Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 4
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Videa (35)

Trailer 4

Recenze (1 669)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEZAPOMEŇTE… JSME PADOUŠI!“…“ /// Výhodou takovýhle týmovky je, že nečekám myšlenkovou hloubku. Chcu se bavit … třeba jako u Strážců galaxie. Banda superpadouchů ale zůstala kdesi na půlce trasy. Soundtrack dobrej, flashbacky fajn, taky obsazení a vodlišnost od Marvelu. Ovšem bavit tím, jak jsem zlej, tady moc nefunguje. Stejně jako děj. Nejhorší je zjištění, že jsem se vobčas nudil… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksy, který má na svědomí John Ostrander, jdou mimo mě. 2.) Deadpool se mně zdál moc zlej. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Najväčšie sklamanie roku, ktoré som ale aj tušil. Zlepenec postáv, kde sa niektoré "hlavné" charaktery dvojnásobia, a scenár, ktorý by som označil za jeden z najprostoduchejších a najprimitívnejších za posledných niekoľko rokov vrámci žánru. Ešte aj tak by to mohol byť priemer vďaka osobným výkonom Smitha a Robbie, keby aspoň technická stránka vytrela zrak, no opak je pravdou. Technické a efektové nápady sú bez inovatívnosti. Neviem, či to bolo rozšírenou verziou, ale niektoré scény vyzerali, ako keby neboli z Áčkovej produkcie... Jednoducho a krátko povedané: Takmer všetko zle, a hlavne: bez duše a vtipu. To ešte zlatý Batman vs Superman, a to už je čo povedať... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Komentář tentokrát pojmu trošku holičskou terminologií. Úvodu by slušelo výrazně zkrátit, střed bych nechal, krom dojemných keců u baru, ty potřebovali vyholit a závěrečný finále mírně učesat a z filmu by byl hotovej fešáček. Celý oddíl si pro sebe ukradla Margot Robbie. Její Harley se totiž nejvýraznější měrou stará o zábavu i o akci, ne že by chlapci nějak zaostávali, zejména Jared Leto hraje oscarově a zrovna on by mohl Margot minimálně dorovnat, ale jeho postava nemá ve filmu bohužel tolik prostoru, takže Margot vládne a každej trošku uchylnější chlap, čili každej chlap si jí prostě zamiluje. Film provazí naprostá žánrová hudební anarchie a dobrý nápady, dialogy, scény a efekty se střídaj s nedobrejma v poměru 2:1 pro ty dobrý. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Týmová jednorázovka s vystříleným náboji z trailerů. (nepsal jsem to tu už někdy?) První půlka filmu funguje jako sestřih nejdůležitějších momentů poslední seriálové sezony, vše co potřebujete vidět za pár minut a efektně. Postavy rozhodně mají charizma, ale vládnou rozhodně Will Smith a neskutečně sexy Margot Robbie. Bohužel Joker nefunguje, jak bych si přál a zajímal by mě přesně záměr Leta i Ayera. Druhá půlka už vychází ze základního příběhu "cesty z A do B a vyřešit problémy". Základní zápletka je opravdu tak jednoduchá, že to divák vlastně ani neřeší (proč taky, přišel se podívat na tu bandu špatných, kteří vlastně nejsou tak špatní....). Osobně jsem z filmu necítil nějaké větší ambice, než představit pár postav a pak zase utéct. Hezké na první podívání, bojím se, že zbytečné na druhé. Za hudbu velké plus, dlouho jsem se takhle nesmál už jen kvůli její kombinaci s obrazem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $325,100,054Tržby Celosvetovo $746,846,894Tržby za predaj Blu-ray v USA $65,732,926Tržby za predaj DVD v USA $29,619,210║ David Ayer je späť v plnej kráse, po výborných thrilleroch zvládol aj komiks, opäť potešil, jeho štýl mi vždy sedel okrem nepodarku Sabotage, ináč som si ho vždy vychutnal a v tomto prípade tomu nebolo ináč, je prirodzený, zbytočne neumelkuje, postavy sú hmatateľné, majú šmrnc, suchý humor pasuje, Harley Quinn dominuje, kraľuje, a aj keď dejovo to nemá nejakú výraznú tvár, na nudu sa tu nehrá ani chvíľu, tých pár dekoratívnych chybičiek sa dá odpustiť, lebo záver smeroval k nevyhnuteľnému happy endu, nuž čo už svet plný šablón nás pohĺca, ale aj tak akcia berie, triková stránka ako je zvykom u DC netrčí, takže spokojnosť /videl v kine 2x: 90%/ ()

Galerie (293)

Zajímavosti (75)

  • Když Harley Quinn (Margot Robbie) krade kabelku, ve výkladní skříni visí trička s nápisem: "Si vis pacem para bellum", což znamená: "Když chceš mír, připravuj se na válku". (spacemaster)

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama