Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

tron 

všechny recenze uživatele

„Za zeleninu nemôžem.“ Prekvapivo brutálne vraždiace scény (v niektorých doslova krv s hrudkami ľudského mäsa špliecha o steny kajút) fanúšika žraločích hororov určite potešia, ale ak necháme stranou drobnosti (odporný ústredný hrdina, viacero scén skopírovaných z ČEĽUSTÍ – od opitého dievčaťa cez klietku - atď.), zostane najväčšie mínus. A to hrozný scenár, ktorý si nezaslúži ani plutvu zľutovania. To naozaj niekto myslel vážne? Ak áno, PREČO? Experti na žralokov sa boja žralokov. Starosta odmieta zavrieť pláže po tom, čo celá SVORKA doslova ROZTRHALA NA KUSY minimálne 5 plavcov. Keď hrdinovi priamo pred očami žraloky roztrhajú troch kamarátov, nahnevane buchne do stožiara a trocha zvýšeným hlasom povie „dočerta“... ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

WOW !!! Tak tohle byla adrenalinová bomba, jak prase. Film začíná dost růžově, dlouze nám představuje postavy, které za dvě minuty chcípnou a divák tak má skvělý přehled o tom, kdo se jak jmenoval. Žraločí zabíjení je ukázáno zcela realisticky a odpovídá době vzniku. Ještě teď se nemohu vzpamatovat z tak brutálních vražd (bublání vody, vylití červeného barviva do bazénu, dřevěná "ukousnutá" noha). Šmrc dodávájí filmu zcela logické události, například komunikace potápečů přes vysílačku, ačkoliv mají všichni ucpané huby kyslíkovým náhubkem. Tvůrci si dávali záležet na filmových chybách, takže skoro žádnou "nevidíme". Možná až na záchranu potápeče z hlubokého oceánu pomocí spuštěného lana z helikoptéry (jen málokdo si díky pětiminutovému záběru nevšiml, že vedle plavajícího potápeče je plouvoucí rampa, na které celou dobu seděl, než se spustila klapka). Zkrátka film jak řemen. Jako komedie zcela geniální, jako "horor" o žralocích naprosto amatérské. 0% 07.04. 2010 ()

Reklama

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Ohohohoooo, další pecka jejíž tvůrci mysleli, že je cool a progresivní, vybavit parybu hlasivkami (ano, opět tu máme řvoucí žraloky) a "lidskou" agresí (útočit na vše co se hýbe prostě jen tak - ze srandy). Shark Zone nehorázně krade kde může (nejvíce ze spielbergových Čelistí) a svou demencí a fušeřinou překonává snad i mega-debilní sérii Shark attack! Zkrátka: Nekoukatelné!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bavil som síce na úkor tvorcov, ale aj to sa počíta nie? Ktorý režisér si to nepraje, aby jeho film zabával, možno nie tak ako si to vysnil, ale v konečnom dôsledku je to to isté. Krásny príklad Ztkového filmu, ktorý môže slúžiť ako jeden z materiálov na študovanie, ako to spraviť celé zle. V tomto prípade by to bolo za jedničku s hviezdičkou. ()

PlutisMovie odpad!

všechny recenze uživatele

Asi půlku filmu jsen sledoval pro prdel, pak už se to ani pro tu prdel nedalo. Spousta prvků mi ale vykouzlilo úsměv na tváři. Třeba žraloci zvuky s největší pravděpodobností nějaké kočkovité šelmy, nebo rozhovory mezi potápěči když měli skousnuté náhubky mezí zuby. "nejdůležitější při potápění je komunikace". Ve filmu v podstatně nic nedává smysl, dokonce ani rozhovory. Kdo to kdy viděl ze se jednu chvíli baví o žralocich a ve zlomku vteřiny zas o zelenině. Naštěstí jsem si ten film pustil na nova cinema s tim ze nemam co dělat a ze to je sračka. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama