Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

28 procent se vzalo jako kde? Číslo zřejmě vynalezli místní “vědci” - neurochirurg, neurolog, neuron a ostatní dementi s IQ 30-45 v čele s blonďatou doktorkou s kozama číslo 4, kteří mají zálusk podmanit si geneticky upravené žraloky, za jejichž vizualizaci by se museli stydět i kluci v Cestě do pravěku.... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podľa očakávania naprosto debilná blbosť, ktorej kvality porovnávať s prvou časťou je ešte debilnejšie ako veriť v nejaký kvalitný žraločí survival. Efektné scénky s vraždiacimi žralokmi sa totiž konať nebudú. Možno sa niektorí užívatelia báli okopírovania scenára z prvej časti, lenže po pozretí som si istý, že by to bola tá lepšia možnosť. Tieto smiešne digitálne pirane, ktoré sa tu naivne nazývajú žralokmi, totiž svojou krvilačnosťou privedú diváka k zúfalstvu, najmä keď sa vyroja vo väčšom počte a okrem zakrvavenej vody neuvidíme vôbec nič. Ale občas sa vo vode mihne nejaká namejkapovaná mŕtvola, aby sme sa poriadne zľakli. Postava zmagoreného negríka ťažko posadnutého svojou prácou už bola na úrovni nejakej karikatúry. Vlastne sa mi nepáčilo vôbec nič, ale odpady zvyknem dávať ešte omnoho horším filmom. ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud chci napsat nebo natočit pokračování, musím navázat tam, kde, jak, a s jakými postavami skončil první díl knihy či scénáře, pakliže navazuji přesně tam, kde jsem zakončila díl první. A to i v případě, že mezi prvním a následujícím titulem ať už knižním nebo filmovým,uplynulo několik let... Zde se však nekutálejí pověstná červená jablíčka z lidové písně proti sobě, ale dýně proti melounu... Ještě méně propracovaná myšlenka, ještě hloupější dialogy a chování herců dle scénáře, a nízký rozpočet nedovolil, aby se producent mohl obrátit na trikové a animační studio s nejmodernějším vybavením. Snímek se dal částečně zachránit, kdyby scénáristé více zapracovali na psychologii postav a dramaturgickém zpracování děje. To se však nestalo... Navíc, jako autorka a spisovatelka si neumím představit spolupráci se dvěma dalšími autory ať už na rukopisu knihy - s výjimkou učebnice -, či scénáře....: Na místo soli dáme do lívancového těsta koření a hořčici, to aby měl říz. A jedno nebo dvě vejce jsou tři vejce. A dáme je tam i se skořápkami, aby byl lívanec křupavý... Jak taková práce končí, jsme již mohli vidět v krásné pohádce Jana Wericha, Sůl nad zlato... A najít dva, natož tři scénáristy, kteří budou mít velmi podobnou představu o vývoji děje od počátku do konce, umějí si při psaní scény představit, jak bude viděna okem kamery, a poté očima diváků, doplňovat se a nikoli přepisovat napsané, protože to druhý vidí jinak, to je velké umění. Velké umění, které se v tomto filmovém počinu nezdařilo. Režisér a nedůvěryhodnost herci hraných postav jen dokonaly dílo zkázy.... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekání na první ham trvalo víc než půlku filmu. Do té doby to bylo jen trdlování na stanici, kde hrál titulní roli hrudník hlavní hrdinky a taky se tu člověk dozví, že žraloci jsou dobří norníci. Nicméně jestli jsem po celkem vydařeném kousnutí čekal nějaké zlepšení, tak jsem se šeredně zmýli. Vlastně se to jen změnilo v Titanic a rybky tu o sobě dávaly vědět jen bubláním a cvrlikáním. V závěru sice přišli ještě dva záběry, které za něco stály, ale tu celkovou bídu příliš nevylepšily. 25% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jednička je právem považována spolu s Čelistmi za jeden z nejlepších žraločích hororů a ani dvojka nedělá ostudu. Jen místo vraždících žraloků zde máme převážně vraždící mladé žraloky + občas vraždící starší žraloky což tak moc děsivé není. Když pominu takové blbosti jako to, že ten černoch říkal, že mají v sobě něco zabudované co je může usmrtit a oni to nepoužijou nebo, že chlápek zde žije i přesto, že mu chybí půlka těla tak se to dá. Když to porovnám s konkurencí tak je to nadprůměr.Z posledních žraločích hororů co vycházejí je lepší snad jen 47 metrů pod vodou a Mělčiny na druhou stranu zde není moc konkurence. 60 procent za film 20 za to, že je to tak podhodnocené, ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama