Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Více než žraloků se bojím filmu o dvojhlavém žralokovi, horší efekty jsem snad nikdy neviděl, od kdy žralok žere lidi jako nějaká piraňa??? Na to se ani nedá dívat... Potřeboval bych aby tady bylo hodnocení horší než odpad, protože to je slabé slovo, toto není nic lepšího než sračka.... Tento snímek (nebudeme nazývat filmem) se může líbit jen 2letému dítěti, které nemá pořádně rozum, možná bych tento snímek udělal jako seriál a dal bych ho do kouzelné školky :D -1000 % ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa zatiaľ jeden z najlepších Asylum produktov. Srandovný nápad, na dvojhlavého žraloka i sporo odeté ženské sa dobre pozerá, k tomu tam pobehuje Carmen Electra a každú chvíľu sa niečo deje, takže som sa nenudil. Prostredie je pekné, triky nie sú síce ničím extra, ale nie je to ani žiadna katastrofa a dej či logiku pri takýchto snímkoch nemá cenu spomínať, keďže o to tu vôbec nejde. Ja som sa náhodou bavil a neprišlo mi to ani trápne, skôr ako taká jednoduchá, s nadhľadom natočená béčková zábava. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Čím víc pruhů, tím víc Adidass, čím víc hlav, tím víc čelistí. Příběh je na tento specifický žánr překvapivě solidní: skupinka školou povinných pobíhá mezi potápějící se lodí, potápějícím se atolem a skákajícím žralokem. Na nikom z nich vám nezáleží, ale sem tam je to i napínavé. Třeba při prohlídce opuštěných chatiček jsem pořád čekala, ze které žralok vybafne. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Asylum těžce zklamalo a tuto capinu považuji za jejich nejhorší dílo. I ten poster, vykrádající plakát k Piranha 3D je lepší, než celý tento "Shark Shit." Na druhou stranu, velmi inspirativní. Aneb 2 Headed Shark meets Hotel Paradise. Účastníci reality show Hotel Paradise jsou ohrožováni útokem dvojhlavého žraloka. Přesně takto by to vypadalo, kdyby se žralok setkal se skupinkou metrosexuálních, nadržených svalovců a primitivních, vyumělkovaných nádher z tohoto sračkoidního pořadu. Vše by zcela odpovídalo. Absolutně nezajímavé, otravné a dementní postavy, scénář i dialogy. Mám dojem, že úroveň inteligence i rozmluv by byla naprosto totožná:) Logika i triky dosahují statusu "The worst" a já chvílemi kroutila hlavou nad tím, kam Asylum zahodilo ten svůj nezaměnitelný MEGA styl. Již v začátku přichází dynamický úvod a následné WTF? po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody při útoku na skupinku lidí. Jerry O'Connell svou rolí v Piranhi 3D zřejmě inspiroval bratříčka Charlieho, který se rozhodl, že jeho životní rolí bude směšná postava profesora Babishe. Za povšimnutí stojí Carmen Electra a její erotické pohyby a kroucení, když se opalovala na palubě, zatímco ostatní šli bojovat proti zrůdné příšeře. Ona si normálně nelehla a neopalovala se, takže to vypadalo, jako kdyby dělala záběry do nejnovějšího porno kousku Rocca Siffrediho. Milý pohled je rovněž na lesbickou scénu, kterou jsem si však nemoha užívat natolik, jak jsem chtěla, protože jsem byla naprosto zdrcena strachem a úzkostí, když se k nim zrovna děsivou rychlostí blížil dvojhlavý žralok:D "Díky bohu, civilizace!", pronesla o rozum ochuzená blondýna, při pohledu na liduprázdný ostrov. Loď má trhlinu, vznikají obavy z potopení, ale po celý film se vesele houpe na hladině, aniž by klesla. Ostrov se začíná potápět, ale při pohledu z dálky vypadá naprosto neporušen, lidé na něm se zdají byt v naprosté pohodě, žádná panika. To a ještě mnohem více uvidíte a uslyšíte v titulu roku!:) Ideální pro uveřejnění do legendární rubriky BRAVA, která pomáhá náctiletým na jejich trnité cestě dospíváním. Lyndsey, 27. Milé Bravíčko, útočí na mě dvojhlavý žralok. CO MÁM DĚLAT?:D "Vím, že je hysterka, ale má právo mít obavy", "Dá se benzín odpálit?", "Kate, deset let jsi nevlezla do vody, když tě strach přemůže, ta věc tě roztrhá na kusy." ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Loď se potápí, jako na potvoru se potápí i ostrov, tsunami na obzoru a kolem toho všeho se prohání dvouhlavej žralok. Asylumáci opět nezklamali a vypustili do světa další animální příšernost, kde dokonale funguje kouzlo nechtěného. Asi za všechny šílený scény bych jmenoval tu, kdy se destimetrovej žralok nenápadně připlíží k laškující trojici, která má vodu asi tak do pasu. To byl majstrštyk. Jinak samozřejmě spousta nehrajících metrohošanů a podobně talentovanejch silikonů.Co jsem čekal, to jsem dostal. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama