Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (113)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Za mne velmi nezáživný počin. Bylo mi úplně putna, kdo koho zabije a proč. Nesympatická komunita a nijak zvláště výrazná hlavní asi hrdinka mne nijak zvlášť nenadchly, spíše naopak. Flashback s Daredevilem bylo to jediné zajímavé a první díl sliboval zábavnou akční jízdu, což se nestalo. Upřímně po třetím dílu, už mne to tak nebavilo, že jsem to odpískala. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

3-4*, nevím, nedokážu se rozhodnout. Není to špatný, ale vrchol seriálu přichází hned v první epizodě, a to je všemu ve flashbacku. Chápu pointu příběhu a dokonce se mi i líbí, jak je to vlastně nemarvelovský. Přitom to ale trpí syndromem marvelovskýho vyhoření. No. A akce je ve finále úplně sterilní, což zamrzí, když si člověk vzpomene na ten flashback. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Premohol som sa že dám Marvelu ešte šancu. Však sa to napája na Daredevila, je tam dokonca aj Kingpin a ten vie upútať. No ale zas sme narazil hlavou o múr. Strašne ustrelená povrchná haluz stvorená asi na nejokom riadnom tripe, úplne mimo až dosť otravné ešte aj na danom malom priestore. Nesympatická herečka v hlavnej úlohe vedie. /25%/ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nezajímává návštěva Oklahomy, která nemá nosnou myšlenku a je ve své podstatě zbytečná. Bez duše. Nekonzistence v psaní postav je až děsivá. Chvíli se zdá, že Maya chce zlikvidovat Fiskovo impérium a nikdo jí nechce pomoct, potom likvidovat impérium nechce, ale ti samí lidé jí říkají, že musí. Doteď jsem nepochopil o co tedy hlavní hrdince šlo a její chování k blízkým i ke Kingpinovi postrádá logiku. Výkon Alaquy Cox je zvláštní, ale poznal jsem jen kdy se zlobí a kdy je zmatená. Vincent D'Onofrio si svoje uhraje, i když mu to scénář moc neusnadňuje. Charlie Cox toho k hraní moc nemá a akce je docela v pohodě. Nesoudržný guláš, bez emocí a beze smyslu s fakt divnými dialogy. Hele Sušenko, todle bude fakt nebezpečný, máš sebou nůž nebo bouchačku? ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Seriál není až tak špatný, jaké tu sklízí hodnocení, ale na druhou stranu to není ani žádná přelomová kvalita. Co lze rozhodně pochválit je střih a vizuál obecně, práce s hudbou a herecké výkony. Zejména Kingpin táhne seriál neskutečně nahoru a následně i ona jediná scénka s Daredevilem byla velice povedená. Na čem ale seriál padá je scénář a příběh, který vlastně neexistuje. Celé je to jenom o tom, že Kingpin chce Mayu zpátky a ona nechce. Proto chce ve finále pobít všechny, koho má ráda, ona mu v tom zabrání a on jako smutný pes uteče domů. Finále navíc místo vyvrcholení děje staví všechno na indiánské kultuře a zápletka tak jde úplně do háje. Hodnocení: 60 % ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Je to prvý projekt v MCU, ktorý je označený ako Marvel Spotlightčo je nový termín označujúci tie projekty, ktoré si vychutnajú aj nováčikovia a nepotrebujú mať znalosť širšieho diania v MCU. (koty2201)
  • Alaqua Cox je první handicapovanou herečkou, která ztvárnila hlavní postavu v produkci Marvel Studios. Od narození je neslyšící a má protetickou nohu. (KGBelik)
  • Alaqua Cox prezradila, že členovia hereckého obsadenia ako aj štábu sa naučili posunkovú reč. Režisérka a výkonná producentka Sydney Freeland taktiež povedala, že všetci, ktorý boli súčasťou show, si vzali lekcie posunkovej reči. [Zdroj] (drake31)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama