Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (388)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, co je to prosím vás za hodnocení? To je jako říct o želvě, že je pomalejší než zebra. Tady jde o to, že Sinister dvojka nesnese vůbec žádné srovnání nejen s jedničkou, ale ani s filmem jako takovým. Tuhle mě Labyrint chtěl dojmout zombíky a teď tu máme horor s tajemným týpkem v masce na ksichtě. Já ten gejzír nápadů nestíhám, ještě aby tak do kina přišla romantická komedie o milostném trojúhelníku a já budu zralej na ručník... Kdyby prázdnota ještě neměla jméno, mohlo by se jí říkat Sinister 2. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tož chtěla utéct se svými dvěma syny před násilnickým manželem, jenže mladá matka (jejíž jméno dosud nevím, jak se vyslovuje :-) Shannyn Sossamon), ve starém domě zjišťuje, že tam někdo naporcoval celou rodinu. Bubák je zpět a řetězec hrozivých událostí je třeba utnout. Scott Derrickson před lety z toho mála dokázal vyždímat maximum. Vznikl solidně hutný kousek. Se scénářem si tentokrát dal stejný tým ještě méně práce, přesto se tvůrci místy docela dobře vyřádili. Klasická duchařina nikdy nebude mým šálkem kávy, tu a tam ale ve správný moment vytáhne nějaké to znepokojivé eso z rukávu. A ano, lekl jsem se. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně ohromné překvapení.Jednička mě kdysi v kině moc nechytla a díky blbému konci spíš naštvala, ale při pozdější projekci doma se ženou už to bylo mnohem lepší.Když sem viděl trailer na dvojku a s hrůzou zjistil, že se nás čekají Kukuřičně děti 18: Gene Simons vrací úder, měl sem zcvrklo v trenkách, jaký nás to čeká provar.Překvapení pro mě tedy je, že mě to bavilo možná víc, než první díl.Chápu zdejší vlažnější přijetí, protože zasazení na americký buranov nedělá nikdy dobrotu, natož když do filmu přidáte malé děti, které ale nestraší, ale ve filmu působí vlastně jako vysvětlující a žijící organismus normálního scénáře.Jenže co funguje je přátelé detektivní děj, který mě prostě chytnul a bavil, skvělá atmosféra a lekačky, ze kterých sem se asi 3x připosral.Další silný prvek je určitě hudba.Sinister 2 pro mě není kino film, brát ho tak, dám menší hodnocení, ale pokud vezmete dvojku jak dvd béčko které vzniklo bez většího potenciálu, určitě ho s radostí nadhodnotím a přihmouřím oko nad tou blbou dějovou linkou s partou Kukuřičných dětí.V tomhle roce vzniklo opět hodně hororů a Sinister 2 prostě patří k něm povedenějším.69%. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Jenom cekni a zabijeme tebe i celou tvoji rodinu." Erm, není to náhodou point toho všeho? V čem je rozdíl, jestli je zabije teď, nebo potom a 3x tak brutálně?xD Ex-zástupce šerifa je sympaťák, ale logika tohohle pokračování je vážně pod bodem mrazu, nehledě na to, že je to vlastně celou dobu o zvrácených dětech, nikoli o nevinných. Z kvalitního filmu s blbým rozuzlením vznikl blbý film bez rozuzlení. Doufám, že trojka už nebude... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nevytratil se jen moment překvapení, ale i dnes už pověstná atmosféra mrazivé jedničky. Sequel se podle hollywoodských standardů snaží více strašit skrz lekací scény (nefungují), mrtvé fakany (zívačka) a dvojnásobný počet home videí, z nichž vyděsí nebo znechutí jen dvě - tady dozajista vedou krokodýli a krysy. Aura kolem obávaného Baghuula se navíc silně rozpadla, protože tenhle týpek tu svými bubu výpadky připomíná spíše škodolibého raracha, než Ministera Zla. A to je prostě blbě, že jo... Na druhou stranu to provázání s původním filmem s jednou přeživší postavou není úplně blbá, a díky ní alespoň máme komu fandit. Celkově je však dvojka nastavenou kaší, po níž chuť na další nášup rozhodně nedostanete. (50%) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Na tabuli v kancelárii profesora je nakreslený démon červenej tváre z filmu Insidious (2010). (Pat.Ko)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 34. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama