Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archeolog David se jednoho dne dozví, že jeho otec záhadně zmizel při potápění v Benátkách. Vydá se spolu se svojí snoubenkou Laurou na místo a pátrá po něm. Stopa ho vede až k ztracenému pokladu Medicejských, ukrytému v katakombách. Na ten si dělá zálusk tajemný Ital Clemenza. David postupně zjišťuje, že Clemenza vypustil do benátských kanálů lidožravé žraloky, aby zabránil ostatním najít poklad. David a Laura jsou nyní ve smrtelném nebezpečí a budou muset čelit nejen Clemenzovi, ale i lačným žralokům... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

warhammer 

všechny recenze uživatele

Tak opět vyplval na povrch jeden dementní snímek se žralokem. Mimo nespočet imbecilních scén jsem trochu nepobral fakt, že potapěči v pohodě mluví pod vodou s hadicí v hubě. Myslím si, že je tomu už mnoho tisíc let (zhruba horní doba kamenná), kdy si "člověk" uvědomil, že k tomu aby mohl dělat skřeky musí pohybovat držkou a jazykem. Je dost smutný, že to v dnešní době ještě někdo neví nebo to dokonce nechápe. To je jako kdyby člověk nechápal, že je potřeba nejdřív otevřít oči, aby si mohl přečíst noviny. Že s roubíkem v hubě se nedá moc dobře diskutovat a že kus flákoty upečený nad ohněm se do držky nevejde dokud jí neotevřu. Kdo tohle neví je logicky na úrovni opice nebo na ještě horší. Když započítám to, že jsem ten blud dokázal dokoukat dám 1* Myslím že celkové hodnocení je zcela na místě. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ďalší "skvelý" nápad z dielne USA na žraločiu tému. (Neni už toho snáď od čias Čeľustí aj dosť?). Pre tento raz vypustíme bambini žraloky do benátskych kanálov a keď vyrastú, nemôžu odplávať preč (?!?), takže fungujú ako stážne psy :) Tento horor s náznakmi dobrodružnosti (za tú aspoň tá 1 hviezda) navyše dosť smelo kombinuje ôsmu krížovú výpravu a hľadanie pokladu Medicejských ukrytom v benátskych katakombách... ()

Reklama

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Žralok v Benátkách? Kdybych věděl do čeho lezu, tak si hodim lano kolem krku. Jediné plus sem dával reálným záběrům žraloka, ale to bylo jediné pozitivum. Zbytek už šel do kopru, scénář, dialogy a herecká trapácká eskapáda, fuj, blil bych v koutě. Ukazovat záběr potapěče v první minutě, jak dejchá pod vodou a přitom komunikuje? Si ze mě asi někdo dělal pr*el ne? A pak záběr potapěčů v úzkém tunelu, kam se pomalu nevešli a hned za nimy žraloka, který je slup bez problému jak malinu? A jak může žralok někoho zabít útokem shora? Vždy nás učily, že pokud žralok útočí, tak jedině zespoda vzhůru. Takže nevim zda jim při psaní došly peníze nebo si jen tvůrci mysleli, že z nás udělají idioty??? 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Nu Image po třech letech obnovila spolupráci s režisérem Lernerem a po takových „skvostech“ jako jsou Raging Sharks a Shark Zone natočili další žraločí „pecku“. Tentokrát se s nimi vydáme do nádherných Benátek, které ročně navštíví tisíce turistů kvůli různým památkám, nebo jen kvůli romantické plavbě v gondole. My si však jejich krásu užijeme jen okrajově z několika záběrů, které patří k tomu nejlepšímu, co je zde k vidění. Celý film se však ubírá úplně jiným směrem, než aby nám dělal průvodce po městě. Spíše než čistokrevný horor bych to viděl na dobrodružnou akční céčkovou podívanou, kdy se na naše zubaté kamarády podíváme jen v několika scénách z různých dokumentů (a to ještě mnohokrát opakovaných) a několik počítačově (digitálně) upravených záběrů. Co na tom, že většina z nich je natočených v moři a kanály jsou tam jen uměle dosazeny, hlavně když se publikum pobaví. Odstavení žraloků na druhou kolej se mi ani za mák nelíbilo, ale všechno zachránilo alespoň několik akčnějších scén, kdy jsem nevěděl, zda se mám smát, nebo brečet. Špekatý Baldwin nám už toho však nemá moc co nabídnout... ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem se na to dívat do konce, takže tak moc tragicky bych to neviděl. To ovšem nic nemění na tom, že to celé je jen podprůměrná podívaná. Celý příběh je už vlasně v základu postavený na nudné zápletce. Ve zkratce: Syn jede hledat do Benátek pohřešovaného otce a při tom najde ztracený poklad, kvůli němu se zaplete i s místní mafií a do toho jsou ještě přimíchaní žraloci. Ani jsem nečekal, že to dopadne lépe. Sledoval jsem to jen z toho důvodu, že nic lepšího prostě v televizi nebylo. Příští týden na barrandově bude pro změnu film Nebezpečný žralok: http://www.csfd.cz/film/296283-swamp-shark/, ten už asi raději vynechám :). Hodnocení 40%. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Během prvního útoku na Davida Frankse (Stephena Baldwina) je jasně vidět jeho ukousnutou nohu, která se mu v zápětí - v dalším záběru - navrací na původní místo. (Conspi)
  • V jednom okamžiku je Laura (Vanessa Johansson) připoutaná želízky, v dalším jen pouhým provazem. (Conspi)
  • Že se nejedná o skutečnou loď, nýbrž o maketu s koly, kterou kameraman záměrně zachycuje jen do horní poloviny, si je možno všimnout během Lauřina (Vanessa Johansson) únosu skupinou mafiánů v lodních docích. (Conspi)

Reklama

Reklama