Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

castor 

všechny recenze uživatele

„Pojďme udělat film, který bude úplně o ničem, vše podstatné se odehraje mimo záběr kamery a v rámci žánru nepřinese pranic nového!“ – „Platí. Myslíš, že to sfoukneme za týden?“ – „Určitě, hlavně musíme do režisérského křesla najít někoho, kdo se postará o nijakou atmosféru a naprosto rutinní lekačky.“ Mě osobně nejvíc děsí, jak něco takového mohlo utržit bezmála šedesát milionů amerických dolarů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takhle by správná vyvražďovačka vypadat teda neměla, sice je pravda, že lekaček je tam celkem dost a na první pohled se zdaj být slušně zvládnutý, ale z nějakýho důvodu se mnou nepohnula ani jedna, bylo to v podstatě jako by se nic nestalo a jelo se dál. Krom toho vrahova osoba celkem ohraná a smysl jeho masovýho vraždění je mi do teď neznámej, vraždy v podstatě vycucaný z prstu. Ostatně celej ten příběh je taková natahovaná žvejkačka, která se furt prodlužuje, i když už cítíte, že to prostě dál nejde, nicméně stejně je vám jasný, že to bude pokračovat a co hůř, jak to bude pokračovat. 2,5* ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Pomerne veľké fiasko. Miestami komédia, miestami paródia, pár ľakačiek, naivný scénar, skromné prevedenie - proste priemerná teenegerská "vyvraždovačka", ktorej nechýbaju sukne a ani uhladený mladíci. Lákavý plagát, 90min a daná téma (mimochodom premárnený potenciál) hrajú v prospech filmu. Osobne? veľké sklamanie... 3/10 ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka teenagerů, která ovšem neděsí ani není napínavá. Největší problém je to, že už od začátku víme, kdo je vrah - tudíž není důvod být napnutý a skákat zděšením s každý zavřením zrcadla. Pak přichází naprosto nelogické vyvražďování všech, kdo vrahovi přijdou pod ruku (tedy i naprosto nevinné pokojské) a člověk si říká: Proč? Vrah podřezává hrdla, ale nikde není ani kapka krve. Následně z několik hodin staré mrtvoly začne kapat krev. Nudnější horor jsem už dlouho neviděla. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Americký tuctový snímek, kde se maturanti chovají jak střeva, policie je absolutně neschopná, vrah si dělá co chce a ve finále se můžete po pádu ze schodů objevit až v rozestavěné části hotelu. Chvilkami to napětí má, ale je typický americký snímek s přiblblým scénářem. Asi to být nemělo, ale chvilkami jsem se i pobavil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama