Reklama

Reklama

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Knowho

Hele nakonec je to fake, zase někdo použil Variety jako zdroj informací stejně jako nedávno Deadline 

na příspěvěk reagoval Knowho

StejskyDoo

StejskyDoo (hodnocení, recenze)

CSGoddess

Tak hlavně, že svůj život trávíš komentováním a recenzováním filmů, které ještě x let nevyjdou.. :D Běž si lehnout.

CSGoddess

CSGoddess (hodnocení, recenze)

Pro mě je Blade pouze ten z 90 let se Snipesem, nemusím vidět každý komiks přetočený na x krát způsobů. Beztak komiksy posledních let stojí za hovno. Takže na nové zpracování séru a nebudu se obtěžovat ho ani vidět. A pro ty co budou zase pačurákovat že by člověk měl vidět všechny filmy pro porovnávání nebo aby mohl si udělat svůj názor mám jasný vzkaz: život je o něčem jiném než ho projebat jen u filmů. A názor si lze udělat i bez vlastní zkušenosti, kdo to neumí je u mě idiot.

na příspěvěk reagoval StejskyDoo

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Knowho

Přesně tak. A americký prezident bez George Washingtona není americkým prezidentem... nechápu, proč ho pořád přeobsazují... měli by George do pozice vrátit.

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Spider-Man bez Maguira není Spider-Man.

Protože Garfield a Holland si nezískali tolik fanoušků, aby byli v dalších filmech. :/

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

d@rkWolf

To je jako tvrdit, že komiksovou postavu může kreslit jenom jeden kreslíř, jinak to není ono. Dej první Alimu šanci, než ho odsoudíš.

d@rkWolf

d@rkWolf (hodnocení, recenze)

Blade bez Blada, pardon Snipese. Ehm.. To si nechám v klidu ujít. Blade co není tvrdý akční béčko z 90tek? Jo, to si nechám hodně v klidu ujít a pustím si toho starýho. Tak, jako si rád pusítm Batmana s Keatonem.

Je to, jak to je, Blade je Snipes, Hellboy je Pearlman, nikdo na tom nic nezmění. Poslední dobré BMW taky vyrobili na přelomu století v rámci generací E38, 39 a 46, nedá se to změnit, jakkoliv se může někdo snažit.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Yoshitsune, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Ale není to směrodatné, já v první řadě řadě hodnotím jak se mi film líbí...předlohu má kdeco a kdybych měl vše hodnotit dle předlohy tak bych se posral. Pokud ne něco ovšem skutečně absolutně mimo a je to navíc dementní tak bohužel když znám předlohu tak to mi nic jiného nezbývá...ale není to to první dle čeho hodnotím...plno komiksových filmu se mi líbí hodně nebo jsou pro mě nejlepší komiksové filmy a jsou zcela mimo předlohu a pak jsou filmy téměř podle předlohy a nelíbí se mi...takže tak

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ale já nenapsala, jestli se kvůli odchylce od komiksu vztekáš nebo jsi spokojený. Napsala jsem, že filmy hodnotíš na základě komiksů a to jsi mi vlastně potvrdil. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

To taky není úplně pravda, pokud je změna oproti předloze opodstatněná, nebo dobře zpracovaná tak mi to nevadí. Vlastně 90% v MCu není dle komiksů ohledně zápletek a hromada věcí je jinak a jen zlomek toho mi vadí. Já se jen neupinam na to že pravý Blade je Snipes a vše ostatní je špatně, že pravý Hellboy je Perlman, že nový Logan bude sračka protože to není Jackman atd...takže tak, není mi deset abCh říkal tohle je sračka protože to není dle předlohy...sice tohle neodpustim Mandarinovi z IM3 ale to je moje věc a je tak možná jediná...jo ještě Ultron, ten byl opravdu absolutně mimo svůj komiksový charakter, chtěl jsem Ultrona a dostal jsem ubuleneho ufnukaneho robota....no a nový Venom 2 je taky úplně mimo ale ten je celý mimo jelikož nemá jasně pevne daně základy spjaté s Parkerem....takže tři věci které mi dělají dnes  vrásky a to je vše....na nového Blada se těším a ejhle, tvůrci řekli že nebude vůbec podle komiksů a půjde si po svém ostatně jako všechna zpracování Batman např

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Ratemus

V našich pohledech je velký rozdíl, ty jsi především fanda komiksů a podle nich posuzuješ filmové zpracování. Mě komiksy nezajímají a filmy posuzuji napřímo.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Pro mě Blade je Blade , starý filmy byly akční béčka poplatné své době, jednička dobrá, zbytek sračky, nedávno jsem.se na to koukal, dvojku jsem už nedokázal dokoukat a trojku taky ne...

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Blade? Jakože TEN Blade? Pro mě je Blade něco jako synonymum pro Snipese, ale četla jsem, že poslední film fest podělal, ale mně se líbily všechny filmy s Bladem. 

Vystřídá ho tedy Ali, aspoň, že je černý, bílého Bladea bych asi nedala.

Jen se jaksi nevyznám v tom, co přesně znamená ten rok - to bude film už hotový nebo se začne natáčet? 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Je pravda že dnes ti herci co nemají bojové filmy za sebou tak trochu pokročili takže věk do 60 pro ně v rámci tréninku není problém 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Za mě Ali úžasná volba ale zároveň se bojím trochu, už není nejmladší, nemá zrovna nějaké akční filmy kde by předváděl nějaké bojové pohyby. To bude muset hodně makat a nebo bude mít dublery na bojove scény.. 

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Studio Disney oznámilo várku odsunů premiér

Studio Disney oznámilo várku odsunů premiér

10.11.2023

Obě letošní hollywoodské stávky už sice skončily, ale škoda byla nenávratně napáchána a studia začínají kalkulovat, jak přeskládat premiéry svých snímků, u nichž se nestihlo dokončit natáčení, nebo… (více)

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Reklama

Reklama