Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

NENÁVIST: Aneb co jest Japonců NECHTE KURWA PROSTĚ JAPONCŮM! Tento rok bude nejspíš ve znamení příšer, hereckych příšer. Zatímco v Neviditelném vévodila jen jedna, tady jsou rovnou dvě! A ten retardovanej dementní kluk. No skráceně o čem to je? Na místě kde někdo zemře za brutálních okolností zůstává kledba která je vázana na místo kde se krutost stala. NA TO MÍSTO! Není přenesitelná! Takže co? Proč neporušit pravidlo? A na tohle se rovnou vysrat? Vytvořit uplně jiný příběh s uplně novou Haideko ... Familii. Základ v pohodě, myšlenka není zlá! Bohužel zůstalo jen u té myšlenky. Provedení naprosto otřesné! Linearita příběhového vypravění prakticky neexistuje, všechno se děje nesmyslně na přeskáčku. Bez jakého koly vysvětlení kdo je kdo, co kde kdo dělá v jakém období se co odehrává? Nebo prostě chaos! Ve stylu nového ZAKLÍNAČE. Jo přesně... Uplně stejný styl. Problém je že tohle není serial ale, zasranej film! A upřímě dost pitomí film... Herci nejspíš neměli svoje.role napsaný a tak prostě inprovizovali... A že melou fakt nehorazný sračky a chování? Vyděšené kuře... Nebo nějaký záchvat padoucnice? A že jich je tam jak nasrano.. každej si musel urvat kousek.. což asi spolklo i většinu rozpočtu a postavy které hrají? Dement co nepozná ducha a jeho těhotná manželka... Ktera tam je prostě jen proto aby si měl ským volat. Krajně nesimpatická Kráva ktera prakticky zapomíná že má syna, její syn ktery zde nemá prakticky žadnou roli. Policista ktery zná příběh, ale nedělá nic. Druhý policista který je tu jen proto aby hlavní hrdince připoměl že má syna. Neznámí herec ze sklonem k sebepoškozování. Odbornice přes Autanazii... Fakt neskutečně hnusná. Která rada očumuje lidi. Nějaký černoch který má jistý jeblí sen. nějaká jeblá stařena, ktera chvilku sedí, chvilku chodí..no fakt úlet. No a pak tu máme hromadu naprosto zbytečného komparzu a novou Haideko slintající famalii kdy slova jako děsivé a tajemné bych spíše zaměnil za tupé groteskní psycho. -_- S čímž souvysí hlavní fragment... Horororu, Lekačky. Jak to říct slušně, BAF! baf ... Baaaaaf. 👎😑 Fakt jsem se lek, hmmm... Strrrrášně děsiví. A hlavně tupě předvídatelný. Hlavně to vykrádání už tak vykradených scén... Jediného čeho se fakt nedočkáte je pavoučí kňourajicí Haideko.. namísto toho je tu Ukazující slintající Samara... A dement z hubou plnou much. Od mrtvoly k mrtvole... No votřes! Jediné co jde tak nějak v mezích pochvalit jsou Gore sceny... No gore, spíš to připomíná rajskou omáčku. 😳🤦 A finální ost, Ukážu ti jak sem to udělala... Protože co? Protože, Resident Evil... 😑👎 Fakt nehorázná kravovina kde nic nedává smysl, hlavně děj teda to je na potlesk? Střihač si asi něco šlehnul a scenarista mu to vařil. 🤣🤣🤣😑😐🤔 jednoznačně odpad... Neskutečnej maglajz nesmyslů, nelogičnosti, parodie na herectví a naprosté apsence časové linearnosti. 2/10

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kdo byl sakra ten dement co se tam staral o toho ducha té holky a nepoznal že je duch? Mimo to že tahle halucinace měla fakt trvání? Pak prostě šel a zabil svojí rodinu? Protože co? Protože ho posedla ta sůva? Ona Haideko měla někdy takovou schopnost? Kromě toho že Haideko a Samara teď v jedno jsou v jednom těle. Nebo tady neexistuje taky linearnost? Ne ta kledba ale vní je to zlo... Bylo. Tak jako si ho mohla vzít z japonska domů? Jak nějakou nemoc? To by si sebou musela vzít TEN DŮM SAKRA! Ne Pasce! Ale Packal! Doufám že už si, neškrtne... Dneska může opravdu už dělat scénář každej dement! -_-

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Kudly4

Parádní to nebylo, původní Ju-on nepřekoná jen tak něco. Ale na druhou stranu ani odpad to není. Co mne mrzelo nejvíc, že Američane a jejich bubaci prostě nejsou děsivý. Mohlo by se konečně upustit od hloupých lekaček s blbyma maskama styl Insidious a hned bude líp. Ale jinak příběh fajn.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já si remake klidně nechám líbit, když to bude mít smysl, ale tady tvůrci minuli úplně všechno, od výběru herců až po atmosféru. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nikol10

jako Americká dvojka se rozhodne nevyrovná té Japosnké, je tam vidět to klasické natahovaní a dojení značky, ale tvůrci se tam vyřádili co se týče Kayako a její rodiny, kteří tam rozjíždí slušný masakr postav. A místy je to dost strašidelný, herci taky hrají dobře a celkově je to na takové ty lepší čtyři. 

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Otřesný remake . Nevím, proč se to točí, když je to o dost horší než to předchozí. Hodně špatně a nudně natočené, že mě to přestalo po půl hodině zajímat úplně. Těšila jsem se na konec i ten za moc nestál. Je to jen další zbytečný film. Poslední dobou ty nový remaky za nic nestojí. Ty starší filmy mají mnohem v sobě mnohem více . Kdežto ty nové , ve většině z nich jen číší prázdnota.

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

silentname

dej spis toho prvniho z 2000, z toho sem onehda sral volej, jak tam ten ucitel chodi po tom hnusnym japonskym dome fuj..ty ostatni uz jsou trosku horsi a opakujou se. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

silentname

jako né všechny dosud natočené díly, jsou perfektní, někomu nemusí sednout ani ta původní Nenávist a nebo ty prvotní filmy.   Nemluvě o těch menších filmech https://www.csfd.cz/film/267382-dzuon-kuroi-sodzo/komentare/ , https://www.csfd.cz/film/264894-dzuon-siroi-rodzo/komentare/ a i Japonci tuhle sérii natahují a snaží se vymýšlet různé ptákoviny https://www.csfd.cz/film/434548-sadako-vs-kayako/komentare/ .  Ale minimálně u těch filmů, co točil Takashi, je vidět nějaká snaha a o to natočit kvalitní filmy. 

na příspěvěk reagoval silentname

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

JASM zandal v úvodu komentáře dobrej stěr Psychora :D

Psychor: "Na exkluzivní předpremiéru snímku The Grudge byl pozván každý, kdo v hororovém světě něco znamená, a já, coby zdejší žánrový expert, na této události pochopitelně nemohl chybět."

JASM: "Na exkluzivní silvestrovskou předpremiéru snímku The Grudge v Cinestarech, kam mohl jít každý, kdo šel zrovna kolem a koupil si vstupenku, jsem šel s očekáváním nanejvýš průměrného kousku, což se i vyplnilo."

na příspěvěk reagoval Lenina666, lukasK1995

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

Puvodni televizni Juon povazuju s A tale of two sisers a s Nakatovo Ringu/Dark water za nejstrasidelnejsi film evr a etalon strachu kterej ve me dokaze hororovej film vyvolat. Takze to bude logicky jenom horsi a predbezne tomu davam 2-3 hvezdy. Nezapomenu jak sem u toho tehdy napetim ani nedejchal a bylo mi z toho po skonceni psychicky zle. Hlavne nakladal ambient a ten obraz a barvy. A ten strohej japonskej barak. Fuj, naskakuje mi krysi kuze jenom si na to vzpomenu. Juona a A tale of two sisters (kvuli scene u vecere) si uz nikdy nepustim.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Tohle společně s Gretel & Hansel beru jako něco, na co chci určitě zajít do kina a dát tomu šanci, co se týče hororů :-)

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

sniper18

Není to remake, ale volné pokračování. Trailer zatím působí, že se to bude omílat zase dokola, ale snad přijdou s něčím novým. A pokud ne, tak snad aspoň atmosféra bude vypilovaná. 

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Toto musí byť snáď aj rekord, točiť už štvrtú generáciu toho istého alebo tretí remake a to len za necelých dvadsať rokov a to už nepočítam ďalšiu hromadu pokračovaní, ktoré ponúkli aj nejaké tie trochu nové pohľady. Tu som v traileri nevidel nové absolútne nič. Takže vôbec netuším význam tohto diela. 

na příspěvěk reagoval Cech

Kudly4

Kudly4 (hodnocení, recenze)

 tak to vypadá, že se hned v úvodu roku 2K20 pochčiju a poser, nice.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Je dobře, že ve filmu bude i Kayako. Líbí se mi, že to chtějí provázat. :)

na příspěvěk reagoval Nikol10

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Extrakritik

Pokud někteří diváci o existenci Grudge ani v tuto chvíli netuší, tak se nepochybně jedná o korunované laiky, kteří na projekci hororového snímku nemají co pohledávat.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jako nic proti,ale čím dřív vyjde trailer,tím dřív se film dostane do podvědomí lidí. Je běžné dělat upotávky, tak půl roku předem. Já film sleduju už od začátku,ale je mi jasný,že hodně lidi vůbec netuší,že se vůbec tvoří nějaká nová Nenávist.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Psychor

Reklama

Reklama