Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (213)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney potřeboval zaplnit tabulky, tak si sedla tlupa scénáristů a začala plácat páté přes deváté. Každý si našel svůj oblíbený kousek (Marvel světa) a pokusil se ho nahňácat sem. Kousek Deadpoola (to jeho super cool hláškování do kamery se líbilo, ale je to Disney, takže žádnou krev ani sprostá slova!), kousek Daredevila (DD má obrovskou fanouškovskou základnu, jen opět musíme ubrat na surovosti), Hulk! Hulk se líbí a víte jak byl ten multiverse cross postav/herců ve Spidermanovi? Uděláme to taky! Jenom s Hulkem! A taky tam musí být camea a můsí to být MEGA LEGRAČNÍ, jakože fakt MEGA a úlet. Jooooo… více u jednotlivých epizod. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

She-Hulk není pro každého, a to rozhodně nemyslím jako výtku, ale naopak jako jednu z jejích hlavních předností. Je jedině dobře, že se MCU vydalo touto cestou a stejně jako komiksové knihy se rozhodlo rozprostřít doširoka tak, aby si v něm diváci mohli vybírat a neměli dojem, že sledují stále totéž, jen s jinou hlavní postavou. She-Hulk z toho všeho má tak trochu legraci už od začátku, a musím přiznat, že mě trochu škodolibě bavilo sledovat na internetu diskutérské nadávání během čekání na Daredevila a spol., zatímco Jennifer Waltersová si dělala, co se jí zachtělo, a nedělala to, co se po ní chtělo - ať to po ní chtěl její bratranec, její šéf nebo diváci. Závěrečná epizoda dala všemu korunu, a já se díky ní rozhodl ne zapomenout na to, co jsem v seriálu viděl a co mě ne vždycky dostávalo do kolen, ale uznat, že tvůrcům vlastně vyšlo všechno tak, jak plánovali. A že i když s tím bude asi málokdo souhlasit, She-Hulk je velmi odvážný seriál. Navíc s úžasnou Tatianou Maslany v hlavní roli. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nechápu to přijetí (43 %?!). Tvůrkyně slibovaly odlehčenou komedii z právnického prostředí, kterou dodaly – navíc věrně odpovídající komiksové předloze (včetně epizodních případů, hostovaček slavných či roztomilého prolamování čtvrté stěny – BTW, s tím She-Hulk přišla víc jak dekádu před Deadpoolem). Samozřejmě, že v dnešní době výrazně akcentovaly emancipační stránky, tzn. patálie ženské hrdinky v mužském světě, při randění s neschopnými trubci či s hloupým vymezujícím jménem, ale stále s humorem (ano, často přitroublým a na hranici trapnosti) – jenž tedy zjevně nesednul každému. Já se bavil z posledních MCU seriálů (Moon Knight, Ms. Marvel) asi nejvíc, na čemž měly zásluhu jak slušně vypadající digi She-Hulk, tak naprosto boží Tatiana Maslany. A mám chuť přihodit bod za meta podvratné, originální (season?) finále. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

9/9 Komiksové příběhy se She-Hulk zbožňuju, takže seriál byl jasná volba. Ostatně jako všechny ženské seriály z MCU - Agent Carter, Jessica Jones nebo WandaVison, Ms. Marvel nebo Agatha. Osobně bych byla sice nejradši, pokud by seriál byl jedna k jedný adaptace řady The Sensational She-Hulk (1989-1994), ve který ještě přirozeně stárli supráci z válečných let, ale to už bych chtěla vážně moc. Takže i tahle moderní verze je fajn. Hostovačky dobré, módní výstřelky zábavné, sympatická hlavní hrdinka, romance s Daredevilem a závěr, který sice nebyl tak dobrý jako zákulisní epizody z Xenaverse, ale i tak ideální. ()

dragon94 odpad!

všechny recenze uživatele

To co na mě z trailerů působilo svěže a zábavně se ukázalo být směskou absolutně nezajimavých, nezábavných, bezduchých epizod, bez špetky zajímavého děje a s postavami tak nezajímavými, že si po shlédnutí celé série nepamatuji, krom Jen a Blonského, žádná další jména.  Jediné co seriál jakž takž drželo nad vodou byla camea známých postav z filmů, které bylo fajn vidět, ale s tímto scénářem stejně nic moc nepředvedli. Snad jediné dvě epizody, které stojí za to vidět jsou ta první, protože je v ní hodně Bruce a pak osmá, protože je v ní hodně Daredevil. Zároveň se taky jedná o jediné dvě epizody, které mají alespoň trochu smysluplný děj. No a finále? Finále spláchlo záměrně celý seriál a vše co jsme v něm viděli do haj*lu. Místo, aby se nějak uzavřela už tak neoriginální, nudná a nezajímavá linka, která se sem tam objevila v předchozích dílech.. Tak si Jen řekla, že je to špatné a nezajímavé a tak si to půjde vyříkat se scénáristy.. A místo toho jsme dostali jakýsi sluníčkoví konec, ve kterém se vše vyřešilo jako lusknutím prstu během jediného střihu. Upřímně jsem si myslel, že horší scénáristický patvar nemůže po Ms. Marvel přijít. A dost mě mrzí, že jsem se mýlil. Bohužel i ta jedna hvězdička je pro tohle moc.. She-Hulk se tak stává prvním MCU projektem, kterému dávám ODPAD! ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Na stole v baru, který Bruce Banner (Mark Ruffalo) postavil, můžeme vidět vyřezaná písmena B. B. a T. S. Jde o iniciály Bruce Banner a Tony Stark. (spacemaster)
  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)
  • V seriálu se objeví robot jméno K.E.V.I.N a znamená to „Kreativní Entita Vizuálních Intermediálních Návazností“, v originále „Knowledge Enhanced Visual Interconnectivity Nexus“. Robota lze přirovnat k producentovi a řediteli Marvel Studios Kevinu Feigemu. (DominatorCZ)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama