie. Herecké výkony v rámci žánru a televizní produkce ucházejí, ovšem děj promotaný více zápletkami dává snímku punc vážnosti, který mu opravdu nesluší…tohle přece nejde brát vážně nebo snad ano? Místo silikonů, romantické chvilky. Pár zajímavých kousanců v doprovodu chabého gore. Za mě tři pouze vzhledem ke kratší stopáži a slabosti pro žraloky. Pokud nemáte rádi podobné věci, jednu až dvě hvězdy si odečtěte. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama