Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejzábavnější Asylum všech dob.Banda ochotníků opět řádí v typických Asyláckých lokacích, vedená mistrem Ianem "Stevem" Zieringem, mocně podporovaná scénáristickou demencí, režisérským kreténstvím a vizuální zoufalostí, až je to tak dokonalé stupidně zábavné.Žraloci lítaj vzduchem, jsou drzí a vlezou vám až do obýváku, vy musíte prostě rychle jednat a tak je umlátíte barovou židličkou.Jestli jste si mysleli, že žralok který polyká most Golden Gate je něco geniálního, zapomeňte.Protože tady je skok člověka skrz na skrz útroby žraloka s motorovou pilou.Kde se kurva ty lidi berou, kde kurva shání peníze a kde je kurva najdu? Někdy bych strašně chtěl naporocovat sekačkou na trávu obřího krokodýla či jiné obří zvířátko, co mi poleze v obýváku...považoval bych to za vrchol své herecké kariéry.Za tu (ne)chtěnou demenci a upřímnou snahu o to vypadat ne jen jako filmaři, ale i jako lidi jim kukům dám 30%. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi byl doporučen se slovy, že je to hrozná hovadina. Nicméně, proč se nepřesvědčit, že?! Tak jsem na to koukl. Pustil jsem si to samozřejmě večer, abych se hrozně bál. A že bylo čeho! Digitální žraloci mají potenciál vyděsit i toho nejvášnivějšího hororového fandu. Ďábelské efekty si dovolím úplně opomenout, protože nikdo na světě si nemohl určitě myslet, že by za něco stály. Možná tedy člověka občas lehce rozhodí, že zničená budova vypadá nějak a asi za 27 vteřin úplně jinak. Či další podobné "maličkosti". Proč bych se snažil vší silou nacpat do filmu efekty, které zcela evidentně udělat nezvládnu. Dost si mi líbila třeba scénka s jedoucím autem, které zcela evidentně stálo a byla na něj lita voda. Okna byla samozřejmě absolutně zamlžená, aby někdo náhodou nenabral podezření na něco, co bylo stejně zřejmé - tedy to, že auto stálo. Takových taškařic je snímek plný. Absolutním filmařským vrcholem snímku je závěr, ve kterém hlavní borec neudělá nic menšího, že pozorujíc žraloka, u kterého asi minutu vidí kam letí, v poslední vteřině tedy nastartuje na brnk motorovou pilu a dvoumetrovým skokem mu skočí do tlamy. Člověka asi nepřekvapí, že to samozřejmě frajer přežije, ale asi jen málokdo by čekal, že ze žraloka vyleze i jedna slečna, kterou žralok sežral dříve. Samozřejmě živá a zdravá. Městem v tu dobu poletovaly stovky tisíc žraloků. Tomu se říká náhoda! Opravdu, dlouho jsem neviděl tak krásný, strašidelný a napínavý horor a určitě si nenechám ujít pokračování! ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Béčkový film o tom, že na Californii udeří hurikán a začnou pršet žraloci. Žraloci jsou všude, ve městech, v ulicích, v domech, v kanalizaci. Jako zajímavej nápad, ale je vidět, že to je béčkový, ty triky a efekty nic moc, bylo jasně vidět, že to tam je dodělaný počítačem. Ale jinak se to dalo, celkem zábava. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak zda se ze kluci a holky z Asylum to jenom tak nevzdaji samozrejmne ze jako seriozni film je to totalni picovina kdyby to ale nebyla takova sranda uz jenom ten namet tornado v kterym litaji zraloci nic ulitlejsiho jsem dosud neslysel a tak potencial byl velmi slusnej problem je v tom ze ti Asylaci se fakt nepouci a neumi to patricne odlehcit i kdyz sem tam nejakej forek se najde a zraloci padajici z nebe fakt nemeli chybu ale i tak se mi zda ze se to chvilema bere az moc vazne dokonce snad i trochu jako seriozni film na druhou stranu uz jsem videl od Asylum i vetsi kraviny tady muzu ocenit aspon ten namet a obcas to i pobavilo svou demenci plus tradicni davkou opravdu spatnych digitalnich triku ale marna slava treba takovej Super shark mne porad bavil vic a od skutecnych mistru filmoveho trashe a kvalitnich braku jako jsou moji oblibenci Ray a Wynorski se porad jeste tito supertalentovani tvurci z teto supershitove tovarny na zetka maji co ucit ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

je tam tornádo, rozbouřené moře, vše vysvětlené v podstatě globálním oteplováním, a nejdřív se to moře rozlejvá do LA, všude samej žralok, kterej umí skákat strašně vysoko do výšky a jeho jedinou starostí je něco sežrat, a ke konci tam jsou i tornáda, která nabrala v oceánu kupu žraloků, a vždycky, když to tornádu zničej, tak ti žraloci z toho začnou padat, a to tam pak vidíte krásné WTF scény jako v trajleru. A to hlavně tuto: SPOILER: Holka vypadne z vrtulníku a sežere jí žralok. Ten pak po nějaké době padá na zem. A bývalá hvězda Beverly Hills, jak si mohla vidět v tom videu, mu skočí do držky i s motorovkou. Rozřeže ho zevnitř a vyleze z něj. Čirou náhodou to byl z těch tisíců žraloků ten, co zežral tu holku, co padala z vrtulníku. Chlápek jí vyndá, je v celku, ani on s tou motorovkou ji neškráb. Mít tak štěstí v životě, jak ta holka. Dají jí umělé dýchání a žije. Jupíííííí :D KONEC SPOILERU. Nádhernej WTF okamžik, ani oko nezůstalo suché :D Kdyby to těch WTF okamžiků mělo víc, tak v hodnocení přidám, ale hlavně v druhé polovině mě ta pitomost spíš štvala - a tím nemyslím, že jsou žraloci v tornádu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)
  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama