Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 2

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (108)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Paranormálně aktivní série se po šesti letech probrala z kómatu a i když tentokrát operuje s něčím jako výprava a podíváme se tak i jinam než do garáže a nebo do koupelny,v jádru přichází opět s tím stejným.Hodinu se tu tak vlastně nic neděje,pak se dvacet minut objevuje co,že se to vlastně děje (i když je to poměrně zřejmé již od začátku) a lehce se buduje atmosféra a pak se cca 10 minut bubá přičemž je to samozřejmě zase found footage,takže je tam většinou prd vidět.I tak ale šestým aktivitám ty tři hvězdy dám,protože ten závěr je poměrně intenzivní a i když nepřichází s ničím novým,tak funguje plus mínus tak jak by měl.Jen je smůla,že strašně dlouho trvá než se k němu divák prokouše...60% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je už len firemnou značkou. S pôvodným filmom už to nemá príbehovo nič spoločné. Dostanete dobre zvolené prostredie a vlastne prekvapivo vydarený vizuál. Hlavne záverečná tretina filmu sprevádzaná snežením za svitu kamery je dosť vydarená. Neblbé, neoriginálne, nenudné, kvalitné v rámci svojej kategórie. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Máme tu dost možná jeden z nejlepších Paranormal Activity od prvního dílu této série. Kdo by to byl řekl, že to ještě někdo zachrání od předešlých pěti propadáků? Kdo říkal, že nutně musí být všechno jen o duchách, když paranormální aktivity jsou velice široký pojem a jsem ráda, že se v tomto díle duchařských historek zdrželo. S radostí po 15 letech dám jednomu z Paranormal Activity 4/5 poté co jsem hodnotila zbytek jen podprůměrně. Díky Williamu Eubankovi, co vzal režii do svých rukou, nabrala série úplně nový směr. Jaká radost, že Landon umí napsat i malinko odlišný scénář od předchozích dílů. To má také jediné štěstí, jinak by tato série v mých očích definitně upadla. Nevzpomínám si, kdy naposledy mě nějaký film o "nadpřirozenu" tak zaujal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak u FF záležitostí bývá, tak polovinu filmu se prakticky nic neděje. Jen banda mládežníků trdluje před ruční kamerou a plká nesmysly. Je lhostejné o čem to je nebo co dotyční říkají. Je to prostě jen vata. Pak se teda konečně začne něco dít a musím uznat, že pár záběrů tu má něco do sebe, ale kamera nedopřeje si cokoliv alespoň trochu vychutnat. A budu se opakovat, ale i tady platí, že pokud by film natočil v klasickém formátu, tak by to mohlo být fajn amišské hixplo. Jenže..........15% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ešte prvé dva diely tejto serie ma celkom bavili, ale s každou ďalšou častou séria padala do šedej podpriemernosti. Tak od tejto časti som vobec nič nečakal, ale len z čírej zvedavosti som si ju pozrieť chcel. Po záverečných titulkoch som bol, ale milo prekvapený. Film nejde v šľapajach svojich starších kolegov, ako keby ním ani nebol. Ale aj tak sa nejedna o originálny námet, podobných filmov je niekoľko, ale tak dobre zvládnutých je naozaj minimum. Je tu niekoľko slušných lakačiek a s pribúdajúcimi minútami silnie aj napätie či atmosféra. Mňa dosť bavia filmy z uzatvoreného prostredia a tento nebol výnimkou. A preto mi nevadila ani častá chaotickosť i mierna absurdita. Je tu i nejaký ten zvrat, ale bol celkom očakávaný. Po hereckej stránke to bolo také mdlé, ale nemôžem asi chcieť zas všetko. Takže slabé, ale 4*. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)
  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)

Reklama

Reklama