Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

PISTA226 

všechny recenze uživatele

5/10 Když jsem slyšel, že má vyjít tohle tak jsem byl tak natěšený na nějaký origin Groota, něco o jeho rase, nebo aspoň něco trošku lepšího než špatnost, ale pak řekli, že to bude animované a mně bylo hned jasné že z toho vyleze opět nějaká dětská kravina, která nemá žádný smysl, nic nepřídává do příběhu, jak Strážců Galaxie, tak hlavní postavě Groota a jediný účel je vydělat na dětech tolik peněz, kolik to jen půjde. Vždyť si ten malej krasevec jen tupě hraje! Jediný, co je tu nového jsou některá zvířátka na planetách, o kterých nám seriál ani neřekl, jak se na ně vůbec dostal. Ostatní zvířata jsou ale stejně nudná a hloupá, jako Groot samotný, až na jednu výjimku a to posměvavého ptáčka, který tu aspoň vyčnívá svou grafikou, která mě, ani nevím proč, zaujala. Animace tu je asi jediná dobrá věc, protože je celkem dobrá a krom pár chvil je to skoro až pocitově reálně vypadající. Ale ten Rocket na konci je hrůza a děs. Ani eastereggy se tu už Marvel nesnaží procpat, i když kdo ví, co mohla ta tajemná tekutá věc být. Můžu vlastně pochválit ještě jednu věc, a to zkrácení úvodu, který, jak režisér určitě věděl, zabírá obrovskou čás celého dílu, který je podobně jak Dug Days či Scrat Tales pro dědi trapně krátká. Nevím jestli tu Disney zase vydí problém s násilím v seriálu, protože v jedné scéně má problém se zašlápnutím malé civilizace. Ale na druhou stranu tu nemá problém se svléknutím zvířete krutě z kožichu. :) Sem aspoň ráď, že režie je neshostil James Gunn a nemusí mít na svém bedru tíhu tohoto zklamání a zůstává pořád naděje na úspěšný třetí díl Strážců Galaxie. Za mě krom pořádných, kvalitních, něco přidávájících projektů, jakožto nově připravovaný Freshman Spiderman animáky do MCU nepatří. Tohle dost kazí celý tento svět, tedy aspoň atmosférou, která není o ničem. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to sice infantilní groteskní blbinka, ale zábavná groteskní blbinka. Akorát nechápu proč animovanej seriál od největšího korporátu v galaxii dohromady nemá ani 25 minut – být těch epizod/skečů aspoň 10 s minimálně čtvrthodinovou stopáží, nenamítám nic. Každopádně animace je špičková, not gonna lie. Jako jednohubka k chálce ujde...... 7 květináčů z 10. #MYJSMEGROOT ()

Reklama

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se ani na já jsem groot dívat nechtělm. Ale když to má dohromady jen 25 minut, tak proč vlastně ne. No a byl jsem velice mile překvapen. Dost mi to připomínalo takový ten seriál mrňsoucci. Prostě v každým díle zažije groot nějaké tři minutové dobrodružství. U většiny takovýchto seriálu je kvalitu dílů různá. Ale tady musím říct, za všechny díly kromě prvního mě fakt bavily. Ano, říkám bavily. Humor mě taky překvapil. Protože jsem se několikrát i zasmál. Musím vypíchnout poslední díl Magnum opus, kde se groot pokouší namalovat rodinný portrét a místo toho odpálí málem celou loď. V tomhle díle má i Cameo Rocket, což je super. Ale tady všechny propojení k MCU končí. Tento seriál je opravdu naprosto odtrhnutou anatologií o jednom malém stromku. ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to so svojou manželkou, ktorá mi pri treťom diele povedala: " To je taká somarina pre mentálne zaostalých". Čo čert nechcel, práve tam bolo niečo smiešne a zasmial som sa. Manželka dodala: " Vidím, že ty sa bavíš" :)))) Bohužiaľ, nebavil som sa. Čakal som troška zmysluplnejší seriál, ktorý nás aspoň pobaví viac ako jeden krát. / 20% ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

MCU se pokouší otevřít brány těm nejmenším, a tak že to zkusí přes jistě nejroztomilejší postavičku světa humanoidní strom Groota, je inu i docela rozumný tah. Jenže aby to fungovalo aktuální timeline se musí vrátit zpět, což nakonec nějak nechápu. Není to žádná ucelená příběhová archa a ty dětinský prvky jsou malinko pěst na oko, jak tupě to několikrát působí. Nebaví mě to a jen další potvrzení, že svět okolo Avengers je aktuálně v pro mě nezajímavé pozici. Redukovat a vrátit se k základům, tohle nefunguje! Je to jak CGI covid projekt.. 60% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Kniha, kterou Groot čte na záchodě, se zdá být mimozemskou verzí „Everyone Poops“ od Taro Gomi. (KGBelik)
  • V tomto díle se objeví obálka čtvrtého čísla časopisu „Alf“. Ve skutečnosti jde o reálný magazín, který byl publikován mezi lety 1988–1992. (KaterinaSkop)
  • Kevin Feige během Investorského dne Disney 2020 oznámil, že je ve vývoji krátký seriál pro Disney+ s Grootem (Vin Diesel) a několika novými a neobvyklými postavami. (Kubaaa97)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama