Reklama

Reklama

47 metrů

  • Velká Británie 47 Meters Down (více)
Trailer 3

Dovolená je prý ideální čas k tomu, aby člověk vyzkoušel nové věci – zážitky na hony vzdálené těm, které zná z každodenního života. Takhle aspoň Kate (Claire Holt) přesvědčila svou sestru Lisu (Mandy Moore), aby se v chatrné kovové kleci ponořily pod hladinu oceánu a ocitly se tváří v tvář velkému bílému žralokovi. Na dovolenou v Mexiku se dvojice vydává jen chvíli poté, co si Lisa prošla bouřlivým rozchodem. Jedním z důvodů, proč ji bývalý partner opustil, byla i údajná Lisina nudná povaha, proto jí přijde celkem vhod, když se v baru seznámí s Benjaminem (Santiago Segura)‚ a Louisem (Yani Gellman), kteří obě dívky přemluví, aby se společně vydaly za životním zážitkem na moři. Když se ale jejich klec odtrhne od lodi a prudce míří ke dnu, sestry se ocitají v pasti obklopené zuřivými žraloky. A kyslík zatím rychle ubývá… (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Výborná atmosféra, super hudba a nečekaný závěř. Sice na The Reef se to nechytá, protože tam je k vidění až neuvěřitelně uvěřitelné (ne jenom postavy a lokace), ale i samotné chování postav a dění kolem je něco, co z toho filmu dělá vyjímečným. U 47 Meters Down jsem bohužel nic podobného neviděl a rádoby USA nafoukanost je z toho taky cítit, i když naštěstí se to vyvarovalo typickým debilnostem, jakože by měli hlavní hrdinky ukazovat kozy, zadky apod. ale přesto i co se týče herců a scénáře, tak to značně pokulhávalo (hodně nelogičností tam bylo).  Jinak je to ale fajn kousek :-)

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Ked si precitas komenty tak su velmi pozitivne a aj napriek tomu ti ludia dali 3 hviezdicky. Fakt neviem kedy by ludia dali 5 hviezdiciek zralociemu hororu. Asi keby sa dole hodinu rozpravali o zmysle zivota a zraloka by ukazali poslednych 5 minut:).

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Jo, tenhle film je fakt výborný. Jsem rád že se urodilo po letech zase pár fakt dobrejch žraločích filmů (i Mělčina se mi líbila).

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No já dnes ani nepotřebovala to kino, abych měla na konci pořádnou depku z řádně vystupňované halucinace, ačkoliv jsem si předtím říkala, že je to asi jen halucinace.... no kdo by přece přemohl velkého žraloka jen rukama. Ale na film, co neměl nej ambice a asi ani největší rozpočet, tak tento se předvedl ve skvělém světle....

na příspěvěk reagoval rusty18

Uživatel Zoltar78 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Melciny byli lepším filmem.. Tady v 47 metrů byl žralok az moc akční.. Dost obtěžoval i v hloubce 47 metrech, coz se mi nelíbilo.. A bylo tu dost chyb.. Treba to, ze holky meli harpunu a vubec ji nepoužili, kdyz zralok krouzil kolem jejich klece.. Tu harpunu pouzila az jedna slečna, aby si pritahla novou bombu.. Za mě 3*

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Mě to sedlo moc. Místy sem se v křesle kroutila, jak jsem chtěla pomoct - a některý záběry byly tedy fakt děsivý. Mě osobně to sedlo víc, než Mělčiny. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Není to lepší než Mělčiny, ale je to min. stejně dobré. Vskutku neuvěřitelně mrazivý, klaustrofobický, děsivý film.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tohle že mělo být lepší než Mělčiny? No, to ani omylem. Tam se bylo alespoň na co koukat.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

To az teraz je to v kinach?

Ale normalne rozmyslam zeby som na to siel.

Fajnovy filmik, velke platno tomu moze pridat na atmosfere.

na příspěvěk reagoval rusty18

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Wez

Presne...Ja som šiel do kina s velkými očakávaniami a pre mna uplne sklamanie...ten film je velmi nadhodnotený...47 metrov je ovela lepší, akčnejší, temnejší a pôsobí klaustrofobicky...

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Mělčiny mě totálně zklamali-pičovina jak prase,toto je milionkrát lepší!!!

na příspěvěk reagoval rusty18

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Výborný film. Dlouho tu nic se žralokama nebylo, teda bylo, ale nic co by stálo za to. Mělčiny a In the Deep jsou top filmy se žralokama. Bylo načase něco takového natočit.  Mělčiny a In the Deep jsou filmy co mají společného jmenovatele a tím je žralok, ale oba filmy jsou úplně jinak natočeny a každý tento film má něco do sebe. Tento film má možná trochu více napětí a lepší konec,ale to nic neznamená . Oba stavím na místo první. Představte si, že by se vám stalo něco podobného, to musí být opravdu horor :)

Reklama

Reklama