Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Diskuze

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Už to bude? Už to bude?  Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude? Už to bude?................ :D

na příspěvěk reagoval Marceloo

PatrikP4

PatrikP4 (hodnocení, recenze)

Tak jediné na co se tam bude dát dívat je asi Tara, protože čím je starší tím je hezčí...

na příspěvěk reagoval Marceloo

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ainy

"...i když to vůbec nemá jako komedie působit. To by to tam bylo jinak napsáno..."

 

Hele, prozradím ti tajemství. Přemýšlej víc vlastní hlavou a míň věř tomu, co kde někdo napíše. Pokud ti nějakej blb napíše k Apollu 13 komedie, taky tomu dáš odpad, prtotože ses nezasmála? Navíc jsou různý druhy nadsázky atd. Prostě pokud má nějakej film napsáno v žánrovým popisku scifi-thriller, neznamená to, že 1)  si jeho tvůrci nemůžou dělat legraci sami ze sebe a za 2) že to nějakej snaživej idiot na nějaký databázi neoznačil chybně. Možná 15 let tady u filmu Robin Hood s Patrickem Berginem bylo, že jde o televizní filmy. I když to byla kravina jak Brno. A podobných nesmyslů jsou tu mraky.

na příspěvěk reagoval Ainy

salfa72

salfa72 (hodnocení, recenze)

Ainy

Naprostý souhlas, kdyby v popisu žánrů byla komedie nebo kdyby šlo o parodii na natural horory tak je moje hodnocení zcela jiné, ale od sci-fi hororu očekávám úplně něco jiné.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

salfa72 , darthhokro

 

Já si teď nejsem zcela jistá, ale prvnímu dílu jsem dala odpad, ale dalšímu už nějakou tu hvězdičku ano. On je to doopravdy brak, to si musíme přiznat a nezaslouží si být na úkor kvalitních bijáků v červených číslech jen proto, že se tím prosmějeme, i když to vůbec nemá jako komedie působit. To by to tam bylo jinak napsáno. Jsem si jistá, že to bylo natočeno jako horror a stejně tak to mělo lidi v kinech, resp. u obrazovek děsit :-)) Tento film je asi jediná odpadová záležitost, na kterou se těším :-) Jsem zvědavá na Dejvida Háselhofa, to bezesporu. Ta komplexní nelogičnost celého příběhu je tak komediální, že jinak, než se tím prosmát, to prostě nejde :-)

na příspěvěk reagoval salfa72, vegetol.mp

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

já dal obou dílům po 4. hvězdách. Mě amatérské triky a nelogičnosti neuráží. Jde mi především o zábavu.

na příspěvěk reagoval Ainy

salfa72

salfa72 (hodnocení, recenze)

Ainy

Tak prvním dvěma jsem dal odpad!, tehdy mě neskutečně vytáčely filmy, v kterých byly nelogické scény (např.: žralok vyskočí z 30 cm hluboké vody a někoho sežere) a taky levný vzhled monster (jako by je nakreslilo desetileté autistické dítě) :-).

Ale podle ukázek na 3. díl to už odpad! nebude, jenom ten obří megalodon či co to je zač si zaslouží 1 hvězdu :-).

Dokonce i Bostonské tornádo ode mě dostalo 2 hvězdy, před rokem a půl by to byl jasný odpad!.

na příspěvěk reagoval Ainy

salfa72

salfa72 (hodnocení, recenze)

Ainy

Tak kino nejspíš ne, podle mě jde pouze o TV film, ale už se stalo, že film, který původně nebyl určen pro kinodistribuci šel do kin, ale tohle asi nebude ten případ :-).

CZ dabing na 100% bude, Universal to odvysílá v celosvětové premiéře a u nás je tato TV stanice plně lokalizovaná do češtiny.

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

salfa72 , Marceloo

 

myslíte si, že to dají k nám do kin? To asi ne, to by byl jasný propadák :-) A pokud to budou dávat v televizi, tak si taky myslím, že to bude s dabingem jako doposud :-)

na příspěvěk reagoval salfa72, Marceloo

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama