Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (216)

T2 

všechny recenze uživatele

Ďalší kopanec od Marvelu, načo takéto bezduché zlátaniny vôbec tvoria, prvá dva diely úplne tuctové povrchné báchorky. Dúfal som že to bude aspoň zábavné ale kde nič tu nič a herci mi prídu dosť bez iskry. Tretí diel ponúkne aspoň trochu akcie... No rok 2021 teda Marvel u seriálov riadne zakopol.  Hailee Steinfeld je ešte väčšie herecké drevo než som si myslel, radšej nech ostane u hudby. /40%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Hawkeye sem po pravdě nic moc nečekal,protože mi nikdy jako postava nepřišel extra zajímavý.Nakonec sem byl ale příjemně překvapen a i když tahle série nemá pro MCU nějakou extra přidanou hodnotu a nijak extra ho nerozvíjí,jako celek je to příjemná svátečně laděná oddechovka.Clint je sympaťák,Kate Bishop mi taky nijak nevadila a když se na scéně objeví okouzlující Florence Pugh,krade si scény pro sebe a upřímně doufám,že se bude objevovat častěji,popřípadě nějakým způsobem nahradí Natašu.Jestli tahle série přinesla něco zásadního - možná menší spoiler - tak je to účast Wilsona Fiska a tím pádem náznak toho,že bychom se snad brzy mohli dočkat Daredevila (ve kterého jsem doufal v posledním díle,leč nedočkal sem se)...80% ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

I ty, škaredý tlustý šikanovaný kluku či vypatlaná hysterická uhrovitá kravko, můžeš být klidně Supergejem! Stačí si nechat vybělit anál a předplatit Dyznyho kanál! Hawkeye s drsně ošmirglovaným xichtem Jeremiáše Renery, asi nejméně homo a pohlavně nejvyváženější postava z celého lobotomizovaného vesmíru Buzimstitelů, mohl být, stejně jako mohla být i Černá vdova, kulantním temným akčním napínačem s mrazivě hnusnými padouchy. To by jej ovšem nesměli produkovat sluníčkoví neomarxističtí degenerátoři vkusu náctiletých kokotů i slaboduchých dospělých - Mrvel s Pyzdejem. Tudíž je z toho Eagleass, ultradebilní, trapná, nudná a řádně retardmentorská rádoby kokotmédie o naprosto nesnesitelné přechytřelé slizké náctileté lukopiči a smluvně evidentně velmi otráveném Jeremiášovi, co v patologickém prostředí žluklé ňujorské smetánky potírají za pomocí duhových šípových rachejtlišek a neustálého omílání kýčovitě patetických rodinných hovnot bojovou grotesku ruských teplákových mantáků a Deonofriovic Vincka, jenž se tam objevil snad jen proto, aby ostentativně nasral na odkaz tenkrát ještě velmi solidního Troufďábla. A jednoznačně nejmacatější bradavicí na krabaté prdeli této povrchní a přiblblé pičočalamády je násilně naroubovaná megažinantní a totálně ochrnutá Deflorance Puke jako Černá vdova ryloudyt, která by (nejen) za svou parodii ruského přízvuku rozhodně zasloužila přinejmenším bolestivou anální penetraci naježeným Putinem. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

No, tak závěr, už tradičně, ustřelenej jak dědovo kšandy, korektní Marvel je natolik "cool", že nejenom máme hluchou herečku indiánského (myšleno původní obyvatelku) původu s nožní protézou, ale dokonce vdanou lesbičku, která je ke všemu černé pleti. Vadí mi to z jednoho prostého důvodu - nemá to vůbec žádné opodstatnění - dále se s tím nepracuje. Je to jen plivnutí do větru. Takže by bylo lepší se na to prostě raději vysrat.  Jinak teda herci více méně sympatičtí, celý humbuk kolem hodinek absolutně trapnej no a velký twist (jeden z těch tří) na závěr dost nedotažený. Celkově je to fajn odpočinkovka, která mě oslovila víc, jak TFATWS, ale to není zase taková výhra. Hawkeye v podání Rennera nebyl nikdy můj šálek kávy, takže díky za tu (doufám) labutí píseň a užij si (ne až tak) supehrdinského důchodu. Ale abych nebyl tolik kritickej - chemie mezi Kate a Clintem je skvělá, stejně tak nástup Yelenny. Tenhle tandem je prostě povedenej a těším se na tyhle dvě, až budou zase spolu. Renner v roli mentora asi zůstane, ale kdyby ne, tak nevadí. P.S. Tolik faktických chyb (a některé dost fatální), jsem ještě u Marvelu neviděl. Slabší 4* ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina seriálu je utahaná nuda, kterou jsem musel přetrpět, abych byl odměněn druhou polovinou seriálu, která už snese přísnější měřítko. Potěší hlavně přítomnost skvělé Florence Pugh, a na pár minutek se objeví i hvězda z jiného Marvel-netflixovského seriálu: Vincent D'Onofrio. Jenže ani tato hvězdná jména nevznesly podprůměrnost tohoto seriálu. Nejlepší epizoda byla pro mě ta předposlední (Ronin), která mě svou skvělou atmosférou a větším prostorem pro talentovanou Florence Pugh v roli Yeleny Belovy bavila natolik, že jsem jí s přehledem hodil plnej počet. I nadále ale platí, že Loki a případně WandaVision dopadli daleko lépe. Ale takový odpad jako She-Hulk to určitě není, avšak pár cringe momentů Hawkeye taky má. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (79)

  • V muzikálu „Rogers: The Musical“ má na sobě herec Thora (Jason Scott MacDonald) runu Thurisaz. Ve starším futharku má ideografický význam kladivo. V jiném významu označuje Ása-Thora, odpůrce nepřátelských sil. (Kubaaa97)
  • Na konci epizody zní instrumentální skladba legendární britské elektronické formace Depeche Mode nazvaná „Christmas Island“. Skladbu napsal Alan Wilder společně s Martinem Gorem. (Dangerous2)
  • Hailee Steinfeld (Kate Bishop), která mimo jiné působí i jako popová zpěvačka, a Jeremy Renner (Clint Barton) si během natáčení krátili čas prozpěvováním vánočních koled. Podle slov Steinfeld s tím přestali až zhruba v březnu, kdy to už začalo být divné. (Azurovydrak)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama